Παρακαλώ περιμένετε

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ Η ΝΕΑ ΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ Η ΝΕΑ ΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ: Ενώ η πιο συνηθισμένη εποχή για ένα γάμο είναι οι καλοκαιρινοί μήνες διαπιστώνουμε ότι ένας άλλος σούπερ δημοφιλής μήνας για τα ζευγάρια είναι ο Οκτώβριος. Ο καιρός είναι καλός, δεν κάνει ούτε πολύ κρύο ούτε πολύ ζέστη τα φύλλα αρχίζουν και πέφτουν και δημιουργούν ένα πολύ όμορφο, ρομαντικό σκηνικό. Έτσι, συλλέξαμε για σας 8 τέλειους συνδυασμούς χρωμάτων για τον στολισμό γάμου τον Οκτώβρη που θα αγαπήσετε.

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ:

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ – ΜΠΛΕ / ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ.

Το μπλε και το μανταρίνι είναι μια πολύ φρέσκια παλέτα για τον γάμο το φθινόπωρο. Αυτός ο χρωματικό συνδυασμός λειτουργεί καλά σε όλες τις εποχές και προσθέτει μια απροσδόκητη ζωντάνια στη μεγάλη μέρα σας. Μπλε νυφικά φορέματα σε συνδυασμό με λευκή νυφική δαντέλα, ανθοδέσμες σε μανταρινί χρώματα είναι μερικές από τις πολλές ιδέες που μπορείς να ταιριάξεις αυτά τα δύο χρώματα.

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ – ΣΚΟΥΡΟ ΚΟΚΚΙΝΟ / ΓΚΡΙ.

Αν θέλετε έναν αριστοκρατικό γάμο, αυτή η παλέτα είναι η πρώτη σας επιλογή. Τα σκούρα κόκκινα φορέματα παρανύμφων και τα γκρι κοστούμια ταιριάζουν απίστευτα σε ένα γάμο τον οκτώβρη. Ο γαμπρός μπορεί επίσης να επιλέξει ένα σκούρο κόκκινο πουκάμισο ή παπιγιόν.

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ – ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ / ΜΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΣΚΟΥΡΙΑΣ.

Αυτό το σύνθετο χρώμα είναι το νέο trend για ένα το φθινοπωρινό γάμο τον οκτωβρη. Παράνυφες με φορέματα στο χρώμα της σκουριάς, νύφη σε λευκό νυφικό, κρατώντας μια πράσινη λουλουδένια ανθοδέσμη, το αποτέλεσμα είναι πολύ ρετρό!

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ – ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ /ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΠΛΕ.

Παράνυφες με φορέματα σε μπλε ανοιχτό και με κορδέλες πορτοκαλί είναι η τέλεια επιλογή για αυτό το συνδυασμό χρωμάτων.

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ – ΧΡΥΣΟ / ΣΚΟΥΡΟ ΚΟΚΚΙΝΟ.

Αγαπάμε τον πλούτο σε αυτό το συνδυασμό χρωμάτων. Τα πάντα σε αυτό το συνδυασμό κραυγάζουν κομψότητα και πολυπλοκότητα. Αυτός συνδυασμός χρωμάτων μπορεί να χρησιμοποιηθεί πολύ εύκολα στα λουλούδια, στη γαμήλια τούρτα, στις προσκλήσεις ακόμα και στις διακοσμήσεις των τραπεζιών. Είναι μια νέα παλέτα χρωμάτων που θα λειτουργήσει πολύ καλά σε ένα στολισμό γάμο τον οκτωβρη.

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ – ΜΟΒ / ΕΛΕΦΑΝΤΟΔΟΝΤΟ.

Το μοβ είναι επίσης ένα δημοφιλές χρώμα για τον γάμο τον Οκτώβρη. Ο παρακάτω χρωματισμός είναι ο καλύτερος για τον γάμο καθώς το μοβ αυτό δεν είναι τόσο σκληρό. Τι θα μπορούσε να είναι πιο ρομαντικό από τα μοβ νυφικά φορέματα με ανθοδέσμες από ελεφαντόδοντο;

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ – ΛΕΒΑΝΤΑ / ΣΙΤΑΡΙ.

Η λεβάντα λειτουργεί καλά με οποιοδήποτε άλλο συνδυασμό πόσο μάλλον με τα ουδέτερα χρώματα. Δοκιμάστε φορέματα παρανύμφων σε χρώμα λεβάντας. Φτιάξτε τα προσκλητήρια και τις μπομπονιέρες του γάμου σας με αυτό το συνδυασμό.

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ – ΛΕΥΚΟ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΒΟΥΡΓΟΥΝΔΙΑΣ.

Αυτή η παλέτα χρωμάτων γεμίζει την ατμόσφαιρα με αγάπη και ρομαντισμό που μπορεί να δει κανείς ανάμεσα στα λευκά φορέματα και τις δαντέλες μαζί με τις μπορντώ ανθοδέσμες. Τα πάντα ταιριάζουν απόλυτα!

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ

Αν είσαι από αυτούς που λατρεύουν το φθινόπωρο τότε μην διστάσεις να κάνεις το γάμο σου μέσα σε αυτή την εποχή. Διάλεξε το πιο όμορφο μήνα του φθινοπώρου. Και ανέδειξε το δικό σου γάμο ως ο καλύτερος ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ.

Επιμέλεια & Γραφή: Λορίνα Γ. & Γκέλλυ Δούνα