Παρακαλώ περιμένετε

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΜΕ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΘΕΜΑ ΓΑΜΟΥ.

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΜΕ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΘΕΜΑ ΓΑΜΟΥ.

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΜΑΪΟ Ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να κάνετε κατά τον προγραμματισμό του γάμου σας είναι να επιλέξετε τον στολισμό γάμου που θα σας βοηθήσουν να δώσετε τον τόνο στη γιορτή σας και να συνδέσετε όλες τις λεπτομέρειες. Η διακόσμηση του γάμου σας μπορούν να εκφραστούν σε όλα (εκτός από τις ημερομηνίες, τα προσκλητήρια γάμου, τα αξεσουάρ), τις συνθέσεις με λουλούδια, τα σεντόνια και την ενδυμασία του γαμήλιας δεξίωσης. Αυτή η εκδήλωση είναι αφιερωμένη σε εσάς και τον σύντροφό σας και το πιο σημαντικό είναι ότι αντιπροσωπεύει εσάς τους δύο! Ξεκινήστε με τις αγαπημένες σας αποχρώσεις και, στη συνέχεια, ισορροπήστε τις με χρώματα έμφασης που θα συμπληρώσουν την εποχή και τον χώρο του γάμου σας.

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΜΑΪΟ - 8 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ.

Συγκεντρώσαμε μερικές από τις αγαπημένες μας ιδέες γάμου και είναι σίγουρο ότι θα βρείτε μερικές που αγαπάτε απόλυτα και οι δύο ανεξάρτητα από την εποχή του χρόνου.

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟ BOHO - ΡΟΥΣΤΙΚ.

Το πράσινο φαίνεται να είναι μια νέα τάση και μου αρέσει. Σας δίνει την ευκαιρία να φέρετε τη φύση στο γαμο, με υπέροχα λουλούδια και φύλλωματα.

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΜΑΪΟ

ΚΛΑΣΙΚΗ ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΑΜΟΥ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΜΕ DUSTY BLUE.

Το Dusty blue είναι μια γοητεία ρομαντισμού και κομψότητας που μπορεί να έχει ατελείωτες δυνατότητες! Είναι ένα απαλό και ρομαντικό χρώμα που ταιριάζει με κάθε εποχή.

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΜΑΪΟ

ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΡΟΖ.

Εμπνευστείτε από ένα από τα πιο ρομαντικό και γλυκό στολισμό - το ροζ! Αυτή τρυφερή διακομηση κάνει τα πάντα να φαίνονται όμορφα, αρμονικά και τόσο υπέροχα!

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΜΑΪΟ

ΚΟΜΨΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ.

Όταν εξετάζω τις τάσεις του γάμου για το 2020, θα συνεχίσω να επιστρέφω σε αρκετά ουδέτερες αποχρώσεις στην διακόσμηση γάμου. Ο στολισμός γάμου σε γήινες αποχρώσεις είναι ακόμα στις κορυφαίες τάσεις του 2022 καθώς είναι διαχρονικός. Δεδομένου ότι οι κομψές αποχρώσεις του γκρι, ένας συνδυασμός ιβουάρ και λευκού, οι τόνοι σε μαύρο και μεταλλικό θα κυριαρχήσουν στους γάμους φέτος.

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΜΑΪΟ

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΜΕ ΜΟΒ.

Εάν το μοβ είναι το χρώμα σας, τότε θα λατρέψετε αυτή τη διακόσμηση.

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΜΑΪΟ

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ.

Είναι πολύ trendy! Το καλό με τα χρώματα ροζ χρυσού είναι ότι συνδυάζεται και φαίνεται δροσερό με το μαύρο.

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΜΑΪΟ

ΣΙΚΑΤΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ.

Όσον αφορά διακόσμηση του γάμου, το navy blue είναι ένα κλασικό και διαχρονικό χρώμα που είναι τέλειο για γάμο που ταιριάζει σε κάθε εποχή.

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΜΑΪΟ

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ.

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΜΑΪΟ

Το μπορντό, το κόκκινο, το βαθύ κόκκινο και το δαμασκηνι είναι όλα εξαιρετικές επιλογές, ειδικά αν θα παντρευτείτε σε εξωτερικούς χώρους. Αυτό είναι σίγουρα ένα υπέροχο χρώμα για το 2022 και ένας υπέροχος ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΜΑΪΟ.

Επιμέλεια: Γ. Λορίνα