Παρακαλώ περιμένετε

ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΛΕΥΚΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΣ

ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΛΕΥΚΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΣ

ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΛΕΥΚΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ: Οι γάμοι σε λευκα λουλουδια είναι υπέροχοι επειδή μπορείτε πραγματικά να νιώσετε τη φύση γύρω σας, κάτι που σας βοηθά να μιμηθείτε αυτή τη ρουστίκ ατμόσφαιρα. Ένα υπέροχο, φιλόξενο κτημα μπορεί να είναι μια καλύτερη επιλογή από έναν από αυτούς τους μεγάλους χώρους γάμου που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στις μέρες μας. Τα λουλούδια γάμου είναι εύκολο να μαζευτούν, καθώς χρειάζεται μόνο να ταιριάζουν με το ρουστίκ θέμα και το γούστο σας. Οι δεξιώσεις γάμου σε λευκό που βρήκαμε θα κάνουν σίγουρα τη διαφορά αν πρόκειται για έναν υπέροχο γάμο. Ελπίζουμε να σας εμπνεύσουμε στην ιδέα που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας!

ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΛΕΥΚΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ 8 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ

ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΛΕΥΚΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ Ο ΚΛΑΣΙΚΟΣ

Όταν πρόκειται για γάμους με λευκό και πράσινο, το διαχρονικό είναι η πρώτη λέξη που σκάει στο μυαλό μας. Τόσο αγνές όσο η αγάπη, οι λευκές και πράσινες διακοσμήσεις είναι αρκετά δημοφιλείς αυτές τις μέρες και είναι ιδανικές για σχεδόν κάθε χώρο. Από γαμήλιες ανθοδέσμες και τα κεντρικά στολίδια γάμου και το νυφικό τραπέζι, το πράσινο και το λευκό είναι παντού και είναι πραγματικά εύκολο να τα δουλέψετε. Ο ουδέτερος συνδυασμός είναι πραγματικά απλός αλλά κομψός!

ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΛΕΥΚΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΑΣΠΡΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ

Τα άσπρα λουλούδια και τα ανοιχτά ροζ είναι ένας τέλειος συνδυασμός για τις κοριτσίστικες νύφες μας που λατρεύουν το κλασικό θηλυκό ροζ τους. Το τόξο τους μυστηρίου με ανοιχτό ροζ και φώτα φαίνονται κομψά και ρομαντικά. Εάν σχεδιάζετε έναν επίσημο γάμο στην εκκλησία, τότε φροντίστε να χρησιμοποιήσετε νότες πρασίνου για να του δώσετε αυτή την πλούσια κλασική εμφάνιση.

ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΛΕΥΚΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΓΑΜΟ - ΒΑΦΤΙΣΗ

Το μπλε, το λευκό και το ροζ είναι ένας πολύ λεπτός και διακριτικός συνδυασμός ιδανικός για κάθε γάμο καθώς τα ανοιξιάτικα παστέλ είναι η πιο hot τάση τώρα. Ο στολισμος αυτών των δύο χρωμάτων φαίνεται πολύ λεπτός, μη διστάσετε να συνδυάσετε ένα λευκό τραπεζομάντηλο και χαρτοπετσέτες ρουζ, να αναμίξετε λουλούδια σε αυτές τις αποχρώσεις και να διακοσμήσετε τη λευκή γαμήλια τούρτα με μπλε του σχιστόλιθου και ρουζ λουλούδια – αυτά τα χρώματα θα φέρουν μια ιδιαίτερη γοητεία στον γάμο σας.

ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΛΕΥΚΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ

ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΛΕΥΚΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ & ΓΗΙΝΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ

Η γηινη διακοσμηση είναι υπέροχη αν θέλετε μια πιο απαλή εμφάνιση. Συνδυάστε αποχρώσεις όπως το λευκό και για ένα προσγειωμένο ρουστίκ στυλ γάμου. Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι για να διακοσμήσετε το γάμο σας, επίσης λευκή και μπεζ με καφέ νυφική ανθοδέσμη, άσπρη γαμήλια τούρτα με λευκά άνθη. Δείτε αυτές τις όμορφες αποχρώσεις του λευκού και του μπεζ στολισμού γάμου.

ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΛΕΥΚΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ

ΡΟΥΣΤΙΚ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΑΣΠΡΑ ΑΝΘΗ

Σε αντίθεση με το παραδοσιακό πορτοκαλί του φθινοπώρου, το dusty πορτοκάλι είναι πιο απαλό και έχει πολύ πιο κομψή αίσθηση. Όταν συνδυάζεται με λευκό και πράσινο, όχι μόνο αποκτάτε μια διακοσμηση που μοιάζει με φθινόπωρο, αλλά έχετε έναν στολισμο που είναι κομψός, σικατος και σίγουρα θα προκαλέσει δέος στους καλεσμένους του γάμου σας. Μη ξεχάσετε dusty πορτοκαλί μπουκέτα και διακοσμητικά λουλουδιών σε λευκό και πράσινο!

ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΛΕΥΚΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟ ΓΑΜΟΣ

Είναι ένας τέλειος συνδυασμός για έναν φθινοπωρινό ή χειμωνιάτικο γάμο και έχει την πιο κομψή, κλασική αίσθηση όταν συνδυάζεται με λευκό και καφέ. Θα η δεξίωση θα δείξει υπέροχη με κόκκινα και λευκά λουλούδια στολισμένη. Και μην ξεχάσετε τον γαμπρό με λευκό πουκάμισο, καφέ σακάκι με καφέ γραβάτα, έτσι ώστε να ταιριάζει στο θέμα. Για σας προτιμήστε λευκή ανθοδέσμη με ένα υπέροχο νυφικό σε α γραμμή.

ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΛΕΥΚΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΛΕΥΚΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ

Όπως το ναυτικό μπλε, έτσι και το χαλκινο είναι ένα χρώμα που μπορεί να ταιριάζει σε κάθε στυλ γάμου. Επιλέξτε ένα γυαλισμένο φινίρισμα και θα έχετε μια εμφάνιση που είναι λαμπερή και κομψή. Επιλεξτε ένα πιο παλιό ή ματ φινίρισμα και θα έχετε μια ρουστίκ αίσθηση. Θα μπορούσατε επιλεξετε μπλε ναυτικά φορέματα για τα παρανυφάκια σας με λευκές και πράσινες ανθοδέσμες! Θα μπορούσατε επίσης να στολίσετε μια απόχρωση κεραμιδί το στήσιμο του τραπεζιού και τη γαμήλια τούρτα για μια πιο λαμπερή και μοντερνα ατμόσφαιρα.

ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΛΕΥΚΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ

ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΓΑΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ

Αγαπάμε την ουδέτερη σκηνή του λευκου, καφέ και μαύρου, αυτός ο στολισμος μεταφράζεται ειδικά τη χειμωνιάτικη μέρα. Η λευκή γαμήλια τούρτα με το καφέ κουκουνάρι και η μαύρη ταμπέλα του γάμου. Σου δίνει την ευκαιρία να φέρεις τη φύση εύκολα στη μεγάλη σου μέρα. Μια μινιμαλιστική ατμόσφαιρα δεν θα είναι ποτέ ξεπερασμένη. Ανεξάρτητα από έναν γάμο σε χωρο δεξιωσης ή μια γιορτή στον κήπο, αυτά τα ουδέτερα χρώματα θα κάνουν τη μεγάλη μέρα σας ακόμα πιο όμορφη.

ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΛΕΥΚΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ

Αυτός θα είναι ένας υπέροχος ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΛΕΥΚΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ.

Επιμέλεια: Γ. Λορίνα