Παρακαλώ περιμένετε

ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ.

ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ.

ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ βρίσκεται στη γωνία, και τα νεοσυσταθέντα ζευγάρια, ξεκινήσατε το σχεδιασμό για τον γάμο τους. Αναμένεται ότι το χρώμα θα είναι πιο φωτεινό και πιο τολμηρό. Το Top για το 2019 θα σας δώσει κάποια ιδέα και εάν ο γάμος σας είναι την άνοιξη. Είναι δημοφιλές να κρατάτε ένα υπαίθριο μοντέρνο γάμο κοντά σε έναν κτήμα γάμου ή σε ένα κτήμα γάμου με εκκλησάκι το καλοκαίρι για να συνδυάσετε το φυσικό περιβάλλον με περισσότερο ρομαντισμό. Εδώ έχουμε 8 δημοφιλείς ρουστίκ παλέτες χρωμάτων γάμου το καλοκαίρι. Διαβάστε προς τα κάτω για να πάρεις περισσότερες ιδέες.

ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ:

Blush + Λευκό

Ο λευκός στολισμός δεξίωσης γεμάτες με πράσινο είναι ιδανικές για έναν καθαρό και δροσερό υπαίθριο καλοκαιρινό γάμο. Τα ροζ φορέματα για γάμο θα δώσουν περισσότερη κομψότητα σε όλο το φυσικό καλοκαιρινό γάμο.

ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Σαμπανιζε

Το σαμπανιζε είναι ένα ουδέτερο χρώμα ιδιαίτερα δημοφιλές για ρουστίκ γάμο. Μπορείτε να προσθέσετε λίγο ροζ ή ροδάκινο για να να δώσετε λίγο χρώμα.

ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Dusty Μπλε

Το Dusty blue είναι ένας δημοφιλής γάμος και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις εποχές σε εσωτερικούς χώρους δεξίωσης και εξωτερικούς χώρους. Ο γοητευτικός γαλάζιος γάμος αποδίδει μια ιδιαίτερη κομψότητα και απαλότητα είναι ιδανικός και βάπτιση αγοριού.

ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Dusty Rose

Για τις νύφες που ονειρεύτηκαν για έναν παραμυθένιο γάμο, το dusty ροζ είναι η καλύτερη επιλογή. Το χρώμα αυτό συνδυάζεται με πράσινο ή χρυσό που τονίζει και θα ξεχωρίζει πάντα από τους ρουστίκ γάμους. Επίσης είναι ιδανικό για βάπτιση κοριτσιού.

ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Στο blog μας θα βρείτε περισσότερες ιδέες για νυφικά, νυφικά γοργονε, νυφικά Α γραμμή, νυφικά με ελληνικό στυλ, ρομαντικά καλοκαιρινά νυφικά, νυφικό χτένισμα, νυφικό μακιγιάζ, ιδέες φορεματα για γάμο, προσκλητήρια, μπομπονιέρες, βέρες και μονοπετρα, νυφικά παπούτσια, τραγούδια γάμου και άλλα πολλά.

Γκρι + Κίτρινο

Το γκρι και το κίτρινο είναι ένας αντιληπτός συνδυασμός χρωμάτων, ουδέτερος αλλά φωτεινός. Διακοσμήστε το ρουστίκ καλοκαιρινό γάμο σας με τα 2 χρώματα και ποτέ δεν θα απογοητευτείτε.

ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ με Λεβάντα

Η λεβάντα είναι ένα χρώμα για καλοκαιρινους και φθινοπωρινους γάμους ενώ είναι επίσης ιδανικό για γάμο - βάπτιση.

ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Ροδακινί

Ο ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ με ροδακινί και κάποια γήινη απόχρωση σε συνδυασμό θα είναι πανέμορφος. Ανατρέξτε στην παρακάτω εικόνα για να πάρετε έμπνευση.

ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Πράσινο

Το πράσινο είναι ένα ρουστίκ χρώμα γάμου και είναι κατάλληλο για αυτούς που αγαπούν την ησυχία. Ολόκληρος ο στολισμός γάμου μπορεί να εμπεριέχει λίγο λευκό για περισσότερη κομψότητα και κάποια μικρά στοιχεία με λίγο χρώμα.

ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Επίσης μην διστάσετε να λάβετε εντελώς δωρεάν προσφορές για φωτογράφιση γάμου και βάπτισης, νυφικό μακιγιάζ, χτένισμα, στολισμό χώρου δεξίωσης και οτιδήποτε εσείς ψάχνετε. Αυτές ήταν η καλύτερες ιδέες για διακόσμηση που προστάζει ο ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

Επιμέλεια: Λορίνα Γ.