Παρακαλώ περιμένετε

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ Η ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ TOY.

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ Η ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ TOY.

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ: σημαίνει η καρδιά του καλοκαιριού. Για χιλιάδες ζευγάρια, λοιπόν δεν είναι τίποτα πιο ενοχλητικά από το "Ποια είναι τα χρώματα του γάμου μας;" στην εποχή τον διακοπών. Μερικές φορές είναι εύκολο να επιλέξεις τα χρώματα που θέλεις για τον γάμο το καλοκαίρι, όμως είναι πιο δύσκολο να βρεις τον τέλειο συνδυασμό. Έχουμε καταρτίσει μια λίστα με εννέα από τα πιο φανταστικά χρώματα του καλοκαιριού. Που κυμαίνονται από φωτεινά και τολμηρά έως πιο μπεζ ουδέτερα και υποτονικά.

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ & Η ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ:

ΛΕΒΑΝΤΑ / ΛΙΛΑ + ΛΕΜΟΝΙ

Οι εντυπωσιακοί συνδυασμοί χρωμάτων όπως η λεβάντα και το λεμονι μπορούν να σας βοηθήσουν να προσθέσετε μια φανταστική αφή σε οποιοδήποτε γάμο. Συνδυάζοντας υπέροχα χρώματα για άνοιξη / καλοκαίρι για ένα χαρούμενο συναίσθημα και φωτεινό ποπ οφ color.

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ

ΜΠΛΕ + ΚΙΤΡΙΝΟ

Το ναυτικό μπλε και το κίτρινο του ήλιου είναι συμπληρωματικά χρώματα, πράγμα που σημαίνει ότι είναι απέναντι το ένα πάνω στο άλλο στον τροχό χρώματος. Η ανάμειξή τους επιτρέπει στους ζωντανούς ζεστούς τόνους φωτεινό κίτρινο να αντισταθμίσουν τις δροσερές αποχρώσεις του μπλε για έναν πανέμορφο και δροσερό συνδυασμό. Δείτε και συνδυάστε με τα μπλε τον γάμο το σεπτέμβρη.

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ + ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΗΣ ΠΑΠΑΡΟΥΝΑΣ

Το πορτοκαλί και το κόκκινο είναι τα χρώματα ποπ μόνοι τους, αλλά όταν συνδυάζονται, κάνουν την διαφορά! Ευφυής και αξέχαστη χρωματική παλέτα!

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ

Ως πρόσθετο bonus είναι κατάλληλα για κτήματα γάμου και για υπαίθριους μοντέρνους γάμους, διότι αυτοί οι τύποι χρωμάτων δεν ξεπλένονται στο φως του ήλιου.

ΚΟΡΑΛΙ + ΤΥΡΚΟΥΑΖ

Όπως μπορείτε να δείτε, αυτό το φωτεινό και δυναμικό χρωματικό σύστημα μετατρέπεται τέλεια σε λουλούδια και διακοσμήσεις γάμου. Συνδυάστε το στολισμό του γάμου με τα καταλλαγή αξεσουάρ για ένα όμορφο νυφικό χτένισμα και νυφικό μακιγιάζ.

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΜΕ ΜΩΒ + ΧΡΥΣΟ

Το Μωβ και ο χρυσός είναι και τα δύο ουδέτερα χρώματα που ποτέ δεν αποτυγχάνουν να δημιουργήσουν ένα κομψό θέμα γάμου. Και να φέρουν ειδύλλιο και απαλότητα στις ζεστές μέρες του γάμου του καλοκαιριού. Δείτε νυφικά και φορεματα για γάμο, για να συνδυάσετε τον ρομαντικό νυφικό, το γοργονε νυφικό και το νυφικό με ελληνικό στυλ.

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ

ΡΟΖ + ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΟΥ ΟΙΝΟΥ

Το κόκκινο του οίνου και το ροζ είναι ένας συνδυασμός χρωμάτων που διατηρεί το glam όλο το χρόνο. Το γοητευτικό αυτό κόκκινο ταιριάζει απόλυτα με το απαλό αλλά αισθησιακό ροζ, που μαζί δημιουργούν υπέροχες αποχρώσεις για να δουν όλοι. Δείτε ιδέες για προσκλητήρια και μπομπονιέρες.

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ

ΓΑΛΑΖΙΟ + ΠΡΑΣΙΝΟ

Μια από τις κορυφαίες ειδοποιήσεις τάσης για το καλοκαίρι είναι όλα σχετικά με το μπλε. Αλλά μερικές αποχρώσεις του πράσινου θα τραβήξουν πραγματικά το μάτι. Τοποθετήστε γιρλάντες πράσινου, διακοσμημένα τραπέζια και καρέκλες με φρέσκα φυτά. Και μπορεί να κάνει τη διαφορά για έναν κτήμα με εκκλησάκι ή έναν άνετο γάμο στην παραλία. Δείτε και στολισμό εκκλησίας εδώ.

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ

ΡΟΖ ΧΡΥΣΟ + ΚΡΕΜ

Αν ψάχνετε για ένα αριστοκρατικό, το κρεμ και το ροζ χρυσό μπορεί να είναι ο τέλειος συνδυασμός για εσάς. Για ένα χώρο δεξίωσης, τίποτα δεν είναι πιο ωραίο από τον στολισμό των τραπεζιών με κρεμ τραπεζομάντηλα. Το τριαντάφυλλο χρυσό και κρέμα είναι ένα από τα πιο κλασικά γαμήλια combos στο οποίο και τα δύο μαζί κάνουν ένα άλλο pop. Αυτός ο συνδυασμός μπορεί να είναι ιδανικός, κομψές γαμήλιες προσκλήσεις, κομψά φορέματα για γάμο και ωραίες νυφικές ανθοδέσμες.

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ

Royal Blue + ΡΟΖ

O καλοκαιρινός γάμος είναι όλα σχετικά με το δημιουργικό και τολμηρό θέμα. Το λαμπερό ροζ φαίνεται εκπληκτικό όταν συνδυάζεται με το δροσερό βασιλικό μπλε. Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την παλέτα.

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ

Αν ετοιμάζεται ένα γάμο για το καλοκαίρι ή θέλετε να κάνετε μια μη παραδοσιακή διακόσμηση, αυτός ο συνδυασμός μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή και ο καλύτερος, παραδοσιακός: ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ.

Επιμέλεια & Γραφή: Λορίνα Γ.