Παρακαλώ περιμένετε

ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΓΗΙΝΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ & ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ

ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΓΗΙΝΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ & ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ

ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΓΗΙΝΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ; Όταν εξετάζω τις τάσεις του γάμου, θα συνεχίσω να επιστρέφω σε εκείνες που αφορούν τον στολισμό του γάμου με γήινα χρώματα. Λατρεύω όλη την απαλή, σιωπηλή χρωματική παλέτα. Τα ουδέτερα χρώματα φαίνονται πολύ κομψά και ρομαντικά και ταιριάζουν σε σχεδόν κάθε στυλ γάμου. Το να κάνετε έναν γάμο σε γήινες αποχρώσεις είναι η καλύτερη επιλογή για εκείνες τις ρομαντικές νύφες που θέλουν φυσικές και ανεπιτήδευτες εμφανίσεις για την δεξίωση του γάμου τους. Χρώματα όπως το μπεζ, το ιβουάρ, το κρεμ, το ρουζ και το ανοιχτό γκρι αντέχουν στη δοκιμασία του χρόνου. Ποια είναι λοιπόν τα καλύτερα στην διακόσμηση γάμου για εσάς το 2023; Ελέγξτε τις παρακάτω προτάσεις και ετοιμαστείτε να εμπνευστείτε!

ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΓΗΙΝΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ 8 ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ

ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΓΗΙΝΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΡΟΥΣΤΙΚ CHIC

Το μπεζ και το πορτοκαλί είναι γήινα χρώματα. Μπορούν να συνδυαστούν για να δημιουργήσουν μια ποικιλία συμπληρωματικών στοιχείων, με αποτέλεσμα μια μεγάλη γκάμα αποχρώσεων από λεβάντα έως κρεμ. Είναι υπέροχα ως μια απόχρωση που καλύπτει τα πάντα που δίνει μια ουδέτερη και απλή αίσθηση στη δεξίωση. Το μπεζ και το πορτοκαλί ταιριάζει επίσης καλά σε κτήματα, σε αίθουσες δεξίωσης και στην εκκλησία. Παρέχουν μια αντίθεση στους συνηθισμένους φωτεινούς και χαρούμενους τόνους. Ταιριάζει τέλεια για το καλοκαίρι και το φθινόπωρο. Υπέροχη επιλογή για ρουστίκ μοντέρνο γάμο.

ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΓΗΙΝΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ

BOHO ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ

Αυτή είναι μια ωραία επιλογή στολισμού για έναν φθινοπωρινό μποεμ γάμο. Μπορείτε να πετύχετε έναν τόνο σκουριάς χρησιμοποιώντας το καφέ ως κύριο στοιχείο διακόσμησης και μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το κίτρινο για να δέσετε στο χρώμα του φθινοπώρου. Αυτό είναι ένα πολύ χαρούμενο, ζωηρό χρώμα που μπορεί να δώσει στον φθινοπωρινό γάμο λίγη ενέργεια. Εκμεταλλευτείτε τη φυσική ζωντάνια των χρωμάτων της εποχής και προσθέστε τη στη διακόσμηση ενός bohemian γάμου.

ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΓΗΙΝΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΓΗΙΝΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ

Η εποχή της άνοιξης και του καλοκαιριού είναι μια επιλογή που μπορει να ισορροπήσει με τα ζεστά ρομαντικά στοιχεία του θέματος του γάμου για ένα τέλειο μείγμα. Μια top επιλογή είναι το μπεζ. Αυτό το χρώμα είναι τέλειο για έναν γάμο τριών τόνων με ανοιχτές όπως λευκές, μεσαίες και σκούρες αποχρώσεις στον στολισμό. Για ένα ελαφρύ και ευάερο στολισμό, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε μια πιο ανοιχτή απόχρωση.

ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΓΗΙΝΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟΥ ΓΑΜΟΥ

Το πράσινο είναι ένα από τα πιο δημοφιλή στην διακόσμηση του γάμου γιατί προηγείται της εποχής του πιο χρυσού χρώματος. Το φθινόπωρο περιγράφεται ως η εποχή της μετάβασης, οπότε γιατί να μην μπείτε στη δράση με ένα θέμα γάμου που αντικατοπτρίζει την εποχή; Η φρεσκάδα και η αίσθηση ζωντάνιας του το κάνουν τέλειο για το φθινόπωρο, παντρεύοντας στο στολισμό. Συνδυάστε το με το φασκόμηλο και χρυσούς τόνους για να δημιουργήσετε ακριβώς τη σωστή ατμόσφαιρα. Έχετε ένα διασκεδαστικό, περιστασιακό θέμα γάμου με θέμα το φθινόπωρο.

ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΓΗΙΝΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ

ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΓΗΙΝΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ

Το κλασικό κεραμιδί στοιχείο είναι γνωστό ότι προσθέτει ζεστασιά σε έναν κομψό στολισμό και φωτίζει το νυφικό σας, δημιουργώντας μια ανάλαφρη και ευάερη εμφάνιση ενώ προσθέτει μια πινελιά πολυτέλειας. Αυτός ο μοντέρνος στολισμός θεωρείται συχνά ότι είναι το καλύτερο σκηνικό για το λευκό με τη σωστή πινελιά του γκρι. Αν λοιπόν ψάχνετε για ένα κομψό και διαχρονικό, αλλά στιλάτο γάμο για να το ενσωματώσετε με το θέμα του γάμου, το γκρι άσπρο και γκρι αξίζει να δοκιμάσετε!

ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΓΗΙΝΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ

Ένας γάμος με dusty μπλε του ουρανού και χρυσό στολισμό θα ήταν το τέλειο σχεδιασμένο σε έναν γάμο στην παραλία. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό από έναν όμορφο συνδυασμό χρωμάτων. Ο συνδυασμός στην διακόσμηση θα φαινόταν πλούσιος και ζεστός ταυτόχρονα. Ένας άλλος λόγος για τον οποίο θα ήταν μια εξαιρετική επιλογή για έναν γάμο είναι ότι αυτό το ουδέτερο χρώμα θα διευκόλυνε τη δημιουργία μιας ρομαντικής ατμόσφαιρας.Υπέροχη επιλογή για γάμο σε νησί. Είναι ο απολύτως συνδυασμός που βρίσκουμε στην φύση. Το γαλάζιο της θαλασσας και στο χρυσό της άμμου.

ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΓΗΙΝΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ

ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΓΗΙΝΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ

Το γκρι και το μπλε ανήκουν σε αυτή την κατηγορία καθώς είναι απαλά, ουδέτερα χρώματα και μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν σε διαφορετικούς τύπους δεξιωσεων. Είναι υπέροχη επιλογή για έναν κλασικό γάμο το χειμώνα.

ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΓΗΙΝΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ

ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ

Τα ουδέτερα χρώματα μπορεί να είναι δύσκολα την διακόσμηση του γάμου. Πολλές νύφες πρέπει να αντιμετωπίσουν τον έλεγχο άλλων ανθρώπων και τις διάφορες απόψεις που δηλώνουν είτε πολύ τολμηρές είτε πολύ απλές, αλλά αυτά τα επίπεδα κορεσμού στο στολισμό είναι ιδανικά για όσους θέλουν να είναι στο επίκεντρο της προσοχής. Οι νύφες, ωστόσο, δεν μπορούν ποτέ να είναι πολύ απλές, έτσι αυτά τα γήινα χρώματα είναι η τέλεια επιλογή για να στρέψουν τα βλέμματα όλα πάνω τους.

ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΓΗΙΝΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ

Τα ουδέτερα χρώματα στον στολισμο του γάμου που έχουμε επισημάνει για εσάς είναι τέλεια για κάθε νύφη ή γαμπρό. Είτε ψάχνετε για κάτι κλασικό είτε μοντέρνο, αυτές οι διακοσμήσεις θα λειτουργήσουν καλά σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Λοιπόν, ποιος είναι ο αγαπημένος σας ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΓΗΙΝΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ;

Επιμέλεια: Γ. Λορίνα