Παρακαλώ περιμένετε

ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ - Η ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ & Ο ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ

ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ - Η ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ & Ο ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ

ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ και το χειμωνιάτικο τοπίο είναι πάντα εορταστικό. Ένας γάμος σε χειμωνιάτικους μήνες πάντα προκαλεί εντύπωση. Πολλές νύφες επιλέγουν το μήνα Δεκέμβριο για το γάμο τους επειδή είναι ένας εορταστικός μήνας λόγω των Χριστουγέννων. Τα ρομαντίκα χρώματα που χρησιμοποιούμε σε αυτούς τους γάμους είναι πάντα πιο βαθιά, πλούσια και με άφθονη λάμψη. Εμπνευστείτε απο τους ακόλουθους χρωματικούς συνδυασμούς για έναν μοναδικό όμορφο γάμο το Δεκέμβριο του 2019 που θα κάνει τους καλεσμένους σου να τρελαθούν!

ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ:

ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ - ΠΡΑΣΙΝΟ & ΛΕΥΚΟ.

Το κόκκινο, το πράσινο και το λευκό, αποτελούν μια κλασική επιλογή αρκετά Χριστουγεννιάτικη. Λευκό νυφικό, ωχ το εντυπωσιακό νυφικό μακιγιάζ, κόκκινα φορέματα για τα παρανυφάκια, πράσινη ανθοδέσμη και τραπέζια διακοσμημένα με κόκκινα και πράσινα λουλούδια είναι μερικές από τις πολλές όμορφες ιδέες που μπορείς να διαλλέξεις.

ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ

ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΠΛΕ.

Η συγκεκριμένη παλέτα χρωμάτων ταιριάζει απόλυτα σε μια διακόσμηση γάμου το χειμώνα. Μπορείτε επίσης να βάλετε κάποιες πινελιές από πράσινο και λευκό. Μην διστάσεις να διακοσμήσεις τον χώρο δεξίωσης με κεριά. Το αποτέλεσμα θα είναι ρομαντικό και το μπλε χρώμα θα φαίνεται πολύ καλύτερο κάτω από το ρομαντικό φως των κεριών. Φωτισέ το πρόσωπό σου με το νυφικό χτένισμα και μακιγιάζ σου. Για περισσότερες ιδέες δείτε πιο κάτω τις εικόνες.

ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ

ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥΣ.

Η ουδέτερη παλέτα χρωμάτων είναι ξεχωριστή και ιδανική για έναν ξεχωριστό στολιμό γάμου το Δεκεμβριο. Μπορείτε να προτείνετε στα παρανυφάκια σας να φορέσουν φορέματα σε nude χρωματισμούς. Ο γαμπρός μπορεί να φορέσει είτε ένα κλασικό κοστούμι ή ακόμα και στα χρώματα του Khaki ή της κρέμας. Λευκές ανθοδέσμες, αποξηραμένα λουλούδια στην διακόσμηση των τραπεζιών και πολλά άλλα, θα κάνουν το γάμο σας να ξεχωρίζει!

ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΥ ΓΑΜΟΥ ΣΕ ΜΑΥΡΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ.

Ο συνδυασμός κόκκινο και μαύρο είναι ένας κλασικός συνδυασμός, ιδανικός για τον γάμο το Δεκέμβριο. Αυτός ο συνδυασμός επίσης θα δημιουργήσει ένα υπέροχο vibe γεμάτο ερωτισμό στολισμό γάμου. Απολαύστε!

ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ

ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟ ΓΚΡΙ.

Μην διστάσετε να χρησιμοποιήσετε ένα αυστηρό άλλα όμορφο χρώμα σαν το γκρι στο γάμο σας. Χρησιμοποιήστε το με τους κατάλληλους συνδυασμούς.

ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟ ΚΡΥΟ.

Εαν θέλετε ένα γάμο πραγματικά εμπνευσμένο από το χειμώνα διαλλέξτε τους κατάλληλους συνδυασμούς. Συνδυασμός του λευκού του πάγου στο νυφικό και ασημί χρώματος είναι σίγουρο οτι θα σας γοητεύσουν.

ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΙΔΕΕΣ.

Εαν είσαι από τις νύφες που θέλουν να διαφέρουν, ακολουθούν εικόνες για έναν στολισμό γάμου το μήνα Δεκέμβριο σε αποχρώσεις της μέντας και στοιχεία χρυσού.

ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ

ΜΠΟΡΝΤΟ & NAVY ΧΡΩΜΑΤΑ.

Κοστούμια στο χρώμα του navy blue, vintage φορέματα σε μπορντό αποχρώσεις και δεν θα είσαι ποτέ εκτός μόδας. Η επιλογή ενός απαλού ροζ θα προσθέσει περισσότερο ρομαντισμό σε ολόκληρο το γάμο.

ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ

Γίνε η νύφη που έχεις ονειρευτεί διαλέγοντας την χρωματική παλέτα που σου ταιριάζει. Πάρε μια ιδέα για το τι μπορείς να επιλέξεις. Ο δικός σου γάμος μπορεί να γίνει ο καλύτερος ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ.

Επιμέλεια & Γραφή: Λορίνα Γ. & Γκέλλυ Δούνα