Παρακαλώ περιμένετε

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ & όλο και περισσότερα ζευγάρια επιλέγουν να κάνουν τον γάμο το καλοκαίρι και μάλιστα στο τέλος του καλοκαιριού. Ο Αύγουστος είναι ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού και τα λουλούδια ακόμα ανθίζουν. Ο μήνας αυτός μπορεί να προσφέρει μερικές από τις πιο φωτεινές παλέτες χρωμάτων για ένα καλοκαιρινό γάμο.

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ;

Δείτε 8 πανέμορφους συνδυασμούς χρωμάτων για γάμο τον αύγουστο και πάρτε ιδέες.

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ – ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ BLUE.

Το μπλε είναι πάντα φωτεινό και κομψό. Επέλεξε γαλάζιο φόρεμα για τις παράνυφες και θα κάνεις τον τέλειο γάμο. Χρησιμοποίησε το μπλε χρώμα από την και διακόσμηση της γαμήλιας δεξίωσης μέχρι τα κοστούμια των παρά γαμπρών. Επέλεξε αξεσουάρ όπως γραβάτες σε γαλάζιο χρώμα ή μπλε νυφικό λουλουδένιο στέμμα και ένα υπέροχο νυφικό χτένισμα. Όλα αυτά ταιριάζουν μεταξύ τους τόσο καλά.

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ

ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΜΕΝΤΑΣ

Η μέντα είναι πάντα ένα από τα πιο δημοφιλή, ρουστικ στολισμού, χρώματα για το καλοκαίρι. Το πράσινο μαζί με το γκρι χρώμα κάνει το περιβάλλον του στολισμού γάμου να φαίνεται τόσο κομψό και ρομαντικό. Μπορείτε να γεμίσετε τα μπουκέτα με τα λουλούδια με ροδακινί και λευκό χρώμα λουλούδια. Κεράστε τους καλεσμένους σας γευστικά γλυκά και μπομπονίερες. Φορέστε ένα ανάλαφρο νυφικό και νιώστε σαν βασίλισσα.

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ – ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ NAVY BLUE ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ.

Μπλε φορέματα γάμου και γκρι κοστούμια αποτελούν τον τέλειο συνδυασμό. Δώστε έμφαση στις πράσινες αποχρώσεις και ταιριάξτε τις με το μπλε, θα είναι ο πιο κατάλληλος συνδυασμός για ένα καλοκαιρινό γάμο. Τα νυφικά του καλοκαιριού είναι πάντα διαχρονίκα και άνετα. Επιλέξτε ένα ανάλαφρο νυφικό μακιγιάζ για μεγαλύτερη άνεση.

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ

ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΡΟΔΑΚΙΝΙ ΜΕ ΜΕΝΤΑ.

Το ροδακινί είναι για πολλές νύφες το αγαπημένο τους χρώμα. Η προσθήκη κάποιου πράσινου χρώματος θα κάνει τα γάμο να φαίνεται πιο chic. Επίσης για ένα γαμο τον αυγουστο πολύ καλή επιλογή είναι να διαλέξετε ροδακινί φορέματα για τις παράνυφες.

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ – ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΩΒ / ΜΠΛΕ.

Το μωβ και το μπλε είναι ένας πλούσιος συνδυασμός χρωμάτων που μπορούν να δημιουργήσουν ένα πανέμορφο γάμο. Δείτε τη παρακάτω εικόνα για να εμπνευστείτε.

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ

ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΩΒ ΜΕ ΡΟΔΑΚΙΝΙ.

Μια πολύ ωραία ιδέα είναι να χρησιμοποιήσετε διαφορετικές αποχρώσεις του μωβ στον στολισμό του γάμου σας. Μωβ νυφικά φορέματα με πορτοκαλί λουλούδια στις ανθοδέσμες, μωβ μελιτζανί ρούχα, μωβ χαρτοπετσέτες και γκρι κοστούμια με μωβ γραβάτες θα φτάσουν ένα γάμο τον αύγουστο στην τελειότητα.

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ.

Το καρπουζί χρώμα μαζί με το ροζ είναι ιδανικός συνδυασμός για έναν παραμυθένιο γάμο τον αυγουστο.

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΙΤΡΙΝΟΥ.

Αποτελεί τον πιο παιχνιδιάρικο συνδυασμό. Μην διστάσετε να χρησιμοποιήσετε το κίτρινο χρώμα μαζί με το μανταρινί. Αυτός ο συνδυασμός ταιριάζει απόλυτα και σε φθινοπωρινούς γάμους. Θυμηθείτε μόνο να δώσετε έμφαση με κάποιο γκρίζο χρώμα για να κάνετε αυτή τη χρωματική παλέτα να είναι σταθερή και κομψή. Το ολόλευκο νυφικό θα φαίνεται φανταστικό με όμορφο νυφικό χτενισμα και ένα τέλεια τονισμένο νυφικό μακιγιάζ.

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ

Ο καλός καιρός, η ζέστη και η ζωντάνια που αποπνέει αυτή η εποχή είναι μερικοί λόγοι που το καλοκαίρι παραμένει στη μόδα. Οι παραπάνω ιδέες θα σε βοηθήσουν να επιλέξεις τους καλύτερους χρωματικούς συνδυασμούς για γίνει ο δικός σου ρομαντικός γάμος, ο καλύτερος ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ.

Επιμέλεια & Γραφή: Λορίνα Γ. & Γκέλλυ Δούνα