Παρακαλώ περιμένετε

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ & Η ΟΜΟΡΦΗ ΓΛΥΚΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ.

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ & Η ΟΜΟΡΦΗ ΓΛΥΚΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ.

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ; Είναι ο μήνας Απρίλιος ο ιδανικός χρόνος για να παντρευτείτε; Στις περισσότερες περιοχές, ο Απρίλιος είναι ο ανοιξιάτικος μήνας που αγαπιέται πολύ για τον κυρίως καλό καιρό μετά από έναν μοναχικό χειμώνα. Η φυσική ομορφιά του μήνα είναι τόσο ρομαντική.

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΑΠΡΛΙΟ Η ΟΜΟΡΦΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ.

Ο Απρίλιος συνδέεται με μια πληθώρα όμορφων αποχρώσεων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε μια υπέροχη διακόσμηση. Προβλέπουμε ότι τα απαλά, ανοιχτά και ουδέτερα χρώματα θα εξακολουθούν να είναι δημοφιλή στους γάμους του Απριλίου 2022. Αυτές οι χρωματικές παλέτες θα δημιουργήσουν ένα όμορφο σκηνικό για τις φωτογραφίες του γάμου σας. Αλλά ο γάμος του Απριλίου δεν περιορίζεται σε συνδυασμούς παλ χρωμάτων. Τα βαθιά και ψυχρά χρώματα θα φέρουν μια διαφορετική αίσθηση στους ανοιξιάτικους γάμους. Για να δείτε περισσότερες μοναδικές μεθόδους στο στολισμό ώστε να επιλέξετε κάθε λεπτομέρειας του γάμου, απλά διαβάστε.

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΜΕ VINTAGE ΔΙΑΘΕΣΗ.

Τον Απρίλιο, η θερμοκρασία αρχίζει να γίνεται όλο και πιο ζεστή. Η διακοσμηση μπορεί επίσης να είναι ζεστή και να γίνεται πιο ζωντανή όσο πλησιάζει το καλοκαίρι. Μέντα, κίτρινο και λευκό, αυτές οι χαρούμενες αποχρώσεις, είναι ένας νικηφόρος συνδυασμός. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη χαρούμενη χρωματική παλέτα σε κάθε λεπτομέρεια του γάμου. Επιλέξτε μια απόχρωση πιο ιδιαίτερη για νυφικό σας φόρεμα, αφήστε το γαμπριάτικο σε λευκό χρώμα, διακοσμήστε τα κεντρικά κομμάτια του τραπεζιού σας με λευκά και κίτρινα λουλούδια και κάντε τα προσκλητηρια του γάμου σας σε μέντα και κίτρινη εκτύπωση.

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ

BOHO ΓΑΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ.

Το Dusty rose and rose gold είναι "Η ΤΑΣΗ" στη διακόσμηση τα τελευταία χρόνια. Τα δύο χρώματα μπορούν να σας δώσουν μια αίσθηση ρομαντικής, φανταστικής αλλά χαλαρής και διασκεδαστική. Διαλέξτε ένα πιο γλυκό χρώμα του υπολευκου για το νυφικό σας. Αγαπάμε πώς ο γαμπρός φοράει ένα navy σακακι με γραβάτα σαμπανιζε. Μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε αυτούς τους χρωματικούς συνδυασμούς στη γαμήλια τούρτα, στα προσκλητήρια, στο νυφικό σας τραπέζι και στα τραπέζια καλεσμένων κ.λπ.

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ

ΓΑΜΟΣ ΒΑΠΤΙΣΗ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΜΕ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ.

Εάν κάνετε γάμο βάπτιση σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γαλάζιο στους γάμους του Απριλίου και ροζ για να δώσετε μια γλυκά. Και μπορείτε να προσθέσετε μερικούς απαλούς τόνους σε αυτό, όπως ρουζ και ροδακινί. Αυτή η χρωματική παλέτα θα δώσει μια φωτεινή και ανοιχτή αίσθηση και θα προσφέρει ένα ηρεμιστικό και ρομαντικό αποτέλεσμα. Απλώς θυμηθείτε να έχετε τη σωστή ισορροπία αυτών των χρωμάτων.

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΜΕ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΧΡΥΣΟΥ.

Το ροζ και το χρυσό είναι ένας κλασικός συνδυασμός χρωμάτων. Μπορείτε να επιλέξετε απαλό ροζ στους ανοιξιάτικους γάμους για να δημιουργήσετε μια λαμπερή και ρομαντική ατμόσφαιρα. Προσθέστε μια πινελιά απαλού κίτρινου χρώματος σε αυτόν τον συνδυασμό χρωμάτων για να τον κάνετε πιο ελκυστικό. Όλες οι φωτογραφίες του γάμου σας, γαμήλια τούρτα και προσκλητήρια διακοσμημένα με ανοιχτό ροζ και ωχρο κίτρινα λουλούδια, χρυσά βάζα με ροζ λουλούδια, τραπέζι και καρέκλες γάμου σε χρυσό σκελετό, ανοιχτό ροζ παπούτσια γάμου με χρυσή σόλα παπουτσιών κ.λπ. . θα γίνουν οι αξέχαστες αναμνήσεις σας.

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ

Η ΜΙΝΙΜΑΛ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΓΑΜΟ.

Ποιο είναι ένα από τα πιο γλυκά και απλη διακοσμηση γαμου για έναν ανοιξιάτικο γάμο τον Απρίλιο; Πρέπει να είναι ανοιχτό κίτρινο. Μπορεί να είναι ένα τέλειο χρώμα στο λευκό. Αυτή η χρωματική παλέτα θα είναι παιχνιδιάρικη, ανάλαφρη και χαρούμενη. Από το λευκο νυφικο, από λευκή γαμήλια τούρτα μέχρι μουσταρδί κίτρινα ποτήρια για γυάλινα σκεύη, από λευκά νυφικά παπούτσια μέχρι παλ κίτρινη γαμπριατικη γραβάτα, από τα απαλά και ντελικάτα λευκά και ωχρο κίτρινα άνθη μέχρι τα προσκλητήρια γάμου, τα πάντα για αυτό είναι τελειότητα!

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΜΕ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΡΟΥΣΤΙΚ ΣΤΟΛΙΣΜΟ.

Η λεβάντα, ως ένα από τα παραδοσιακά ανοιξιάτικα χρώματα, προσθέτει αντίθεση στο πράσινο του φασκόμηλου στους γάμους του Απριλίου. Τα ντελικάτα χρώματα φέρνουν στο μυαλό ιδανικά απαλά αναμεμειγμένα για γλυκιά ανοιξιάτικη διακόσμηση γάμου, σε συνδυασμό με πράσινο. Από τις καρέκλες γάμου, γραβάτα κουμπάρου μέχρι γαμήλια τούρτα στολισμένη με λουλούδια και πράσινο, προσκλήσεις και τραπέζι, όλες οι λεπτομέρειες είναι απλές, ρουστίκ και κομψές.

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΜΟΒ ΚΑΙ ΛΙΛΑ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ.

Ποιος είπε ότι το μοβ είναι το χρώμα των φθινοπωρινών γάμων; Αν σας αρέσει το μοβ χρώμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πλήρως τις διαφορετικές αποχρώσεις του στον στολισμο του γαμου σας τον Απρίλιο για να του δώσετε βάθος, αλλά να μην είναι υπερβολικό.

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΚΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΜΕ ΛΕΥΚΟ ΚΑΙ ΓΑΛΑΖΙΟ.

Εάν εξακολουθείτε να προσπαθείτε να αποφασίσετε για μια τέλεια διακόσμηση για τον γάμο σας τον Απρίλιο, μπορείτε να σκεφτείτε έναν κλασικό συνδυασμό λευκού και μπλε που είναι δημοφιλής εδώ και αιώνες. Στη διακόσμηση γάμου, αυτή η χρωματική παλέτα φαίνεται τόσο φρέσκια. Γαλάζιο τραπεζομάντηλο γάμου με κεντρικά κομμάτια λευκό τριαντάφυλλο και πράσινο και μπλε κάρτα αριθμού τραπεζιού, γαλανόλευκες πορσελάνινες πλάκες και λευκές χαρτοπετσέτες, λευκά προσκλητήρια γάμου με μπλε καλύμματα, η νύφη με λευκό φόρεμα κρατώντας λευκη ανθοδέσμη με μπλε κορδέλες, όλα φαίνονται τόσο αρμονικά. Εμπνευστείτε από το κτήμα που είναι δίπλα στη παραλία και ακόμα καλύτερα αν ο γάμος θα γίνει σε κάποιο πανέμορφο νησί. Και αυτός είναι ο τέλειος ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ.

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ

Επιμέλεια: Γ. Λορίνα