Παρακαλώ περιμένετε

7 κομψά χρώματα για να φωτίσετε τον ανοιξιάτικο γάμο σας

7 κομψά χρώματα για να φωτίσετε τον ανοιξιάτικο γάμο σας

Με την άφιξη του Μαρτίου, η άνοιξη θα κάνει επίσημα αισθητή την παρουσία της!

Τα φρέσκα λουλούδια και απαλά χρώματα είναι η απαράμιλλη ομορφιά που φέρνει μαζί της η εποχή της άνοιξης. Δεν μπορούμε να βοηθήσουμε με τις αλλεργίες που φέρνει μαζί της όμως είμαστε εδώ και αγαπάμε τους ανοιξιάτικους γάμους. Ανεξάρτητα από το που σχεδιάζετε θα αποφασίσετε να το γιορτάσετε είτε σε έναν κήπο, είτε στο δάσος ή στο κέντρο της πόλης, αυτοί είναι κομψότεροι συνδυασμοί θα φωτίζουν την πιο όμορφη μέρα της ζωής σας!

ΓΑΜΟΣ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ

Λίλα, ροζ, πορτοκάλι και πράσινο παστέλ.

Αν θέλετε ένα σκηνικό που να παραδείσου μαλακό αλλά που να εκρήγνυται από όλα τα είδη χλωρίδας και πανίδας αυτή η παλέτα χρωμάτων είναι κατάλληλη για σας. Ένα σκηνικό που μοιάζει και είναι εντυπωσιακό και με υπέροχη αρμονία στα χρώματα.

ΓΑΜΟΣ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ

Γαλάζιο, ροζ και κίτρινο παστέλ

Για την φωτογράφιση είναι πολύ σημαντικές οι λεπτομέρειες και η διακόσμηση. Αν αγαπάτε το μοντέρνο και τα γεωμετρικά σχήματα τότε ενσωματώστε και συνδυάστε αυτήν την παλέτα χρωμάτων. Η άνοιξη εδώ αντιπροσωπεύεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο συνδυάζοντας τις μοντέρνες τάσεις με κομψές παστέλ αποχρώσεις.

ΓΑΜΟΣ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ

Ροζ, κοραλί, κιντρίνο και χρυσό

Διακοσμημένο με φρέσκα άνθη και βοτανικά σχέδια, με αποτέλεσμα μια θετική και διαχρονική υπόθεση. Αυτή η εξαιρετικά άψογη διακόσμηση, ταιριάζει απόλυτα σε έναν ανοιξιάτικο γάμο και τις ακαταμάχητες στιγμές που μοιράζονται τα ζευγάρια. Ένα πλούσιο σκηνικό για ονειρεμένες φωτογραφίες.

ΓΑΜΟΣ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ

Σομόν, φίλντισι και πράσινο

Πλούσια πράσινο, ξύλινα τραπέζια και μια όμορφα μοναδική νυφική αίσθηση, όλα μαζί έρχονται για να δημιουργήσουν τον ρομαντικό εξωτερικό γάμο. Η ρουστίκ τάση έχει την τιμητική της, με σκηνικά από χωράφια καλαμποκιού που κάνει την ατμόσφαιρα ακόμα πιο κομψή και ζεστή.

ΓΑΜΟΣ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ

Ναυτικό μπλε, ροζ και πορτοκάλι

Το ναυτικό μπλε και το κόκκινο είναι το χρώμα έκρηξη που χρειάζεστε σε αυτή την σε αυτήν την υπέροχη μέρα. Η κλασσική τάση που πραγματοποιήθηκε εδω έφτασε πάνω και πέρα από το στάιλινγκ, της διασκέδασης και του κομψού γάμου, θα λέγαμε.

ΓΑΜΟΣ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ

Μοβ, φούξια και πράσινο

Με τους τοίχους που καλύπτονται με πράσινα χυμούς, ο χώρος προσφέρει μια ζεστή ατμόσφαιρα για αυτήν την ρομαντική τάση. Το ζευγάρι χρησιμοποίησε μια απλή παλέτα χρωμάτων και εστίασε στην ενσωμάτωση ιδιαίτερων στιγμών στη μεγάλη μέρα – συμπεριλαμβανομένου του αξιολάτρευτου σκύλου τους!

ΓΑΜΟΣ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ

Κοραλί, κιντρίνο και ζαχαρί

Ένας κομψός γάμος στην παραλία είναι μόνο το pick-me-up που χρειαζόμαστε σήμερα το απόγευμα! Η ευχάριστη τελετή του γάμου με τα κύματα που φιλιώνουν την αμμώδη ακτή. Κανένας γάμος στην παραλία δεν θα ήταν πλήρης χωρίς γυμνό περίπατο, όπως οι νεόνυμφοι στο χρυσό ηλιοβασίλεμα, και οι εικόνες που συλλαμβάνονται απλά κόβουν την ανάσα!

ΓΑΜΟΣ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ

Επιμέλεια: Λορίνα Γ.