Παρακαλώ περιμένετε

ΓΑΜΟΣ 2023 ΟΙ ΝΕΕΣ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ & Ο ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ

ΓΑΜΟΣ 2023 ΟΙ ΝΕΕΣ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ & Ο ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ

ΓΑΜΟΣ 2023; Γεια, μέλλουσες νύφες, σας έχει πιάσει πονοκέφαλος για τον προγραμματισμό του γάμου σας 2023; Και ανεξάρτητα από το στυλ ή το θέμα που προτιμάτε, κομψό γάμο ή ρουστίκ γάμο, θα βρείτε ένα τέλειο θέμα γάμου. Πώς να αποφασίσετε εάν το θέμα είναι τέλειο για εσάς; Απλώς ελέγξτε τα παρακάτω, θα εμπνευστείτε περισσότερο.

ΓΑΜΟΣ 2023 - 9 ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ

ΓΑΜΟΣ 2023 ΡΟΥΣΤΙΚ CHIC ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Παρέχουμε ξεχωριστές, μοναδικές διακοσμήσεις γάμου και παρουσιάζουμε μικρές λεπτομέρειες που θα φτιάξουν τη διάθεση για την ρουστίκ κομψή γαμήλια εκδηλώσεις. Αυτή η σικάτη τάση απαιτεί μονοχρωμία και ρομαντισμό στα προσκλητήρια, στα λουλούδια και στο νυφικό. Η επιλογή εδώ είναι μια, μπεζ και κρεμ απαλές αποχρώσεις στα τραπεζομάντηλα, χρυσές λεπτομέρειες στα τραπέζια και μικρές δόσεις πρασίνου αναμεσα στις ανθοσυνθέσεις.

ΓΑΜΟΣ 2023 ΓΑΜΟΣ 2023

Το θέμα αυτό ταιριάζει άψογα για γάμο το καλοκαίρι. Σκεφτείτε την αντίθεση που θα κάνουν όλα αυτά με το ηλιοκαμένο δέρμα του καλοκαιριού που όλοι αγαπάμε!

ΓΑΜΟΣ 2023

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΟΣ ΓΑΜΟΣ ΤΟΥ 2023

Οι κομψοί και ρομαντικοί γάμοι με blush ροζ αποχρώσεις δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα. Αυτό το τρυφερό χρώμα είναι τόσο λεπτό, ονειρικό και εκλεπτυσμένο που πολλές νύφες είναι θαυμάστριες του. Επιπλέον, το blush ροζ κάνει τα πάντα να φαίνονται όμορφα, αρμονικά και τόσο ρομαντικά!

ΓΑΜΟΣ 2023 ΓΑΜΟΣ 2023

Είναι ιδανικό και συνδυάζεται καλά με πολλά άλλα χρώματα και τις τέσσερις εποχές του χρόνου! Όμως ταιριάζει πιο περισσότερο στη εποχή της άνοιξης.

ΓΑΜΟΣ 2023

VINTAGE ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΣΚΟΥΡΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ

Το navy χρώμα είναι τόσο κλασικό και εντυπωσιακό που πολλά ζευγάρια το επιλέγουν για να στολίσουν τη μεγάλη τους μέρα διαχρονικα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μπλε με πολλούς τρόπους για να έχετε τα στοιχεία του στολισμού που συμπληρώνει το vintage θέμα και το στυλ του γάμου σας, όπως προσκλητήρια γάμου, διακοσμητικά, στο κοστούμι του γαμπρού και ούτω καθεξής. Το θέμα αυτό είναι επίσης τέλειο για γαμοβάφτιση!

ΓΑΜΟΣ 2023 ΓΑΜΟΣ 2023

ΡΟΥΣΤΙΚ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2023

Κάθε νύφη θέλει να κάνει τον γάμο της να ξεχωρίζει! Γιατί να μην ξεκινήσετε με μια μοναδική διακόσμηση τις μαγικές αποχρώσεις των φύλλων το φθινόπωρο! Δεν είστε σίγουροι πώς να συνδυάσετε ή να τριπλασιασετε τις λεπτομέρειες στο στολισμό που το επιτυγχάνουν; Δείτε παρακάτω τους αγαπημένους μας απροσδόκητους συνδυασμούς διακόσμησης γάμου.

ΓΑΜΟΣ 2023 ΓΑΜΟΣ 2023

ΓΑΜΟΣ 2023 Η ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ

Για να εμπνεύσουμε τα ζευγάρια που σχεδιάζουν τον γάμους τους το 2023, μοιραζόμαστε τις πιο υπέροχες μοβ τάσεις στο στολισμό του γάμου που πρόκειται να είναι τεράστιες τους επόμενους μήνες. Αυτός ο στολισμός είναι για τους μήνες του χειμώνα κυρίως λόγω της ιδιαίτερα σκούρας ποικιλίας που έχει στην διακόσμηση. Φυσικά μπορεί να σταθεί σε κάθε εποχή με μικρές παραλλαγές που σίγουρα θυμίζουν παραμύθι!

ΓΑΜΟΣ 2023 ΓΑΜΟΣ 2023

ΚΟΜΨΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ

Είτε έχετε ήδη επιλέξει το στολισμό του γάμου σας είτε όχι, σας προτείνουμε να προσθέσετε μεταλλικά στοιχεία στη λίστα σας. Εμπιστευτείτε μας, τα μεταλλικά χρώματα του γάμου θα είναι μεγάλη επιτυχία τους επόμενους μήνες. Χρυσός, ασήμι, χαλκός, ροζ χρυσό, σαμπάνια— υπάρχουν τόσες πολλές μεταλλικές ιδέες γάμου για να σας δώσουν περισσότερη έμπνευση.

ΓΑΜΟΣ 2023 ΓΑΜΟΣ 2023 ΓΑΜΟΣ 2023

ΜΠΟΕΜ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ

Οι αποχρώσεις της ώχρας, του χρυσού και της μουστάρδας έχουν χαρακτηριστεί ως μία από τις μεγαλύτερες τάσεις για τους γάμους του 2023. Αν θέλετε έναν boho γάμο με στολισμό ζεστών χρωμάτων, προτείνουμε ανεπιφύλακτα αυτήν την διακόσμηση.

ΓΑΜΟΣ 2023 ΓΑΜΟΣ 2023

Ο boho στολισμός είναι υπέροχος για γάμους στην παραλία και για δεξίωση γάμου το καλοκαίρι και φυσικά τους ανοιξιάτικους μήνες.

ΓΑΜΟΣ 2023

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ

Όλες οι νύφες του χειμώνα, ελάτε να δείτε αυτές τις χειμωνιάτικες διακοσμήσεις γάμου! Θέλετε να αντικατοπτρίζεται στο στολισμο η εποχή τη μεγάλη σας μέρα χωρίς να είστε υπερβολικά γιορτινή; Τότε, σίγουρα θα λατρέψετε αυτή την τάση.

ΓΑΜΟΣ 2023

Εκτός από τους χαρακτηριστικους χριστουγεννιάτικους στολισμούς της σεζόν, υπάρχουν τόσα άλλα ονειρικά, δροσερά γαλάζια του πάγου που αναδεικνύουν τα καλύτερα του χειμώνα.

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΑΜΟΥ

Τα κομψά αυτά θέματα είναι μια δημοφιλής τάση, ειδικά στους μοντέρνους γάμους, κυρίως για τους γάμους του φθινοπώρου και του χειμώνα. Αγαπάμε αυτό το στυλ γιατί ξεφεύγει από την τυπική νυφική εμφάνιση για να επιδείξει πιο τολμηρό, πιο σκούρο στυλ.

ΓΑΜΟΣ 2023 ΓΑΜΟΣ 2023

Ως επί το πλείστον το 2023 βλέπουμε μια ποικιλία από χρώματα και έντονες μεταλλικές λεπτομέρειες. Είναι αυτή η χρόνια της λάμψης και του φωτός που τόσο περιμέναμε στους γάμους. Εσύ με ποιο θέμα θα επιλέξεις; Κοινοποίησε το στις φίλες σου για να επιλέξουν κι αυτές το δικό τους. Αυτός θα είναι σιγούρα ένας λάμπρος ΓΑΜΟΣ 2023.

Επιμέλεια: Γ. Λορίνα