Παρακαλώ περιμένετε

ΓΑΜΟΣ 2020 - 10 ΙΔΕΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ

ΓΑΜΟΣ 2020 - 10 ΙΔΕΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ

ΓΑΜΟΣ 2020: Οι τάσεις της μόδας όσων αφορά τα χρώματα που επιλέγουμε για την διακόσμηση ενός γάμου, αλλάζουν συνέχεια. Το πλήθος των χρωμάτων πολύ μεγάλο και η επιλογή αποτελεί ένα μεγάλο βραχνά.

Αν δυσκολεύεσαι να επιλέξεις ποιο χρώμα ταιριάζει στο στυλ και στο γάμο που θες να κάνεις, αυτό το άρθρο θα σε βοηθήσει να κατασταλάξεις για ένα τέλειο γάμο 2020.

ΓΑΜΟΣ 2020 - 10 TOP ΙΔΕΕΣ ΣΤΟΝ ΣΤΟΛΙΣΜΟ ΓΑΜΟΥ:

ΓΑΜΟΣ 2020 – ΚΟΚΚΙΝΟ.

Το κόκκινο είναι το χρώμα του πάθους. Μπορείς να το εντάξεις στο γάμο σου και να κάνεις έναν τελείως διαφορετικό γάμο. Επέλεξε όμορφα κόκκινα λουλούδια, φαναράκια σε κόκκινες ρομαντικές αποχρώσεις. Δοκίμασε ακόμα και να ντύσεις τις παράνυφες σου με κόκκινα φορέματα. Θα κάνει εκπληκτική αντίθεση με το άσπρο νυφικό φόρεμα σου.

ΓΑΜΟΣ 2020

ΓΑΜΟΣ 2020 – ΣΜΑΡΑΓΔΙ.

Εάν έχεις επιλέξει να κάνεις ένα γάμο κοντά σε δάσος ή στην εξοχή αυτή είναι η καλύτερη επιλογή. Χρησιμοποίησε το σμαραγδί χρώμα και κάνε την φύση καλεσμένο σου. Μια πολύ καλή ιδέα είναι ο στολισμός όλα τα τραπέζια της γαμήλιας δεξίωσης σου με πράσινες ανθοδέσμες.

ΓΑΜΟΣ 2020

ΓΑΜΟΣ 2020 - ΓΑΛΑΖΙΟ.

Το γαλάζιο το έχουμε συνδέσει τις περισσότερες φορές με παιδικά αγορίστικα party ή βαφτίσεις. Το γαλάζιο όμως πέρα από αυτό είναι μια τέλεια λύση για τον στολισμό του γάμου λόγω της αθωότητας που αποπνέει σαν χρώμα. Ένας γάμος το 2020 πρέπει αν είναι πρωτοποριακός καθώς οι τάσεις της μόδας αλλάζουν και έτσι πρέπει να αλλάζουμε και εμείς. Κάνε κάτι ανάλαφρο με το νυφικό χτένισμα και μακιγιάζ σου.

ΓΑΜΟΣ 2020

ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΡΟΖ + ΠΡΑΣΙΝΟ.

Μια από τις καλύτερες επιλογές σας είναι ο συνδυασμός του ροζ με το πράσινο. Το ροζ είναι το αγαπημένο χρώμα για τον γάμο, κάνε το να διαφέρει. Χρησιμοποίησε το σε όλες τις πτυχές της τελετής και της διακόσμησης με ένα πρωτοποριακό τρόπο.

ΓΑΜΟΣ 2020

ΓΑΜΟΣ 2020 – ΕΝΑΣ ΝΕΦΕΛΩΔΗΣ ΓΑΜΟΣ.

Η συγκεκριμένη πρόταση είναι μια μίξη χρωμάτων. Πράσινου, ροζ και καφέ. Αυτά τα χρώματα δημιουργούν ένα νεφελώδες αποτέλεσμα στον στολισμό, το οποίο είναι άκρως φαντασμαγορικό. Τα χρώματα είναι τόσο καλά δεμένα που φαίνεται σαν κάποιος να τα έχει μπλέξει μεταξύ τους. Μπορείτε να δείτε παρακάτω υπέροχες ανθοδέσμες, τρόπους στολισμού, υπέροχα στεφάνια ακόμα και αέρινα νυφικά φορέματα.

ΓΑΜΟΣ 2020

ΓΑΜΟΣ 2020 - ΓΚΡΙ.

Κανείς δεν περιμένει να δει διακόσμηση γάμου σε γκρι αποχρώσεις. Αυτό και μόνο θα σε κάνει να διαφέρεις. Αν είσαι από τις νύφες που θέλουν να ρισκάρουν μπορείς ακόμα και να φορέσεις γρι νυφικό, εάν θέλεις κάτι πιο simple διακόσμησε το χώρο με άσπρα και γκρι μπαλόνια φέρε το παραμύθι και την ξεγνοιασιά στο γάμο σου. Ο γαμπρός μπορεί να φορέσει το απόλυτο κλασικό γκρι κοστούμι και να απογειώσετε την τάση.

ΓΑΜΟΣ 2020

ΓΑΜΟΣ 2020 – ΛΕΒΑΝΤΑ.

Τέλεια λύση για ένα vintage γάμο στην εξοχή. Η τέλεια τάση για ένα γάμο την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2020.

ΓΑΜΟΣ 2020

ΓΑΜΟΣ 2020- ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ.

Η πιο παιχνιδιάρα απόχρωση είναι αυτή με το χρώμα πορτοκαλί. Ταιριάζει σε γάμους που θα τελεστούν την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2020. Στόλισε τα τραπέζια των καλεσμένων σου με τα πορτοκαλί υφάσματα. Χρησιμοποίησε πορτοκαλο - χρυσά σερβίτσια και κάνε το τέλειο γάμο. Φόρεσε ένα όμπρε νυφικό φόρεμα. Φτιάξε σπιτικά γλύκα και λεμονάδες.

ΓΑΜΟΣ 2020

ΓΑΜΟΣ 2020 - BLUSH ΡΟΖ + ΠΡΑΣΙΝΟ.

Το πιο chic και trendy για γάμο το 2020. Μια τέτοια επιλογή θα κάνει το στολισμό γάμου να μείνει στην ιστορία. Blush ροζ και πράσινα λουλούδια, υφάσματα και σερβίτσια, ανθοδέσμες και νυφικά φορέματα αποτελούν δείγμα κομψότητας.

ΓΑΜΟΣ 2020

ΓΑΜΟΣ ΤΟ 2020 - ΜΟΒ.

THE BEST OF THE BEST. Ότι καλύτερο για ένα κλασικό γάμο. Για ένα γαμο το 2020 που θα διαφέρει από οτιδήποτε άλλο, αυτή ίσως είναι η πιο safe επιλογή. Φτίαξε την δική σου νυφική ανθοδέσμη. Το νυφικό σου σε οφ white απόχρωση θα κάνει την διαφορά.

ΓΑΜΟΣ 2020

Ένας γάμος θέλει πολύ μεγάλη προετοιμασία και πολλά ζευγάρια προετοιμάζονται σχεδόν ένα χρόνο πριν. Εάν εσύ ανήκεις σε αυτά τα ζευγάρια ήρθε η ώρα να επιλέξεις ποια χρωματική παλέτα θέλεις να εντάξεις στο γάμο σου. Το καλοκαίρι του 2019 φτάνει στο τέλος του και θα περάσει πολύ γρήγορα ο καιρός που θα κάνει την εμφάνιση του ο ΓΑΜΟΣ 2020.

Επιμέλεια & Γραφή: Λορίνα Γ. & Γκέλλυ Δούνα