Παρακαλώ περιμένετε

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΜΕ ΚΟΨΜΟΤΗΤΑ

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΜΕ ΚΟΨΜΟΤΗΤΑ

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ; Η γοητεία ενός φθινοπωρινού γάμου είναι ακαταμάχητη. Υπάρχει απλώς κάτι τόσο μαγικό και ρομαντικό στην εποχή του φθινοπώρου που πολλές νύφες προτιμούν να γιορτάζουν το γάμο τους τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο. Τα πλούσια χρώματα της φύσης, οι ψυχρότερες θερμοκρασίες και τα όμορφα τοπία την καθιστούν μια από τις πιο ιδανικές στιγμές για να φιλοξενήσετε έναν γάμο. Τα χρώματα του φθινοπώρινου γάμου συνήθως περιλαμβάνουν χρώματα συγκομιδής και χρώματα στη ζεστή πλευρά του χρωματικού τροχού. Συγκεντρώσαμε μερικά από τα προσκλητήρια γάμου μας σε τυπικά φθινοπωρινά στυλ που μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν να δώσετε τον τόνο στην φθινοπωρινή σας δεξίωση. Από εποχιακούς τόνους μέχρι πράσινο φύλλωμα με θέμα το φθινόπωρο, είναι ο τέλειος τρόπος για να τιμήσετε την ημέρα του γάμου σας. Σήμερα, συνδυάζουμε τα με ρουστίκ και μπρονζέ αποχρώσεις, γήινες και φυσικές.

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ 5 ΤΟΠ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΡΟΥΣΤΙΚ ΔΙΑΘΕΣΗ.

Η τερακότα είναι ακόμα το πιο hot χρώμα για φθινοπωρινούς γάμους. Υπάρχουν άπειροι τρόποι για να ενσωματώσετε αυτό το κομψό ρετρό χρώμα στη διακόσμηση του γάμου σας, από το σκηνικό του μυστηρίου σας μέχρι τις συνθέσεις με λουλούδια και άλλες ιδιαίτερες λεπτομέρειες όπως τραπεζομάντηλα και κεριά.

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ

ΣΙΚΑΤΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ.

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ

Εάν ετοιμάζεστε για έναν φθινοπωρινό γάμο αλλά δεν θέλετε έντονα χρώματα και πλούσιες αποχρώσεις, επιλέξτε έναν ουδέτερο συνδυασμό χρωμάτων. Οι ουδέτεροι φθινοπωρινοί γάμοι είναι όμορφοι και γοητευτικοί, προσελκύουν με τη θαλπωρή και την αίσθηση γαλήνης και άνεσης. Επιλέξτε ένα κατάλευκο νυφικό.

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ

ΜΠΟΕΜ ΓΑΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ.

Όταν στον ορίζοντα βλέπεις αποχρώσεις του μπρονζε συμβολίζει την εποχή του φθινοπώρου. Αυτό είναι που τα κάνει ιδανικά για φθινοπωρινή διακόσμηση γάμου. Τα μπρονζέ δεν είναι μόνο για γιορτές. Είναι ευέλικτο και μπορεί να γίνει ιδιότροπο ή επίσημο, λαμπερό ή μοντέρνο και φυσικά boho.

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ

ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ.

Αυτός ο συνδυασμός χρωμάτων έχει ζεστούς, φθινοπωρινούς τόνους παντού και επειδή είναι παραδοσιακά χρώματα του φθινοπώρου, οι επιλογές που θα έχετε στη διακόσμηση θα είναι ατελείωτες (και προσιτές), κάτι που είναι πάντα κερδοφόρο όταν σχεδιάζετε έναν γάμο. Το άλλο πλεονέκτημα είναι η ικανότητα να αναμειγνύονται και να ταιριάζουν τα πάντα και να εξακολουθεί να φαίνεται ως ένας στολισμός γάμου πολύ εύκολος.

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ.

Το Dusty rose είναι πολύ διαφορετικό από το ροζ λόγω των ζεστών τόνων που αναδύει και της κομψότητας που φέρνει. Το ροζ φέρνει μια πιο φωτεινή απόχρωση στην διακοσμηση και βοηθάει πραγματικά το σκονισμενο τριανταφυλλι να λάμψει.

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ

Το καφε επιστρέφει και είναι ιδανικό για γάμους το φθινόπωρο και το χειμώνα. Ο συνδυασμός αυτών των τριών θα σας δώσει σίγουρα μια θηλυκή, κομψή και ρομαντικη εμφάνιση! Τέλειο για γαμοβάπτιση!

Ποιος είναι για σένα ο τέλειος ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ;

Επιμέλεια: Γ. Λορίνα