Παρακαλώ περιμένετε

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ 2023 ΟΙ ΤΟΠ ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ 2023 ΟΙ ΤΟΠ ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ 2023; Όλο και περισσότερα ζευγάρια επιλέγουν να παντρευτούν το φθινόπωρο λόγω του φυσικού σκηνικού αυτής της εποχής με όμορφα φύλλα που πέφτουν, ο υπέροχος καιρός - όχι πολύ ζεστός ή πολύ κρύος καθώς και λιγότερο προϋπολογισμό - το κόστος θα μειωθεί με βάση την ομορφιά του φύση. Εάν η πιο βαθιά και πιο σκούρα χρωματική παλέτα είναι η προτίμησή σας, το φθινόπωρο θα είναι η καλύτερη εποχή για τη μεγάλη σας μέρα! Θα σας δώσουμε περισσότερες ιδέες σχετικά με τον στολισμό του φθινοπώρου γάμου, όπως κλασικά και παραδοσιακά χρώματα μπορντό, μωβ, κρασί, πράσινο κ.λπ. αλλά και δημιουργικά χρώματα όπως ροζ, ροδακινί, γκρι κ.λπ. για να σας εμπνεύσουμε! .Σας παρέχουμε επίσης μια λίστα με διακόσμηση γάμου για όλες τις εποχές.

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ 2023 8 TOP ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ 2023 ΜΕ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ

Το busty ροζ και το μπορντό είναι μια τόσο όμορφη ισορροπία της οικογένειας του κοκκίνου που θα είναι υπέροχη για φθινοπωρινούς γάμους. Αυτή η επιλογή του στολισμού θα επιτρέψει ατελείωτες επιλογές όταν συνεργάζεται με floral και συνδυάζεται όμορφα με ασημί, χρυσό ή πράσινο. Τα ροζ επίσης θα κολακέψει φανταστικά τα λευκά νυφικά. Σε συνδυασμό με μαύρα κοστούμια, μπορντό λουλούδια, προσκλήσεις γάμου κ.λπ.

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ 2023

ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ

Ονειρεύεστε έναν κλασικό και λαμπερό φθινοπωρινό γάμο το 2023; Το σαμπανιζέ θα είναι η καλύτερη επιλογή σας. Εκτός από την κομψότητα και τον ρομαντισμό του, μεταφέρει και μια πολυτελή ατμόσφαιρα. Ένας τέτοιος στολισμός ταιριάζει απόλυτα με πράσινο. Τα παρανυφάκια με σαμπανιζέ φορέματα που κουβαλούν πρασινωπές ανθοδέσμες με λευκά λουλούδια είναι ένα εξαιρετικό συμπλήρωμα στο λευκό μπουκέτο λουλουδιών της νύφης. Για να δέσει με την διακόσμηση, μπορείτε να αφήσετε τον γαμπρό να φορέσει πράσινο κοστούμι και γιλέκα σανταμπιζε, να τακτοποιήσετε το τραπέζι σας καλυμμένο με δαντέλα και συνθέσεις φύλλων με λευκά λουλούδια, να χρησιμοποιήσετε έναν vintage χρυσό καθρέφτη σαμπάνιας για τα ονόματα των τραπεζιών για τους καλεσμένους του γάμου και να διακοσμήσετε την αψίδα του γάμου και τη γαμήλια τούρτα με πράσινο.

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ 2023

ΚΟΜΨΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟΥ ΓΑΜΟΥ

Οι σαμπανιζέ, οι ασπρόμαυρες διακοσμήσεις θα λειτουργήσουν καλύτερα στους γάμους του Σεπτεμβρίου 2023. Επιλέξτε ένα κατάλευκο νυφικό, λευκή ανθοδέσμη, μαύρο κοστούμι και λευκά κορσάζ για τον γαμπρό. Το τραπεζομάντιλο σαμπανιζέ, οι λευκές χαρτοπετσέτες και τα λευκά κεντρικά κομμάτια είναι άνετα και ρομαντικά διακοσμητικά τραπεζιού.

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ 2023

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ

Για έναν ονειρεμένο γάμο το φθινόπωρο του 2023, μπορείτε να εξετάσετε τους συνδυασμούς του γκρι και του ροδακινί για τον στολισμό. Η νύφη με το πέπλο, απλή ροδακινί ανθοδέσμη, ασημένια νυφικά παπούτσια. Λευκό πουκάμισο, επιλέξτε ανοιχτό γκρι κοστούμια για τον γαμπρό, ξύλινο τραπέζι γάμου, λευκά πιάτα και προσκλητήρια γάμου με dusty μπλε καλλιγραφία.

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ 2023

ΡΟΥΣΤΙΚ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ

Η σκουριά είναι ένα ιδανικό χρώμα για τον στολισμό του γάμου του Οκτωβρίου 2023. Η σκουριά, το μπλε ναυτικό και το πορτοκαλί ταιριάζουν με την φθινοπωρινή αίσθηση του Οκτωβρίου. Επιλέξτε λευκό νυφικό με δαντέλα. Πορτοκάλι και λευκή ανθοδέσμη είναι υπέροχη επιλογή. Μπλε ναυτικό κοστούμι φορώντας το με γραβάτα και λευκά κορσάζ. Διακοσμήστε λευκη τούρτα γάμου με πορτοκαλί λουλούδια. Επιλέξτε ξύλινα τραπέζια και χαρτοπετσέτες σε χρώμα σκουριάς. Διακοσμήστε επίσης την αψίδα του γάμου με πορτοκαλί και πράσινο.

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ 2023

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΜΕ PAMPAS GRASS

Το μπορντό είναι ένα υπέροχο χρώμα για την διακόσμηση ενός boho γάμου ακόμα και για όλη τη φθινοπωρινή σεζόν! Συνδυάστε ένα μπορντό χρώμα με σκουριά και κίτρινο στη μίξη για τον γάμο σας. Το τραπεζομάντιλο σε γήινες αποχρώσεις, τα μπορντό και τα κίτρινα κεντρικά κομμάτια είναι διακοσμητικά τραπεζιού σε στυλ φθινοπώρου. Η ξύλινη αψίδα γάμου με κίτρινα λουλούδια είναι τόσο υπέροχη! Μην ξεχάσετε το pampas grass ανάμεσα στην ανθοδέσμη και σε όλες τις ανθοσυνθέσεις.

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ 2023

BOHO CHIC ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ

Η διοργάνωση ενός μποέμ γάμου το φθινόπωρο είναι τόσο ωραία! Ο συνδυασμός των στοιχείων με το φασκόμηλο ως κύριο χρώμα μαζί με το μαύρο και του καφέ θα είναι υπέροχο. Καλλιγραφημένες πινακίδες, χυμώδεις μπομπονιέρες, τοίχος με ντόνατς για candy μπαρ και γεωμετρικές λεπτομέρειες διακοσμούν τη σκηνή, ενώ το μαύρο κοστούμι του γαμπρού και η διακόσμηση από καφέ ξύλο προσθέτουν βαρύτητα στην δεξίωση του γάμου.

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ 2023

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΕΛΙΑ

Το πράσινο της ελιάς, που συνήθως παρατηρείται στους φθινοπωρινούς γάμους, μπορεί όχι μόνο να λειτουργήσει καλά με έντονα χρώματα στην διακοσμηση αλλά και με ανοιχτά χρώματα όπως το λευκό. Ο γάμος με ελιά τον Νοέμβριο του 2023 θα φανεί πολύ ήπιος και ρομαντικός. Τα κλαδιά της ελιάς δίνουν έμφαση στο νυφικό σας. Όλη η floral διακόσμηση σε ανθοδέσμες, γαμήλια καμάρα, γαμήλια τούρτα και γαμήλιο διάδρομο μπορεί να είναι λευκά λουλούδια και πράσινα κλαδιά. Επιλέξτε γαμήλιο τραπεζομάντηλο με πράσινο της ελιάς, προσκλητήρια σε λαδί και λευκή γαμήλια τούρτα για να ολοκληρώσετε τον γάμο!

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ 2023

Εσύ πως θα διακοσμήσεις τον γάμο σου; Ποιος είναι ο δικό σου ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ 2023;

Επιμέλεια: Γ. Λορίνα