Παρακαλώ περιμένετε

Φωτογραφία γάμου - Καιρός ν’ανακαλύψετε το νέο στυλ.

Φωτογραφία γάμου - Καιρός ν’ανακαλύψετε το νέο στυλ.

Φωτογραφία γάμου σήμερα; είναι έτη φωτός πια μακριά από τις στυλιζαρισμένες άκαμπτες πόζες που υπήρχαν στο παρελθόν. Στις μέρες μας μπορείς να βρεις έναν επαγγελματία φωτογράφο που το στυλ του να σου ταιριάζει άψογα. Κι έτσι όχι μόνο θα απαθανατίσει τις αναμνήσεις σου για πάντα, αλλά θα τις απαθανατίσει με τρόπο ώστε να ταιριάζει απόλυτα με την αισθητική σας σαν ζευγάρι.

φωτογραφία γάμου

Φωτογραφία γάμου στα σύγχρονα χρόνια και ολά όσα πρέπει να ξέρεις.

Η φωτογραφία πρέπει να δίνει εικόνες , σταθερές, διαχρονικές πλημμυρισμένες με φυσικό φως. Αγαπήστε το φως και κάντε εξωτερικές λήψεις κι αφήστε την ομορφιά της φύσης να αναλάβει τα υπόλοιπα. Ένας κήπος, ένα εξοχικό ή ακόμα κι ένας αμπελώνας μπορεί να αποτελέσει το τέλειο σκηνικό. Χαλαρώστε και απολαύστε αυθεντικές στιγμές . έτσι θα πάρετε καθαρές , ζωντανές και όχι υπερβολικές εικόνες. Στη φωτογραφία γάμου οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Έτσι ένα άγγιγμα, ένα αντικείμενο, ένα αξεσουάρ μπορεί να γίνει ο καμβάς για την πιο μαγική φωτογραφία γάμου.

φωτογραφία γάμου φωτογραφία γάμου φωτογραφία γάμου φωτογραφία γάμου φωτογραφία γάμου φωτογραφία γάμου φωτογραφία γάμου φωτογραφία γάμου

Φωτογραφία και όμορφα τοπία πάνε μαζί. Η ανυπέρβλητη ομορφιά που θα απαθανατίσει ο φακός καθώς και οι λεπτομέρειες του σκηνικού, θα δώσουν ένα κομψό ύφος και μια κινηματογραφική επιβλητικότητα. Η φωτογραφία γάμου που τραβιέται με ευρεία γωνία καθώς και τα κοντινά λεπτομερή πορτραίτα του γαμπρού και της νύφης είναι εκείνα που συνοδεύονται με το hashtag epic, διότι μιλάμε για μεγαλειώδεις εικόνες.

φωτογραφία γάμου φωτογραφία γάμου φωτογραφία γάμου φωτογραφία γάμου φωτογραφία γάμου φωτογραφία γάμου

Μια φωτογραφια πρέπει να «φωνάζει» ευτυχία στη περίπτωση του γάμου, συναίσθημα που διαρκεί στην αιωνιότητα. Ο σωστός επαγγελματίας φωτογράφος θα αφουγκραστεί την καρδιά σας και θ' ακολουθήσει το βλέμμα σας. Ακολουθήστε κι εσείς και αφεθείτε...σίγουρα δε θα το μετανιώσετε.

φωτογραφία γάμου φωτογραφία γάμου

Το κέρδος σας; Μία ονειρική φωτογραφία γάμου!

Επιμέλεια: Λορίνα Γκούση

Γράφει: Κατερίνα Κεχαγιά