Παρακαλώ περιμένετε

ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ - ΞΩΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΣΟΥ

ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ - ΞΩΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΣΟΥ

ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ - ΞΩΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ; Ψάχνεις για το τέλειο σημείο για να παντρευτείς; Στην αθήνα όσο περίεργο κι αν σου φαίνεται υπάρχουν μερικές από τις πιο όμορφες εκκλησίες και ξωκλήσια που μπορείς να βρεις.

ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ - ΞΩΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ - 10 ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΣΟΥ

ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ - ΞΩΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΑΓΟΝΗΣΙ

Ο ναός του Αγίου Νικολάου στη Λυκουριζα βρίσκεται στη παραλιακή Λεωφόρου Αθηνών – Σουνίου, κοντά στο 39ο χλμ. λίγο πριν το Λαγονήσι. Ο χώρος γύρω από το ναό είναι καλυμμένος με επίπεδη διαμόρφωση. Στη συνέχεια υπάρχει ένας όμορφος πλακοστρωμένος δρόμο για περίπατο που φτάνει μέχρι τη θάλασσα. Ένας υπέροχο μέρος για κανείς το μυστήριο του γάμου σου. Πολύ μεγάλο πλεονέκτημα είναι επίσης ότι γύρω γύρω υπάρχουν πολλά κτήματα και χώροι δεξιώσεις για το γλέντι.

ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ - ΞΩΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΛΥΒΙΑ ΘΟΡΙΚΟΥ ΛΑΓΟΝΗΣΙ

Ο ναός του Αγίου Δημητρίου βρίσκεται κοντά στο 37ο χλμ. στη παραλιακή λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου περίπου 700μ. από την παραλία, στα όρια του Δήμου Κορωπίου με το Δήμο Καλυβίων, λίγο πριν το Λαγονήσι. Είναι μια από τις πιο παλιές και όμορφες εκκλησίες κοντά στην Αθήνα σε ένα εξαιρετικά γραφικό σημείο με πανύψηλα πεύκα. Το μέρος είναι γεμάτο πράσινο και έχει υπέροχη θέα που σίγουρα θα ομορφύνει την ημέρα του γάμου σας και θα σας γαληνέψει.

ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ - ΞΩΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ - ΞΩΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΧΑϊΔΑΡΙ

Ο λόφος του Προφήτη Ηλία στο Χαϊδάρι βρίσκεται στη Αττική κοντά στα 2 χλμ νοτιοανατολικά της Μονής Δαφνίου. Καταλαμβάνει 55 στρέμματα, με πλούσια βλάστηση που αποτελείται κυρίως από πεύκα, βελανιδιές, κυπαρίσσια ακομα και φοίνικες. Από την κορυφή του, όπου υπάρχει και η ομώνυμη εκκλησία, η θέα είναι απαράμιλλη όπου βλέιπεις όλη την Αθήνα μέχρι τον Σαρωνικό. Επίσης έναν τέλειο σημείο για το μυστήριο του γάμου σας.

ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ - ΞΩΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΤΟ ΞΩΚΛΗΣΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΣΤΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙ

Ίσως ένα από τα πιο γνωστά ξωκλήσια στην Αττική και κοντά στη Αθήνα και συγκεκριμένα στο Παλαιό Φάληρο. Το εκκλησάκι είναι κατάλευκο και δεσπόζει στην κορυφή του βράχου με υπέροχη θέα στην θάλασσα του Σαρωνικού κόλπου. Σε αυτό το μικρό εκκλησάκια τα μυστήρια του γάμου και της βάπτισης γίνονται ακριβώς από έξω με το ηλιοβασίλεμα να δίνει έναν τόνο ρομαντισμού και την αίσθηση ενός νησιωτικού τοπίου.

ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ - ΞΩΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΡΙ

Αυτή η εκκλησία είναι μια από τις δημοφιλείς εκκλησίες στην Αττική αφού το σημείο προσφέρει την θέα της θάλασσας και τέλεια φυσική σκιά. Από τα ψηλά του δέντρα που υπάρχουν γύρω από την αυλή της για να φιλοξενήσει ρομαντικά μυστήρια γάμου και καταπληκτικά μυστήρια βάπτισης μέσα στην εκκλησία.

ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ - ΞΩΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΙΝ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ “ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑ”

Πρόκειται για μια εκκλησία κοντά στο μετρό Παιανίας - Κάντζας και επίσης μια παλιά εκκλησία με ιστορία από την Τουρκοκρατία. Τέλειο σημείο για το μυστήριο του γάμου σας. Επίσης με πολλές επιλογές για κτήματα και χώρους δεξίωσης για λιγότερη ταλαιπωρία των καλεσμένων σας.

ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ - ΞΩΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ - ΞΩΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΑΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΣΟΥΝΙΟ

Το εκκλησάκι του Αγίου Πέτρου βρίσκεται πολύ κοντά με τον Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο. Που προσφέρει φανταστική θέα στην θάλασσα και έχει έναν από τους ομορφότερους κηπους που το την κάνουν μια από τις πιο κατάλληλες για να φιλοξενήσει μυστήρια γάμου και βάπτισης.

ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ - ΞΩΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ

Λίγα χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα είναι μια μοναδική εκκλησία κυριολεκτικά δίπλα στην θάλασσα η εκκλησία της Αγίας Μαρίνας στο Πόρτο Ράφτη Αττικής. Κυριολεκτικά ένα μαγικό σημείο που μπορείτε να επιλέξετε για το μυστήριο του γάμου σας.

ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ - ΞΩΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΤΟ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΡΑΦΗΝΑ

Ακριβώς στο λιμάνι της Ραφήνας είναι αυτό το μικρό κατάλευκο κόσμημα που λέγεται το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου. Με θέα τον Ευβοϊκό κόλπο και την Εύβοια. Το σημείο είναι φανταστικό για γάμο και βάπτιση.

ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ - ΞΩΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ

Η εκκλησία αυτή είναι πάνω στο βράχο στην Λεωφόρο Περιγιάλι στην Κερατέα. Το σημείο είναι γεμάτο πράσινο και προσφέρει υπέροχη θέα στην θάλασσα που κάνει ρομαντικό και τέλειο μέρος για το μυστήριο γάμου και βάπτισης.

ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ - ΞΩΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Ο Προφήτης Ηλίας Κερατέας

Αυτές ήταν οι 10 ομορφότερες ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ - ΞΩΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ.

Επιμέλεια: Γ. Λορίνα