Παρακαλώ περιμένετε

DJ ΓΑΜΟΥ TIPS ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ

DJ ΓΑΜΟΥ TIPS ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ

Dj γαμου: Η επιλογή του κατάλληλου DJ για τον γάμο σας μπορεί να φτιάξει ή να χαλάσει την ξεχωριστή μέρα σας καθώς η μουσική δημιουργεί όλη την ατμόσφαιρα της δεξίωσεις σας. Το soundtrack για τη δεξίωση του γάμου σας θα δημιουργηθεί από τον DJ που θα επιλέξετε. Γι' αυτό είναι σημαντικό να βρείτε το σωστό.

DJ ΓΑΜΟΥ 10 TIPS ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΣΩΣΤΑ.

Υπάρχουν ορισμένοι δείκτες για την εύρεση αυτού του επιπλέον ειδικού dj. Ποιος θα μετατρέψει τον χώρο της δεξίωσης σας σε μια ευχάριστη τοποθεσία για όλους τους καλεσμένους σας; Αυτοί είναι μερικοί από τους παράγοντες που θα επισημάνουμε σε αυτό το άρθρο σχετικά με το πώς να επιλέξετε έναν DJ γάμου. Πράγματα όπως τα τραγούδια του γάμου DJ ή το πόσο μπορεί να κοστίζουν οι DJ's για γάμους θα εξετάσουμε και σε επομενο αρθρο.

DJ ΓΑΜΟΥ

DJ ΓΑΜΟΥ - ΕΡΕΥΝΑ

Κάντε την έρευνά σας. Δείτε μια λίστα με DJs στην περιοχή σας στο διαδίκτυο, τους ιστότοπους, τα βίντεο, τις λίστες τραγουδιών τους και δείτε τι έχουν να προσφέρουν. Αυτό θα σας δώσει μια ιδέα για το τι υπάρχει εκεί έξω και από πού πρέπει να ξεκινήσετε.

DJ ΓΑΜΟΥ

ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ;

Σκεφτείτε τι θέλετε. Ψάχνετε για λαϊκή μουσική, παραδοσιακή, κλασική, έντεχνη κτλ; Μόνο ορισμένοι DJs θα έχουν το ιδιαίτερο στυλ και την ατμόσφαιρα που θέλετε να δημιουργήσετε. Αυτό θα σας βοηθήσει επίσης να περιορίσετε την αναζήτησή σας.

DJ ΓΑΜΟΥ

ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.

Αφού αποφασίσετε ποιοι DJ ή DJs μπορεί να είναι τέλειοι για την ημέρα του γάμου, κάντε μια συνάντηση για να συνδεθείτε και να σας απάντηση στις σωρεία των ερωτήσεων που μπορεί να έχετε.

DJ ΓΑΜΟΥ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΑΣ.

Τα σχόλια που λαμβάνετε από τον DJ θα πρέπει να σας δώσουν μια ιδέα για το πόση εμπειρία έχουν σε αυτόν τον τομέα. Ρωτήστε ποιες εκδηλώσεις έχουν διαχειριστεί πρόσφατα, πόσο καιρό βρίσκονται στην επιχείρηση και τι είδους κριτικές λαμβάνουν.

ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥΣ.

Ο εξοπλισμός είναι ζωτικής σημασίας σε αυτή τη γραμμή εργασίας και ανάλογα με το μέγεθος του χώρου σας, ίσως θα θέλετε επιπλέον ηχεία. Ρωτήστε λοιπόν για την ποιότητα του εξοπλισμού τους και επίσης ζητήστε να τους δείτε αν είναι δυνατόν.

DJ ΓΑΜΟΥ

DJ ΓΑΜΟΥ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ.

Βεβαιωθείτε ότι είναι προσεκτικοί στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας και ότι κατανοούν πλήρως τις ανησυχίες σας. Αν συναντήσετε κάποιον που φαίνεται να αποσπάται από εσάς τον πελάτη, τότε σίγουρα δεν είναι ο κατάλληλος.

DJ ΓΑΜΟΥ

ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ;

Θα πρέπει πάντα να υπάρχουν περιθώρια για απρόβλεπτες περιστάσεις. Και επειδή θέλετε έναν γάμο χωρίς προβλήματα, φροντίστε να προσλάβετε έναν DJ που έχει ένα αντίγραφο ασφαλείας. Ρωτήστε τι συμβαίνει εάν υπάρχει καθυστέρηση στην κυκλοφορία ή αν κάτι πάει στραβά ξαφνικά με τον εξοπλισμό τους.

ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ.

Ένας καλός DJ γάμου θα έχει μια συλλογή από λίστες αναπαραγωγής γάμου, γι' αυτό ζητήστε να δείτε τη λίστα αναπαραγωγής του. Δείτε αν έχουν πραγματικά το είδος της μουσικής κάλυψης που αναζητάτε.

DJ ΓΑΜΟΥ

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΚΕΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ;

Μερικές φορές μια ομαδική υπηρεσία σημαίνει ότι πληρώνετε λιγότερα για ορισμένες άλλες υπηρεσίες για την δεξίωση σας. Εάν ο DJ του γάμου σας παρέχει άλλες υπηρεσίες όπως οποιοδήποτε άλλο είδος ψυχαγωγίας. Θα μπορούσατε να το συζητήσετε και να το αποκτήσετε σε καλύτερη τιμή από ό,τι αλλού.

ΣΥΜΦΩΝΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΕΑΝ.

Χωρίς αυτή τη συμφωνία, δεν υπάρχει υπηρεσία. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι έχετε κατά νου το μέσο κόστος και ότι συμφωνείτε σε μια τιμή εντός του προϋπολογισμού σας για τον DJ γαμου.

Επιμέλεια: Γ. Λορίνα