Παρακαλώ περιμένετε

DJ ΓΑΜΟΥ ΤΙΜΗ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ;

DJ ΓΑΜΟΥ ΤΙΜΗ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ;

Dj γαμου τιμη; Η μουσική είναι η ψυχή ενός γάμου και μόνο η καλύτερη εξυπηρέτηση μπορεί να κάνει τον γάμο σας αξέχαστο. Η γνώση της μέσης τιμής γάμου για DJ σάς βοηθά τον προϋπολογισμό του γάμου σας.

DJ ΓΑΜΟΥ ΤΙΜΗ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΣΟ ΚΟΣΤΟΣ.

DJ ΓΑΜΟΥ ΤΙΜΗ - ΜΕΣΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΝΟΣ DJ.

Το μέσο κόστος γάμου ενός DJ είναι μεταξύ 250 € και 500 €. Η ελάχιστη τιμή του DJ είναι €150 ενώ η μέγιστη είναι €500+. Εξαρτάται αν θα χρειαστείτε εξοπλισμός και αν θέλετε και εξάτρα υπηρεσίες. Η μέση τιμή του γάμου DJ για έναν γάμο διάρκειας 4 ή 5 ωρών είναι μεταξύ 300 € και 400 €. Το κόστος ενός επαγγελματία DJ για έναν γάμο είναι μεταξύ 350 και 450. Αυτό ισχύει για DJ που είναι εξειδικευμένοι και με χρόνια εμπειρίας στη δουλειά . Το κάνουν full time και χρεώνουν αρκετά ψηλά.

DJ ΓΑΜΟΥ ΤΙΜΗ

Γιάννης Κότσιρας - Να μ'αγκαλιάζεις

Diana Ross & Lionel Richie Endless Love

Ο ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΜΠΕΙΡΟΣ DJ ΓΑΜΟΥ.

Οι DJ με τιμή κάτω από 300 είναι λιγότερο έμπειροι ή DJ με μερική απασχόληση. Αλλά τα ζευγάρια ξοδεύουν από 300 έως 500+ ευρώ σε DJ, της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης ως παράδειγμα. Αυτό θα εξαρτηθεί συχνά από τη διάρκεια του γάμου και την εμπειρία του DJ.

Γλυκερία - Δεν έχω πολλά

Scorpions - When You Came Into My Life

DJ ΓΑΜΟΥ ΤΙΜΗ

ΓΙΑΤΙ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΟΣΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΟΣΤΟΥΣ.

Ο DJ είναι σε γάμο για να παίξει κάτι περισσότερο από τελετουργική μουσική. Είναι πολλά πράγματα στον γάμο σας. Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο και τη διατήρηση των καλεσμένων ευχαριστημένων. Αυτό κάνει τη μέση τιμή για έναν DJ γάμου να αξίζει τον κόπο. Αυτό όμως εξαρτάται από ορισμένους παράγοντες.

Άλκηστις Πρωτοψάλτη & Αντώνης Ρέμος - Σ' αγαπώ

Aerosmith - I Don't Want to Miss a Thing

ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΝΗΣ.

Η απόσταση του τόπου διεξαγωγής: Ο χώρος γάμου που απέχει πάνω από μία ώρα θα απαιτήσει επιπλέον χρέωση. Οι DJ έρχονται με τον εξοπλισμό τους και όλα πολλές φορές. Θα πρέπει να τροφοδοτήσουν με καύσιμα το αυτοκίνητό τους και επίσης να βρουν κατάλυμα. Αυτό συμβαίνει σε περίπτωση που ο γάμος σας εκτείνεται μέχρι και νωρίς το πρωί. Όλα αυτά θα έρθουν με την τιμολόγηση.

Μιχάλης Χατζηγιάννης - Δε φεύγω

She Elvis Costellο

DJ ΓΑΜΟΥ ΤΙΜΗ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΑΚΕΤΩΝ.

Πρόσθετες προσφορές: Ορισμένοι DJ προσφέρουν πακέτα all inclusive που καλύπτουν κάθε πτυχή της μουσικής γάμου. Εάν χρησιμοποιείτε έναν χώρο που είναι πλήρης με όλα όσα χρειάζεστε, τότε θα πληρώνατε λιγότερα. Στον αντίποδα, πράγματα όπως καραόκε, φωτισμός πίστας, μηχάνημα ομίχλης κ.λπ., θα κοστίζουν περισσότερο.

MELISSES - TO KYMA

Whitesnake - Is This Love

ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ Η ΔΕΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ;

Διάρκεια γάμου: Αυτό είναι σημαντικό για τον προσδιορισμό του μέσου κόστους του DJ για το γάμο. Εκτός από τις ώρες, όσο μεγαλώνει ο γάμος σας, τόσο μεγαλύτερος είναι ο χρόνος που θα έχουν για να παίξουν. Και αυτό επηρεάζει τα όργανα, οπότε πρέπει να τα προετοιμάσουν για να αντέξουν τον χρόνο. Αυτό θα σας κοστίσει επιπλέον.

Κωνσταντίνος Αργυρός - Δεν Έχω Πολλά

Scorpions-You and I

Κοινοποίησε το σε φίλους που πρέπει να μάθουν για το κόστος κάθε dj ότι υπάρχει και μια dj γαμου τιμη.

Επιμέλεια: Γ. Λορίνα