Παρακαλώ περιμένετε

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ ΤΙΠΣ ΠΟΥ ΞΕΑΓΧΩΝΟΥΝ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ ΤΙΠΣ ΠΟΥ ΞΕΑΓΧΩΝΟΥΝ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ ΤΙΠΣ θα σας παρουσιάσουμε σήμερα. Εχουμε σκεφτεί για σας το πιο εύκολο και απλό τρόπο να σχεδιάσετε το γάμο σας απο το μηδέν. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι μια ακριβής λίστα με τα πράγματα που θα πρέπει να γίνουν, σχεδιάστε τα πάντα.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ ΤΙΠΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ.

Η οργάνωση ενός γάμου είναι περίπλοκη υπόθεση καθώς υπάρχουν πάρα πολλές προετοιμασίες που πρέπει να γίνουν, από την επιλογή της εκκλησίας μεχρι την δεξίωση και την επιλογή του φαγητού. Αν είστε από τις γυναίκες που η οργάνωση είναι το χαρακτηριστικό΄τους, τότε δεν έχετε τίποτα να φοβάστε. Μπορείτε να κατεβάσετε μια απο τις πολλές εφαρμογές που υπάρχουν στο web και να δημιουργήσετε ένα ψηφιακό ημερολόγιο. Αφου καταχωρήσετε όλες τις ετοιμασίες, προσαρμόστε τα χρονοδιαγράμματα για να ταιριάξετε την ημερομηνία και το σχέδιο του γάμου σας.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ ΤΙΠΣ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΕΠΤΟ.

Καλό θα είναι από το πρώτο λεπτό που θα πείτε το πολυπόθητο ΝΑΙ να ξεκινήσετε άμεσα και τις προετοιμασίες. Θα σας πάρει πολύς χρόνος να αποφασίσετε αρχικα πως θέλετε να γίνει ο γάμος σας. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας και στο ταίρι σας ώστε να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Αφου ζήσετε λοιπόν την χαρά και μοιραστείτε τα νέα με φίλους, φτιάξτε ένα γκρουπ με τα άτομα που εμπιστεύεστε και ξεκινήστε να καταγράφετε τυχαίες ιδέες και σκέψεις που έχετε για το γάμο σας. Έπειτα καθορίστε τον τύπο του γάμου σας κα τέλος ξεκινήστε την εύρεση του τέλειου νυφικού. Μόλις ξεκινάει ένα συναρπαστικό ταξίδι.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ ΤΙΠΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ.

Ο προγραμματισμος ενος γάμου πρέπει να ξεκινήσει τουλάχιστον 12 μήνες πριν. Μπορεί να σου φαίνεται υπερβολή αλλα δεν είναι. Υπολογίστε τα οικονομικά σας, είναι ένα από τα πιο βασικά καθώς αυτό θα κρίνει τι γάμο θα μπορέσετε να κάνετε. Φτιάξτε μια πρώτη λίστα καλεσμένων για να δείτε στο περίπου πόσα άτομα βγαίνουν άρα και πόσα χρήματα θα χρειαστεί να δώσετε. Βρείτε την κατάλληλη ημερομηνία και ψάξτε μέρος για την δεξίωση. Δεν φαντάζεσαι πόσο δύσκολο είναι να βρείτε χώρο για την δεξίωση του γάμου σας.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ ΤΙΠΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ ΤΙΠΣ 11 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΑΜΟ.

Ενα μηνα μετά το αρχικό ψάξιμο, τώρα πια πρέπει να έχεις καταλήξει τι ακριβώς χρειάζεσαι. Δηλαδη τι είδους γάμο θέλετε να κάνετε, πόσους καλεσμένους και σε ποιο μέρος. Τέλος πρέπει να ολοκληρώσετε την λίστα των καλεσμένων σας και να κλείσετε την εκκλησία που θέλετε να τελεστεί ο γάμος σας. Ξεκινήστε και το γυμναστήριο σας σιγά σιγά ή μαθήματα χορού για ζευγάρια, ωστε να είστε εγκαίρως έτοιμοι.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ ΤΙΠΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ ΤΙΠΣ 10 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ.

Έαν έχετε προγραμματίσει τα πιο περίπλοκα πράγματα τότε είστε σε πολύ καλό δρόμο. Σε αυτή τη φάση, θα πρέπει σίγουρα να έχετε ξεκινήσει τις πρόβες του νυφικού σας ή να είστε κοντά στο να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει. Κάντε μια έρευνα αγοράς όσον αφορά τον ανθοστολισμό, τον φωτογράφο και το catering. Κλείστε οπωσδηποτε το χώρο δεξίωση ή κτήμα σας.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ ΤΙΠΣ

9 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΑΜΟ.

Καθώς πλησιάζει η μεγάλη μέρα, αρχίστε να διαγράφετε κάποια πράγματα από την λίστα σας. Είναι ώρα να βρείτε τις προσκλήσεις του γάμου σας και να τις παραγγείλετε. Να ξέρετε πως τα προσκλητήρια θέλουν αρκετό χρόνο προετοιμασίες καθώς θα πρέπει να εκτυπωθούν και πρέπει τουλάχιστον 2 μήνες πριν το γάμο να έχουν μοιραστεί. Επόμενο βήμα να αγοράσετε τις βέρες σας και να κάνετε μια έρευνα αγοράς σε ξενοδοχεία που μπορεί να χρειαστείτε.

ΛΙΣΤΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ 8 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΑΜΟ.

Εδω ξεκινάνε οι λεπτομέρειες αφού ήδη έχετε οργανώσει και βάλει σε μια τάξη τα περισσότερα κομμάτια του γάμου σας. Ξεκινήστε να σχεδιάζετε την διαδικασία. Φτιάξτε ένα χρονοδιάγραμμα με τις ώρες από την τέλεση του γάμου μέχρι την δεξίωση, την ώρα του φαγητού και το κόψιμο της τούρτας ακόμα και την πόση ώρα θα χρειαστείτε για την φωτογράφιση.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ ΤΙΠΣ 7 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ.

Τέρμα τα ψέματα, ο χρόνος τρέχει σαν νερό. Βελτιώστε κάποια αρχικά σας σχέδια και καταλήξτε στην διακόσμηση. Σε αυτό το σημείο θα πρέπει σιγά σιγά να βρείτε και τον dj που θα στελεχώσει το γάμο σας. Συζητήστε μαζί του τι είδος μουσικής θέλετε να παίζει στο γάμο σας και φτιάξτε μουσικές λίστες από την αρχή μέχρι το τέλος της δεξίωσης.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ ΤΙΠΣ

6-5 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΑΜΟ.

Σε αυτό το σημείο είναι σαν να έχετε φτάσει ήδη στο τέλος. Έχετε βρει το νυφικό σας, έχετε παραγγείλει τα προσκλητήρια σας, έχετε βρει το χώρο της δεξίωσης, την μουσική και τα τραγουδια και τώρα πρέπει να κλείσετε το μενού για την δεξίωση σας και την γαμήλια τούρτα. Ξεκινήστε τις ετοιμασίες για τα παρανυφάκια σας και αρχίστε την αναζήτηση για το ταξίδι του μέλιτος.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ ΤΙΠΣ

4 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.

Επιλέξτε λουλούδια για την εκκλησία και την δεξίωση, δείτε μια τελευταια φορά την λίστα του γάμου σας.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ ΤΙΠΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ ΤΙΠΣ 3 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΑΜΟ.

Μπορείτε να ξεκινήσετε να αναπνεετε πια σωστά! Καθώς φτάνουεμ σιγά σιγά στο τέλος αυτής της αγχωτικής περιόδου. Σε αυτό το βήμα προτεραιότητα είναι να μοιράσετε τα προσκλητήρια σας. Αν επιλέξετε courier βεβαιωθειτε οτι στάλθηκαν και όλοι οι καλεσμένοι σας τα έχουν παραλάβει. Εαν τα μοιράσετε μόνοι σας, που είναι αρκετά σύνηθες είναι μια χρονοβόρα διαδικασία και πρέπει να προγραμματίσετε τα ραντεβού σας.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ ΤΙΠΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ ΤΙΠΣ ΓΙΑ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ.

Επιβεβαιώστε ποιοι απο τους καλεσμένους σας θα παραστούν και πόσοι θα είναι αυτοί που θα χρειαστούν κατάλυμα. Κλείστε δωμάτια στο ξενοδοχείο που έχετε επιλέξει εδω και καιρό και προσέξτε πολύ την επιλογή των δωματίων. Βεβαιωθείτε για την παραγγελια της τούτας και των λουλουδιών. Ολοκληρώστε με τα γραφειοκρατικά κομμάτια του γάμου σας. Ανακοινώστε στην εφημερίδα της επιλογής σας το γάμο σας και εκδώστε τα απαραίτητα έγγραφα.

ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΠΡΙΝ.

Σε αυτό το σημείο σίγουρα τ άγχος έχει πιάσει κόκκινο. Αλλα ο ενθουσιασμός σας θα είναι μεγαλύτερος ωστόσο υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να γίνουν. Επιβεβαιώστε όλες τις κρατήσεις για το ταξίδι του μέλιτος και συζητήστε με τις φίλες σας για το bachelor σας πριν τον γάμο σου. Αφηστε τις φίλες σας να το οργανώσουν άλλωστε γνωρίζουν πολύ καλά τι είναι αυτό που θα σας χαλαρώσει.

ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ BIG EVENT.

Καλέστε όσους καλεσμένους δεν έχουν ενημερώσει για το αν θα παραστούν στο γάμο σας. Αυτό είναι κατι που πρέπει να γίνει καθώς δεν θέλετε να βρεθείτε στην δυσάρεστη έκπληξη να μην έχετε τον απαραίτητο χώρο.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ ΤΙΠΣ

ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΑΜΟ.

Αυτή είναι η ώρα που φτιάχνετε τις βαλίτσες σας για το μήνα του μέλιτος, παίρνετε το όμορφο νυφικό σας και διασκεδάζετε με τις φίλες σας. Ηρθε η στιγμή να ξεκουραστείτε άλλοστε είστε η νύφη! Έχετε προετοιμάσει τα πάντα και η μεγάλη σας μέρα θα είναι η καλύτερη στιγμή της ζωής σας.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ ΤΙΠΣ

COUNTDOWN.

Ήρθε η στιγμή που προετοιμάζεις και λαχταρούσες ένα χρόνο τώρα. Μια μέρα πριν το γάμο σου όλα θα πρέπει να είναι στην εντέλεια. Το νυφικό στην ντουλάπα σου κάνε το μακιγιάζ σου, ο στολισμός και η διακόσμηση έτοιμα, η μουσική, το catering, τα ρούχα των παρανύμφων. Δώσε βάση στην ξεκούραση σου, κανε ένα χαλαρωτικό μασάζ και φρόντισε τον εαυτό σου. Ξημερώνει μια υπέροχη μέρα. Απόλαυσε την!

THE BIG DAY.

Ότι έχει γίνει το προηγούμενο διάστημα ανήκει πια στο παρελθον σε λίγες ώρες θα είσαι αγκαλιά με τον αγαπημένο σου. Εστίασε στο να διασκεδάσεις και μετέφερε τις υποχρεώσεις σου στους άλλους. Φτιάξε μια λίστα με τα τελευταία πράγματα που πρέπει να επιβεβαιωθούν και δώστην σε ένα΄άτομο της εμπιστοσύνης σου. Φόρεσε το πιο όμορφο σου χαμόγελο και γίνει η καλύτερη νύφη! Λίστα ελέγχου ημέρας γάμου.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ ΤΙΠΣ

Ο σχεδιασμός του γάμου μπορεί να φανεί τόσο δύσκολος όμως με τις σωστές συμβουλές θα τα βγάλεις πέρα. Το κλειδί της επιτυχίας είναι ο προγραμματισμός! Ακολουθήστε αυτό τον οδηγό και πάρτε τον έλεγχο στα χέρια, βρείτε μικρά μυστικά επιτυχίας για την καλυτερη ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ ΤΙΠΣ.

Επιμέλεια & Γραφή: Λορίνα Γ. & Γκέλλυ Δούνα