Παρακαλώ περιμένετε

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΔΕΞΙΩΣΗ

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΔΕΞΙΩΣΗ

Διακόσμηση τραπεζιου; Τα φαναράκια είναι το πιο δημοφιλές διακοσμητικό στοιχείο εδώ και αρκετά χρόνια. Λόγω της ποικιλίας τους, ταιριάζουν τέλεια σε μια ποικιλία θεμάτων γάμου. Κλασικά και μοντέρνα, μεγάλα και μικρά, με κεριά και χωρίς, είναι όλα όμορφα. Οι διακοσμητές χρησιμοποιούν κάθε χρόνο τη λάμψη των φαναριών για να δημιουργήσουν την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα που είναι τόσο σημαντική την ημέρα του γάμου!

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ 17 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ

Τα φανάρια για έναν γάμο μπορούν να είναι μια εξαιρετική λύση για διακόσμηση τραπεζιού, στην δεξίωση ή στην εκκλησία. Υπέροχες ιδέες με κεριά, φωτιστικά και λουλούδια θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε όμορφα και πολυτελείς συνθέσεις.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να διακοσμήσετε μια τελετή, σε σκάλες, σε διάδρομο εκκλησίας, διακόσμηση τραπεζιού και πολύ πιο ενδιαφέρουσες λύσεις.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΚΕΡΙΑ

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ

Χρησιμοποιήστε φαναράκια για να διακοσμήσετε το τραπέζι του γάμου σας. Οι παραλλαγές με κεριά είναι ιδιαίτερα ρομαντικες. Όταν πέφτει το βράδυ, παρέχουν μαγικό φωτισμό που θα ενθουσιάσει εσάς και τους καλεσμένους σας.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ

Αξίζει να σημειωθεί ότι για έναν μοντέρνο γάμο, υπάρχουν ενδιαφέρουσες επιλογές για μεταλλικά φαναράκια με γιρλάντες μέσα.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ

ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΜΕ ΦΑΝΑΡΙΑ

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ

Τα μεγάλα φανάρια για γάμους είναι ιδανικά για διακόσμηση γαμήλιου μυστηρίου. Μπορούν να τοποθετηθούν κοντά σε μια καμάρα ή στο πάτωμα στον διάδρομο.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ

Ένα τέτοιο στοιχείο διακόσμησης με ασυνήθιστη λάμψη θα προσθέσει ρομαντισμό στη στιγμή του μυστηρίου και θα το κάνει ακόμα πιο αξέχαστο.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ ΚΡΕΜΑΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ

Η κρεμαστή διακόσμηση γάμου είναι μια αγαπημένη ιδέα για πολλούς διακοσμητές. Φαίνεται κομψό και ασυνήθιστο. Ενδιαφέροντα φλοράλ σχέδια, πολύ πράσινο και υφάσματα είναι ιδανικές συνθέσεις για κρεμαστή διακόσμηση.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ

Και μικρά κρεμαστά φαναράκια όχι μόνο θα διακοσμήσουν τον γάμο σας, αλλά θα του δώσουν και επιπλέον φωτισμό.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ

Τι πιο ρομαντικό από τα κεριά; Δημιουργούν μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα στις πιο αξέχαστες στιγμές της ζωής μας: το πρώτο ραντεβού, το πρώτο φιλί και φυσικά τον γάμο.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ

Φανάρια με κεριά για γάμους – θα σας μαγέψουν με το φως τους, θα σας θυμίσουν τις πιο ευλαβικές στιγμές της σχέσης σας και θα κάνουν την ημέρα του γάμου σας αξέχαστη.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ

ΡΟΥΣΤΙΚ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ

Οι ρουστίκ γάμοι είναι δημοφιλείς σε πολλά ζευγάρια. Αυτό το στυλ είναι το πιο δημοφιλές τα τελευταία χρόνια. Πολλά λουλούδια, πρασινάδες, κεριά και, φυσικά, φανάρια χρησιμοποιούνται συχνά στη διακόσμηση αυτού του στυλ. Προσθέτουν ένα ιδιαίτερο chic στη διακόσμηση του γάμου.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ

Τα φανάρια γάμου φαίνονται υπέροχα κατά τη διάρκεια της ημέρας ή το βράδυ για όλα τα στυλ γάμου. Μπορείτε να τα κρεμάσετε από δέντρα ή ταβάνια ή αγκίστρια βοσκού. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σε περβάζια και σκαλοπάτια, τοίχους, εισόδους και κεντρικά κομμάτια.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ

Φαίνονται εντυπωσιακά φωτισμένα τη νύχτα ή γεμάτα με λουλούδια κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ενώ κάποιοι μπορεί να πιστεύουν ότι αυτό το στοιχείο είναι αυστηρά κατάλληλο για vintage ή ρουστίκ γάμους, τα φαναράκια μπορούν να έχουν πολλά σχήματα και στυλ. Επιλέξτε την τέλεια διακόσμηση γάμου και την πιο όμορφη διακοσμηση τραπεζιου.

Επιμέλεια: Γ. Λορίνα