Παρακαλώ περιμένετε

Διακόσμηση τραπεζιού γάμου - Τέσσερις όμορφες ιδέες

Διακόσμηση τραπεζιού γάμου - Τέσσερις όμορφες ιδέες

Διακόσμηση τραπεζιού γάμου; Μια από τις αγαπημένες δραστηριότητες που μας οδηγούν στη μέρα του γάμου είναι η έμπνευση και ο σχεδιασμός του γαμήλιου τραπεζιού. Δεδομένου ότι οι φιλοξενούμενοί είναι πιθανό να είναι στην ίδια θέση για τουλάχιστον δύο ώρες, θέλαμε να σας παρέχουμε μια αφθονία από ιδέες αρκετά πρακτικές για να να μπορούν όλοι να βλέπουν την νύφη και τον γαμπρό.

Διακόσμηση τραπεζιού γάμου

Καταλήξαμε στην πιο εντυπωσιακή διακόσμηση τραπεζιού γάμου και ανθισμένα επειδή μας άρεσαν περισσότερο και πολλοί από σας θα τα σχολιάσετε ως ασυνήθιστα αλλά όμορφα. Προφανώς μια τέτοιες διακοσμήσεις δεν είναι για όλους, έτσι σήμερα σας παραθέτουμε τέσσερις από αυτές.

Ιδέες για διακόσμηση τραπεζιού γάμου:

Κούτσουρα και Κιβώτια.

Η ρουστίκ τάση γάμου είναι τόσο δημοφιλής στις νύφες και στους γαμπρούς και βασιλεύει για τουλάχιστον τα τελευταία πέντε χρόνια χωρίς κανένα σημάδι υποτίμησης. Ειλικρινά αυτό είναι ωραία τάση και δημιουργεί ένα τόσο ιδιαίτερο περιβάλλον, ιδανικό για γάμους.

Οι κύριες συνιστώσες ενός ρουστίκ εμπνευσμένου τραπεζιού τείνουν να περιλαμβάνουν τάβλες από κούτσουρα για την διακόσμηση τραπεζιού γάμου. Κατά προτίμηση με διαφορετικά πλάτη και βαθιά, κιβώτια (τα μικρότερα είναι καλύτερα), βάζα μαρμελάδας, σπάγκοι, κορδέλες και το περίεργο φυτό ή δύο από πάνω τους. Συνδυάζοντας τα όλα μαζί είναι εξαιρετικά εύκολο και δεν χρειάζεται να σας "χτυπήσει" στην τσέπη. Πάρτε τις ξύλινες επιφάνειες για παράδειγμα, μπορούν να προμηθευτούν από μαγαζιά διακοσμήσεις εσωτερικού χώρου ή ακόμα και δωρεάν αν είστε στο σωστό μέρος την κατάλληλη στιγμή, προσθέστε κάποιους λαμπτήρες και κεριά, διακομίστε τα με πεσμένα φύλλα ή άλλο φύλλωμα και έχετε δημιουργήσει ένα τόσο όμορφο σκηνικό γάμου σε χαμηλό σχετικά κόστος.

Διακόσμηση τραπεζιού γάμου

Τα κιβώτια έχουν και άλλα πολύτιμα στοιχεία. Τοποθετήστε το βάζο με την μαρμελάδα στην κορυφή και στο εσωτερικό για επιπλέον ύψος και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε τα ως ένα εύχρηστο δοχείο για να μετακινήσετε όλα τα άνθη μόλις τελειώσει η μεγάλη μέρα. Ή, εναλλακτικά, μικρότερα φυτά σε γλάστρες που όχι μόνο φαίνονται κατά μήκος των τραπεζιών, αλλά και τα γεμίζουν με γαμήλιες ευλογίες.

Διακόσμηση τραπεζιού γάμου Διακόσμηση τραπεζιού γάμου

Διακόσμηση τραπεζιού γάμου με κεριά και κηροπήγια.

Μια δύσκολη τάση για να γίνει σωστά, αλλά όταν εκτελεστεί τέλεια, έχει στυλ και αντίκτυπο που ποικίλη! Νομίζω ότι μία από τις δυσκολίες με αυτό εμφανίζεται όταν τα κηροπήγια δεν είναι ακριβώς το σωστό μέγεθος. Πάρα πολύ μεγάλο για να κοιτάξει μπροστά και αντίθετα από την άλλη πλευρά πολύ λίγα για να γεμίσουν το τραπέζι. Αν βρείτε το σωστό μέγεθος τότε όλα γίνονται εύκολα! Από προσωπική προοπτική λατρεύω τα κεριά. Το φως που δίνουν είναι τόσο απίστευτα ρομαντικό και θα σιγουρευόμουν ότι υπήρχαν σε όλα τα τραπέζια την ημέρα του γάμου.

Διακόσμηση ατραπεζιού γάμου

Όπως η διακόσμηση τραπεζιού γάμου μπουκαλιών παρακάτω, αυτό το ιδιαίτερο στυλ φαίνεται καλύτερα σε πολλαπλάσια και ειδικά όταν τα κεριά έχουν την ίδια απόχρωση με τα λουλούδια με τα οποία είναι συνδυασμένα. Δώστε προσοχή στα κηροπήγια, δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία γι 'αυτά, καθώς είναι πλέον διαθέσιμοι σε πολλά μαγαζιά και ίσως να τα βρείτε και δωρεάν, αλλά αξίζει τον κόπο να ψάχνετε για ασυνήθιστα σχήματα ή για εκείνα με όμορφο και παλιό πάτο. Θα λάμπουν ακόμα και στο τέλος της νύχτας.

Διακόσμηση τραπεζιού γάμου Διακόσμηση τραπεζιού γάμου

Γυάλινα μπουκάλια.

Μπουκάλια γάλακτος, μπουκάλια φαρμάκων, παλιά βάζα μαρμελάδας και μπουκάλια μπύρας. Αυτή η διακόσμηση τραπεζιού γάμου αποπνέει στυλ, ενώ είναι και σούπερ για την τσέπη! Ενώ συνδυασμοί φιαλών διαφορετικού μεγέθους ήταν δημοφιλείς εδώ και δύο χρόνια, είναι μπλε και πράσινα μπουκάλια. Ιδιαίτερα παλιά ιατρικά σκεύη, τα οποία βιώνουν μια μικρή αναγέννηση προς το παρόν και είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί. Οι σιωπηλοί τους ήχοι είναι το τέλειο σκηνικό για ανθοί και πλούσιο φύλλωμα που τα κάνει όλα τόσο ιδαίτερα. Η απλότητα είναι το κλειδί γι' αυτό το βλέμμα. Απλά λουλούδια και κλαδιά φυλλώματος εξαίσια διακόσμηση σε ένα μπουκάλι ή δύο. Θυμηθείτε να δημιουργήσετε ενδιαφέρον χρησιμοποιώντας διαφορετικά σχήματα και ύψος. Στη συνέχεια να τα συνδυάσετε για να δημιουργήσετε ένα ενιαίο κεντρικό τεμάχιο. Μην φοβάστε να χρησιμοποιήσετε μια περιορισμένη παλέτα χρωμάτων. Ας πούμε αποχρώσεις κοραλλιών ή χόρτων, καθώς αυτό βοηθά μόνο στη δημιουργία μιας πιο έντονης απεικόνισης.

Διακόσμηση τραπεζιού γάμου

Κρατήστε τα πράγματα χαλαρά και οργανικά και μην φοβάστε να είστε ασυνήθιστοι. Λατρεύω την ιδέα να χρησιμοποιώ για την διακόσμηση τραπεζιού γάμου απλά το φύλλωμα σε καθαρά μπουκάλια, κομψό. Εάν μπορώ να σας προσφέρω μία συμβουλή, θα ήταν πάντα να αγοράσετε και να συλλέξετε επιπλέον τα μπουκάλια.

Διακόσμηση τραπεζιού γάμου Διακόσμηση τραπεζιού γάμου

Το πριγκιπικό τραπέζι.

Έχω κρατήσει την αγαπημένη μου διακόσμηση τραπεζιού γάμου τελευταία. Νομίζω ότι ορισμένες νύφες φοβούνται να υιοθετήσουν αυτό το ύφος διακόσμησης την ημέρα του γάμου τους. Αλλά δεν κοστίζει μια περιουσία. Πάντα πιστεύω ότι αυτό το ύφος φαίνεται πιο αποτελεσματικό όταν χρησιμοποιούνται απλά κλαδιά με απλά κεριά που βρίσκονται ανάμεσα στα κλαδιά.

Διακόσμηση τραπεζιού γάμουΔιακόσμηση τραπεζιού γάμου

Αυτό είναι σίγουρα κάτι που μπορείτε να φτιάξετε και εσείς. Συγκεντρώστε τους πιο δημιουργικούς φίλους σας τη νύχτα πριν και ζητήστε τους να σας βοηθήσουν να στολίσετε τα τραπέζια για μεγάλη ημέρα. Θα διασκεδάσετε και θα κάνετε τους πιο κοντινούς ανθρώπους να νιώσουν πως πήραν αληθινά μέρος στο γάμο σας με την διακόσμηση τραπεζιού γάμου.

Επιμέλεια: Λορίνα Γ.