Παρακαλώ περιμένετε

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΤΗΜΑΤΟΣ ΓΑΜΟΥ - ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΟ ΓΑΜΟ.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΤΗΜΑΤΟΣ ΓΑΜΟΥ - ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΟ ΓΑΜΟ.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΤΗΜΑΤΟΣ ΓΑΜΟΥ. Όλο και περισσότερα ζευγάρια επιλέγουν να κάνουν το γάμο τους σε κάποιο κτήμα. Ένας γάμος σε κτήμα έχει πολλά προτερήματα, αρχικά οτιδήποτε αφορά το γάμο σου βρίσκονται σε ένα χώρο. Οι καλεσμένοι σου δεν χρειάζεται να μετακινηθούν ουτε να χρησιμοποιήσουν μεταφορικό μέσο. Μετα την ολοκλήρωση του μυστηρίου κατευθύνονται λίγα μέτρα μακριά στο χώρο δεξίωσης. Για το ζευγάρι επίσης, είναι μια ασφαλής επιλογή. Επειδη το χρονοδιάγραμμα ενος γάμου πρέπει να τηρείται κατα γραμμα ειναι πολυ καλο οτι τα πάντα θα βρίσκονται κοντά τους. Ετσι δεν θα χρειάζεται να ανησυχούν για κάποιο τυχαίο γεγονος που μπορεί να τους κάνει να αργήσουν.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΤΗΜΑΤΟΣ ΓΑΜΟΥ 12 ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2020.

Για εσα που σκέφτεστε ένα γάμο σε κτήμα, σας έχουμε βρει τις πιο ωραίες ιδέες για διακόσμηση. Επιλογές χρωμάτων που ταιριάζουν σε φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες και θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπους. Όταν επιλέγετε το τέλειο χρωματικό σχέδιο για την ξεχωριστή σας μέρα, υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να εξετάσετε. Τι στυλ θέλετε να έχει, ποιο θα είναι το ντεκόρ σας και στολισμος πως ολο αυτο θα ταιριαζει στο προσωπικο σας στυλ. Μας αρέσει να εξετάζουμε τις τάσεις της μόδας και με μια μικρή έρευνα βρήκαμε για σας τις νέες χρωματικές τάσεις για το 2020. Ελπίζουμε ότι αυτές οι χρωματικές παλέτες θα σας φέρουν πιο κοντά στην ονειρική σας μέρα.

ΜΠΛΕ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ.

Η επιτομή του στυλ. Ενας εύκολος συνδυασμός που θα λατρέψετε. Χρησιμοποιήστε το μπλε σαν βάση και παίξτε με τις λεπτομέρειες. Μπορείτε να επιλέξετε λουλούδια σε αποχρώσεις του κόκκινου και του μπορντό.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΤΗΜΑΤΟΣ ΓΑΜΟΥ

ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΜΟΒ.

Για ένα χειμερινό γάμο αυτή θα είναι μια εξαιρετική επιλογή χρωμάτων. Το μοβ δεν συνηθίζεται στους γάμους καθώς θεωρείται αρκετά σκούρο χρώμα. Αλλα σε ένα τοπίο χειμωνιάτικο ταιριάζει απόλυτα. Συνδυάσετε με το γκρι και τελειοποιήστε το.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΤΗΜΑΤΟΣ ΓΑΜΟΥ

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΤΗΜΑΤΟΣ ΓΑΜΟΥ ΣΕ ΡΟΖ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ.

Σε ποιον δεν αρέσει το ροζ; Το ροζ το επιλέγουν οι περισσότερες νύφες και είναι φυσικό απο θεωρείται ένα απαλο αθώο χρώμα. Συνδυάστε το με το γκρι και κάνε την διαφορά. Γκρι φορεματα με ροζ λεπτομέρειες ειναι μια παράτολμη ιδέα. Ή γκρι τραπεζομαντηλα με ροζ πετσετούλες και αξεσουάρ.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΤΗΜΑΤΟΣ ΓΑΜΟΥ

ΓΑΜΟΣ ΜΠΛΕ ΜΕ ΡΟΖ.

Αλλος ένας υπέροχος συνδυασμός για γάμο. Δες τις παρακάτω εικόνες και πάρε ιδέες.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΤΗΜΑΤΟΣ ΓΑΜΟΥ

ΧΡΥΣΟ ΜΕ ΜΠΟΡΝΤΟ.

Το χρυσό είναι πάντα στη μόδα! Δείχνει πολύ chic στο χώρο και με ένα έντονο συνδυασμό όπως είναι το μπορντό, χρώμα οι καλεσμένοι σας θα νομίζουν ότι βρίσκονται σε παλάτι.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΤΗΜΑΤΟΣ ΓΑΜΟΥ

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΤΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΣΜΑΡΑΓΔΙ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ.

Κοίτα προσεκτικά τις παρακάτω εικόνες, θα βρεις επικές ιδέες διακόσμησης με βάση ένα πανέμορφο και ιδιαίτερο χρώμα. Θα ταιριάζει απίστευτα και το άσπρο νυφικό σου.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΤΗΜΑΤΟΣ ΓΑΜΟΥ

Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΠΛΕ ΜΕ ΤΟΥ ΑΣΠΡΟΥ.

Το άσπρο είναι το πιο σύνηθες χρώμα που επιλέγουν στους γάμους. Πάντρεψε το με το μπλε. Κατα προτίμηση διαλεξε σκούρο μπλε και οχι navy. Βάλε στο παιχνίδι τον στολισμό της τουρτας σου ταιριαξε το με τα προσκλητήρια και τα παρανυφάκια σου.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΤΗΜΑΤΟΣ ΓΑΜΟΥ

ΟΥΔΕΤΕΡΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ.

Τα ουδέτερα γήινα χρώματα είναι μια safe επιλογή αλλά παραμένουν πάντα στη μόδα. Ετσι το 2020 αυτή η χρωματική παλέτα επιμένει να είναι πρωταγωνίστρια στον γάμο. Τα ουδέτερα μπεζ χρώματα στον γάμο δημιουργούν μια ζωντάνια και φωτίζουν το χώρο.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΤΗΜΑΤΟΣ ΓΑΜΟΥ

ΧΡΥΣΟ ΜΕ ΡΟΖ.

I am a barbie girl in a barbie world! Αγαπας το ροζ όσο τίποτα άλλο; Χρησιμοποιησε το όσο ποτέ άλλοτε όσο το 2020.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΤΗΜΑΤΟΣ ΓΑΜΟΥ

ΤΥΡΚΟΥΑΖ ΜΕ ΓΚΡΙ.

Πανέμορφες ιδέες ακολουθούν για καλοκαιρινό γάμο.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΤΗΜΑΤΟΣ ΓΑΜΟΥ

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΤΗΜΑΤΟΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΛΕΒΑΝΤΑΣ.

Μια τέτοια επιλογή θα μοιάζει το κτήμα και ο γάμος σας σαν ένα πελώριο δασος γαμέτο λουλούδια. Είναι μια πολύ ρομαντική επιλογή.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΤΗΜΑΤΟΣ ΓΑΜΟΥ

ΜΟΒ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ.

Πράσινο φόντο με μοβ αξεσουάρ θα σας κάνει να ξεχωρίσετε.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΤΗΜΑΤΟΣ ΓΑΜΟΥ

Αφου επιλεξετε το κτήμα που θα τελέσετε το γάμο σας πρέπει να δώσετε βάση στο στολισμό και την διακόσμηση του ώστε να φαίνεται όμορφο και ελκυστικό στους καλεσμένους σας. Έχουμε επιλέξει για εσας την καλυτερη ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΤΗΜΑΤΟΣ ΓΑΜΟΥ.

Επιμέλεια & Γραφή: Λορίνα Γ. & Γκέλλυ Δούνα