Παρακαλώ περιμένετε

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ - ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ - ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ: Αν σχεδιάζετε έναν γάμο το φθινόπωρο, ο αριθμός των συνδυασμών χρωμάτων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για στολισμό του γάμου σας είναι ατελείωτος. Εμπνευστείτε από τα εποχιακά λουλούδια και τα φύλλα που πέφτουν γύρω σας και εκφράζουν με τον καλύτερο τρόπο αυτή την υπέροχη ρομαντική εποχή. Οι πιο διάσημες φθινοπωρινές αποχρώσεις είναι της βανίλιας, του φασκόμηλου και το κεράσι. Ακολουθούν για εσάς 8 μοναδικές ιδέες συνδυασμού χρωμάτων που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το κατάλληλο για σας.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2019:

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ – ΜΑΥΡΟ & ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΗΣ ΒΟΥΡΓΟΥΝΔΙΑΣ.

Η μαύρη και μπορντό παλέτα είναι μια σούπερ chic επιλογή για νύφες που θέλουν ένα υπέροχο γαμο το φθινοπωρο. Η συγκεκριμένη παλέτα χρωμάτων είναι μοναδική. Κάντε τη διαφορά και επιλέξτε τα παρανυφάκια ή οι παράνυφες σας να φορέσουν μαύρα φορέματα και να κρατούν μπορντό μπουκέτα, ο γαμπρός μπορεί να παίξει safe και να φορέσει ένα κλασικό κοστούμι σε μαύρες αποχρώσεις με μπορντό γραβάτα. Τέλος, διακοσμήστε το τραπέζι σε μαύρο και μπορντό: μπορντό florals, μαύρα επιτραπέζια και προσθέστε μερικές πινελιές από το χρυσό πινελιές για πιο εκλεπτυσμένη εμφάνιση.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ

ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ – ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ & ΠΡΑΣΙΝΟ.

Το πορτοκαλί και το πράσινο είναι η τέλεια παλέτα χρωμάτων για έναν γαμήλιο στολισμό και φέρνει το γάμο σας πιο κοντά στη φύση. Το πορτοκάλι μπορεί να κάνει την εμφάνιση του με πολλούς τρόπους στο γάμο σας, πορτοκαλί φορέματα παρανύμφων, γαμήλιες ανθοδέσμες, στη γαμήλια τούρτα ακόμα και στην μπομπονίερα, στο προσκλητήριο είναι μερικές από τις ιδέες. Αυτή είναι μια σούπερ ιδέα και θα λειτουργούσε τέλεια σε έναν υπαίθριο ρουστίκ στολισμό γάμου, για ένα τέλειο ρομαντικό γάμο το φθινοπωρο ή το χειμώνα.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ – DUSTY ROSE & NAVY BLUE.

Το Dusty rose και το Navy blue μπορεί να είναι πραγματικά ένας καλός συνδυασμός χρωμάτων για μια διακοσμηση γαμου το φθινοπωρο. Δημιουργεί ένα πολύ ρομαντικό σκηνικό. Οι παράνυφες μπορούν να φορέσουν ένα φόρεμα στις αποχρώσεις του ροζ και οι παράνυμφοι να φορέσουν μπλε κοστούμια για να δημιουργηθεί αντίθεση. Η νύφη να φορέσει ένα vintage νυφικό από δαντέλα συνδυασμένο τέλεια με να μοντέρνο νυφικό χτένισμα και νυφικό μακιγιάζ.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ – LILAC & ΣΚΟΥΡΟ ΚΟΚΚΙΝΟ.

Το λιλά και το σκούρο κόκκινο δημιουργούν ένα πλούσιο αλλά λεπτό συνδυασμό παλέτας χρωμάτων που δεν είναι τίποτα λιγότερο από την τελειότητα. Σκεφτείτε οι παράνυφες να είναι ντυμένες με φορέματα στο χρώμα του λιλά και σκούρες κόκκινες ανθοδέσμες τυλιγμένες με φύλλα λουλουδιών, ενώ οι παρά γαμπροί ντυμένοι σε μαύρο κοστούμι με γραβάτα και μπουτονιέρες. Το γαμήλιο τραπέζι μπορεί να έχει στολισμό με μαχαιροπίρουνα, μαλακό τραπεζομάντηλο σε χρώμα λιλά, ελεφαντόδοντο και σκούρα κόκκινα κεντήματα. Κρατήστε τα προσκλητήρια και τις μπομπονιέρες στο ίδιο όμορφο ύφος. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι καλεσμένοι σας θα ερωτευτούν τον χώρο δεξίωσης σε αυτό το γαμο με αυτές τις αποχρώσεις.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ – ΚΑΦΕ & ΜΟΒ.

Ο συνδυασμός του καφέ με το μοβ είναι ιδανικός για ένα κομψό γαμο. Και τα δύο χρώματα ταιριάζουν απίστευτα με το μεταλλικό χρυσό ή το ασήμι. Απλός ρομαντικός και δραμαντικός.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ - BLUE NAVY & ΚΙΤΡΙΝΟ.

Αποτελεί ένα τολμηρό συνδυασμό και ταιριάζει απόλυτα σε ένα vintage γάμο. Το κίτρινο χρώμα δίνει σε όλο τον στολισμο του κτήματος μια λαμπερή ατμόσφαιρα. Για να δώσετε μια πιο boho αίσθηση, χρησιμοποιήστε ηλιοτρόπια σε ανθοδέσμες και floral ανασυνθέσεις.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ – ΜΟΒ & ΧΡΥΣΟ.

Το μοβ είναι ένα αγαπημένο χρώμα γάμου για αρκετές δεκαετίες. Ενώ το χρυσό δίνει μια κομψότητα και λαμπρότητα. Φανταστείτε αυτά τα δύο χρώματα μαζί. Το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό. Ντύστε τα παρανυφάκια σας με μοβ και κάντε το τέλειο συνδυασμό με ένα γαμο το φθινοπωρο. Ο γαμπρός μπορεί να φορέσει ένα γκρι κοστούμι με μοβ γραβάτα. Το νυφικό της νύφης πρέπει να είναι άκρως πριγκιπικό.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ – ΜΟΒ & ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ.

Ο συνδυασμός του μοβ με το πορτοκαλί είναι σαγηνευτικός. Floral ρυθμίσεις με αυτές τις αποχρώσεις είναι ότι καλύτερο για ένα γαμο και θα κάνει την διαφορά. Χρησιμοποιήστε εποχιακά λουλούδια σε μοβ, πορτοκαλί και πράσινες αποχρώσεις. Αυτός ο συνδυασμός μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και στη διακόσμηση της γαμήλιας τούρτας και στο γαμήλιο τραπέζι.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ

Αυτοί ήταν μερικοί από τους πολλούς συνδυασμούς χρωμάτων και είμαι σίγουρη ότι θα σε βοηθήσουν να επιλέξεις αυτός που σου ταιριάζει καλύτερα σύμφωνα με το στυλ σου για να έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα εάν έχεις επιλέξει μια τέτοια διακοσμηση γαμου το φθινοπωρο.

Επιμέλεια & Γραφή: Λορίνα Γ. & Γκέλλυ Δούνα