Παρακαλώ περιμένετε

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ BOHO - ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΓΑΜΟ.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ BOHO - ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΓΑΜΟ.

Διακοσμηση γαμου boho είναι η πιο καλή επιλογή για έναν μοντέρνο γάμο! Είμαι ερωτευμένη με τους γάμους εμπνευσμένους από το boho στυλ που πρόκειται να δείτε! Μποέμικοι γάμοι με όμορφα αγριολούλουδα, νύφες που φορούν τα πιο απίθανα νυφικά σε στυλ boho και υπέροχα στέφανα με λουλούδια. Άψογα boho νυφικά χτενίσματα και τόσα άλλα! Αν σχεδιάζετε έναν γάμο με μποέμ πινελιά, αυτός είναι ο ιδανικός στολισμός ιδέες γάμου για εσάς!

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ BOHO CHIC 8 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΓΑΜΟ.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ BOHO

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ BOHO ΜΕ ΡΟΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΙΝΕΛΙΕΣ.

Το πράσινο, ένα ρομαντικό ουδέτερο χρώμα που συνδυάζει τους ζεστούς και ψυχρούς τόνους της φύσης, είναι πολύ δημοφιλές στους γάμους boho. Λευκα δαντελένια νυφικά, πράσινη φασκομηλι γραβάτα για τον γαμπρό, λευκή και φασκομηλί πράσινη λευκή γαμήλια τούρτα, πράσινη νυφική ανθοδέσμη, γαμήλια καρέκλες με πράσινο… Όλα αυτά θα κάνουν τον boho γάμο σας κομψό και αξέχαστο.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ BOHO

BOHO ΡΟΥΣΤΙΚ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ.

Το κεραμύδι και το ρουζ είναι μια από τις καλύτερες χρωματικές διακοσμήσεις για φθινοπωρινούς γάμους boho. Η γαμήλια τούρτα με τις εκπληκτικές λεπτομέρειες ζωγραφισμένες στο χέρι, διακοσμημένες με λεπτομέρειες από καμμένο πορτοκαλί, τα πλούσια διακοσμημένα άνθη στο χρώμα του κοσμήματος διακοσμημένα με λουλούδια σε χρώμα σκουριάς. Οι μεγάλες βελούδινες καρέκλες, τα χάλκινα γυαλιά και τα κηροπήγια με μαύρα λινά και vintage γυάλινες κούπες… Φυσικά, αυτά τα ζεστά χρώματα και η διακόσμηση συνδυάζονται όμορφα για μια boho δεξίωση γάμου.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ BOHO

VINTAGE BOHO ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ.

Αν θέλετε έναν ρετρό-μποέμ γάμο, αυτό σημαίνει μόνο ένα πράγμα: μια έντονη χρωματική διακόσμηση από πορτοκαλί, μουσταρδί και φυσικούς καφέ τόνους. Τα κίτρινα φορέματα σε διαφορετικές αποχρώσεις, λευκό δαντελένιο νυφικό φόρεμα και το ανοιχτό γκρι κοστούμι γαμπρού είναι όλα ρομαντικά και ρουστίκ.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ BOHO

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΒΟΗΟ ΓΙΑ ΝΗΣΙ.

ο χρωματικός στολισμός γάμου του μπλε και του ρουζ είναι σχεδόν δημοφιλής για κάθε εποχή ή για οποιοδήποτε είδος γάμου. Ειδικά για boho γάμους το καλοκαίρι στην παραλία ή στο νησί. Δοκιμάστε ένα νυφικό φόρεμα, μπουκέτα ρουζ, διακοσμήσεις εκκλησίας σε λευκό ή ρουζ, γαλάζιες τούρτες γάμου, βαθύ ή μπλε μπλε κοστούμια για τον γαμπρό, γαλάζια τραπεζομάντηλα με κεντρικό στολισμός σε ρουζ…. Θα εκπλαγείτε από αυτή την όμορφη χρωματική παλέτα.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ BOHO

ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ.

Το σκούρο γαλαζοπράσινο και το πορτοκαλί είναι ένας δροσερός συνδυασμός για να τραβήξετε τα βλέμματά. Χάλκινα κηροπήγια, κεριά από σκούρο γαλαζοπράσινο, πορτοκαλί μπουκέτο λουλουδιών, πολύχρωμες κάρτες με ονόματα καλεσμένων, πορτοκαλί τούρτα κρέμας και τραπεζομάντηλα από σκούρο γαλαζοπράσινο… Όλα συνθέτουν έναν μοναδικό μποέμ γάμο.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ BOHO

ΜΠΟΕΜ ΓΑΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ.

Το Navy Blue είναι το νέο μαύρο και εδώ για να μείνει! Αυτή η διακοσμηση είναι μια από τις πιο αγαπημένες για γάμους boho το φθινόπωρο και το χειμώνα. Με ανθοδέσμη από μπορντό λουλούδια φαίνονται όλα τόσο κομψά. Επίσης το μπλε ναυτικό κοστούμι γαμπρού, η γαμήλια τούρτα, τα προσκλητήρια, οι τραπεζαρίες είναι καλές επιλογές.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ BOHO

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ BOHO ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ.

Εξερευνήστε μια glam ερμηνεία ενός γάμου με στυλ boho, όπου κυριαρχούν τα ζωηρά χρώματα, τα έντονα μοτίβα, οι πλούσιες υφές και τα πλούσια floral σχέδια! Λευκό νυφικό, κρεμ γαμήλια τούρτα με λουλούδια λεβάντας και πρασινάδα, νυφική ανθοδέσμη με κόκκινα και μωβ άνθη και πράσινο στο επίκεντρο… Μου αρέσει πολύ αυτή η διακοσμηση που μυρίζει άνοιξη!

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ BOHO

ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΒΟΗΟ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ BOHO

Το μαύρο είναι ένα κλασικό και μοντέρνο στολισμό γάμου που αντιπροσωπεύει την επισημότητα, το βάθος και τη σεξουαλικότητα. Δώστε αυτόν τον σκούρο τόνο με χρυσό, ένα αστραφτερό χρώμα για να τον κάνετε εκλεπτυσμένο. Μαύρη και χρυσή γαμήλια τούρτα,  νυφικο απο δαντέλα, μαύρο κοστούμι με λευκό πουκάμισο, ασπρόμαυρη πουά γραβάτα, και η διακόσμηση της γαμήλιας δεξίωσης… Όλα αυτά κάνουν αυτούς τους συνδυασμούς υπέροχους και μοναδικούς όπως μια διακοσμηση γαμου boho!

Επιμέλεια: Γ. Λορίνα