Παρακαλώ περιμένετε

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2023 - 2024 ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΡΕΝΤΣ

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2023 - 2024 ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΡΕΝΤΣ

Διακοσμηση γαμου 2023 - 2024; Γεια σας, νύφες! Όπως όλοι γνωρίζουμε, η επιλογή του στολισμού θα επηρεάσει κάθε άλλη πτυχή της μεγάλης μέρας σας - από τη διακόσμηση του γάμου και τα λουλούδια μέχρι το θέμα της δεξίωσης του γάμου σας. Το The Wedding Experts ειδικεύεται στη συλλογή των τελευταίων τάσεων για εσάς. Επιπλέον, συνδυάσαμε την αισθητική και το όραμα των χρωμάτων με τα προσκλητήρια γάμου. Αν λοιπόν σας ακούγεται καλή ιδέα συνεχίστε να σκρολάρετε και απολαύστε!

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2023 - 2024 TOP 6 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2023 - 2024 | ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ

Η χρήση του μπεζ, του πράσινου και του καφέ ως θέμα χειμερινού γάμου μπορεί να δημιουργήσει μια ζεστή και εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα. Αυτός ο στολισμός αλληλοσυμπληρωνεται όμορφα και μπορούν να ενσωματωθούν σε διάφορες πτυχές της διακόσμησης του γάμου, της ενδυμασίας και της συνολικής αισθητικής σας. Σκεφτείτε εσάς, τη νύφη, να φοράει λευκό νυφικό και την πρασινάδα στην νυφική σας ανθοδέσμη. Το μπεζ μπορεί να ενσωματωθεί μέσα από αξεσουάρ όπως ένα ζευγάρι μπεζ παπούτσι γόβες ή ένα μπεζ τραπεζομάντηλο.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2023 - 2024

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΤΟΥ 2023 - 2024

Το φθινόπωρο μας δίνει τόσο τέλεια χρώματα και τον κατάλληλο ζεστό καιρό όπως τα δώρα του γάμου σας. Φλογερά ροζ, βαθύ μωβ, ρουμπινί μπορντό και ζωηρή διακόσμηση εμπνευσμένα από το πορτοκαλί. Και πρέπει να παραδεχτούμε ότι τα αγαπάμε. Αυτή την μοντερα διακόσμηση γάμου ανακάλυψαν πλήρως την έννοια των φθινοπωρινών στοιχείων.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2023 - 2024

Όταν σκέφτεστε ένα κομψό θέμα ενός φθινοπωρινού γάμου, το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό είναι πιθανώς ένας μελαγχολικός, μποέμ ή ρουστίκ γάμος. Και, ενώ δεν θα κουραστούμε ποτέ από αυτά τα κλασικά θέματα.

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2024

Αυτή η φωτεινή και χαρούμενη διακόσμηση είναι ιδανική για έναν ανοιξιάτικο γάμο. Το κοράλλι και το ροδάκινο είναι τολμηρά και διασκεδαστικά και προσθέτοντας ροζ και χρυσό δημιουργεί μια όμορφη, εκλεπτυσμένη εμφάνιση. Αυτός ο συνδυασμός χρωμάτων είναι τέλειος για έναν γάμο στην παραλία ή σε εξωτερικούς χώρους όπως τα κτήματα. Καθώς συμπληρώνει το φυσικό περιβάλλον και δημιουργεί μια διασκεδαστική και ανάλαφρη μοντέρνα ατμόσφαιρα.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2023 - 2024

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ

Μια όμορφη σύνθεση από τροπικά λουλούδια, πολυελαίους και αψίδα γάμου σε γήινο χρώμα συνδυάζονται για να δημιουργήσουν ένα δροσερό μποέμ σκηνικό για έναν καλοκαιρινό γάμο. Προσθέστε μερικές λεπτές νότες πορτοκαλιού για να ολοκληρώσετε τη δροσερή εμφάνιση του μυστηρίου.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2023 - 2024

ΜΠΟΕΜ ΓΑΜΟΣ

Δεν υπάρχει τίποτα σαν το γλυκό από το λευκό, των υφασμάτων από γάζα για να τονίσει όλες αυτές τις αγαπημένες boho νότες του καλοκαιριού. Το λευκό νυφικό, καθώς και λευκό γρασίδι pampas, λαχταριστή γαμήλια τούρτα με πράσινη διακόσμηση και λευκά λουλούδια για τα τραπέζια της δεξίωσης.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2023 - 2024

ΡΟΥΣΤΙΚ ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΓΑΜΟΣ ΓΙΑ 2024

Η σαμπάνια είναι ένα ουδέτερο χρώμα αλλά ένα κλασικό και κομψό χρώμα γάμου, το οποίο είναι ένα ιδανικό για διακόσμηση γάμου με ρουστίκ θέμα όταν συνδυάζεται με λευκό και πράσινο. Σανπάνιζε, λαύκα και πράσινα στοιχεία στολισμού γάμου ρουστίκ για το 2024: λευκό νυφικό, κλασική ανθοδέσμη και προσκλητήρια, γαμήλια τούρτα σε ξύλινο δίσκο με λευκά και πρασινωπά διακοσμητικά.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2023 - 2024 ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2023 - 2024

Ο γάμος είναι η ένωση δύο ανθρώπων. Ίσως είναι ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα στην ζωή ενός ζευγαριού. Ένας λόγος παραπάνω να είναι όλα τέλεια για την διακοσμηση γαμου 2023 -2024.

Επιμέλεια: Λορινα Γ.