Παρακαλώ περιμένετε

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2022 ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΣΑΡΩΣΟΥΝ.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2022 ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΣΑΡΩΣΟΥΝ.

Διακοσμηση γαμου 2022; Είναι κάποιες τάσεις που επικρατούν εδώ και χρόνια. Πόσο μάλλον στην εποχή μας όπου είχαμε τόσες αναβολές από τα προηγούμενη χρόνια. Υπάρχουν πολλές αποφάσεις που πρέπει να λάβουν τα ζευγάρια όσον αφορά τον προγραμματισμό της τέλειας ημέρας του γάμου τους. Συμπεριλαμβανομένης της επιλεγμένης της διακόσμησης του γάμου τους. Η επιλογή ενός συνδυασμού χρωμάτων από νωρίς μπορεί να σας βοηθήσει να δώσετε τον τόνο για ολόκληρο το όραμα του γάμου σας, καθώς πολλές από τις μικρές λεπτομέρειες θα επιλεγούν με βάση την αυτού.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2022 6 ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΤΑΣΕΙΣ.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2022

Με τόσες πολλές όμορφες αποχρώσεις για να διαλέξετε, συγκεντρώσαμε μερικές από τις αγαπημένες μας τάσεις της γάμου για φέτος. Και να θυμάστε η διακόσμηση στον γάμο επαναλαμβάνεται όπως συμβαίνει και με την μόδα. Και αυτό διότι πέρσι οι περισσότεροι γάμου αναβλήθηκαν.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2022

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2022 - ΓΑΜΟΣ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ.

Αυτός ο στολισμός τροπικής έμπνευσης είναι ιδανική για παραθαλάσσιες τελετές και δεξιώσεις. Διαθέτει ζωντανούς τόνους κοσμημάτων, συμπεριλαμβανομένων των φωτεινών ροζ, κίτρινων, πορτοκαλί και κόκκινων και είναι μια από τις πιο δημοφιλείς διακοσμητικές τάσεις για το 2021 θα επικρατήσουν στην διακοσμηση γαμου 2022.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2022

ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΑΜΟΥ ΒΟΗΟ ΜΕ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣΤΕΛ ΡΟΖ.

Αυτή η λεπτή διακόσμηση διαθέτει παστέλ ροζ και γήινες αποχρώσεις, όπως μοβ, σαμπανιζέ, γκρι και ivory με χρυσαφένιες αποχρώσεις. Ο διακριτικός συνδυασμός χρωμάτων συνδυάζεται υπέροχα με μια από τις πιο πρόσφατες εμμονές μας για λουλούδια, το pampas grass.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2022

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΣΕ ΝΗΣΙ.

Αντικατοπτρίζοντας την αστραφτερή θάλασσα, αυτό ο στολισμός διαθέτει φυσικά αποχρώσεις του μπλε, όπως το ανοιχτό τιρκουάζ, το μπλε του ουρανού και το γαλάζιο. Φαίνεται εξαιρετικά κομψό όταν συνδυάζεται με λευκές ανθοσυνθέσεις και πλούσια βλάστηση. Επίσης τέλειο για βάπτιση αγοριού!

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2022

ΡΟΥΣΤΙΚ ΓΑΜΟΣ 2022.

Αντλήστε έμπνευση από το τοπίο του κτήματος. Αυτή η κομψή γήινη παλέτα διαθέτει αποχρώσεις του πράσινου όπως το σμαραγδί, το φασκόμηλο, η μέντα, ο ευκάλυπτος και το πράσινο της φτέρης. Γινόμαστε ένα με την φύση.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2022

ΝΕΑ ΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΝΥΧΤΙΟΥ.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2022

Αν έχετε όρεξη για το δραματικό, θα λατρέψετε αυτή την εκλεπτυσμένη κομψη διακόσμηση γάμου. Συμπεριλαμβανομένων των πιο σκούρων αποχρώσεων του μπλε, του μωβ και του μαύρου, αυτός ο στολισμός σίγουρα θα ξεχωρίσει. Για να αποφύγετε μια γοτθική εμφάνιση, ενσωματώστε πινελιές ρουζ στη διακόσμησή σας, ώστε να μην κατακλύσετε τη συνολική αισθητική στη διακοσμηση γαμου 2022.

Επιμέλεια: Γ. Λορίνα