Παρακαλώ περιμένετε

ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΑΜΟΥ 2023 ΤΙ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΣΤΟΛΙΣΜΟ

ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΑΜΟΥ 2023 ΤΙ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΣΤΟΛΙΣΜΟ

Δεξιωση γαμου 2023; Τα ζευγάρια κλίνουν προς τη μοντέρνα διακόσμηση γάμου επειδή είναι σύγχρονη, αναζωογονητική και ευάερη ως επί το πλείστον. Αυτά τα μοντέρνα σχέδια μπορεί να είναι μίνιμαλ ή βιομηχανικά. Ωστόσο, ορισμένες ιδιότητες τους διακρίνουν, από ουδέτερους έως Lucite τόνους, φρέσκο πράσινο. Συγκεντρώσαμε ένα μοντέρνο θέμα γάμου που καλύπτει όλες αυτές τις παραμέτρους για εσάς. Αν λοιπόν είστε έτοιμοι να κάνετε πραγματικότητα το όνειρο της διακόσμησης του γάμου σας, δείτε αυτές τις μοντέρνες τάσεις διακόσμησης δεξίωσης που θα επικρατήσουν το νέο έτος.

ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΑΜΟΥ 2023 7 ΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ

ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΑΜΟΥ 2023 - ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ

Για μια κομψή και μοντέρνα διακόσμηση στο ξωκλήσι του κτήματος, προτιμήστε τα μονόχρωμα φλοράλ για να δημιουργήσετε μια καθαρή, φρέσκια και ακατάστατη εμφάνιση. Αν αγαπάτε το μείγμα λουλουδιών, πετάξτε πέταλα στους διαδρόμους και κρεμάστε γιρλάντες στις καρέκλες.

ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΑΜΟΥ

Συνδυάστε καρέκλες των καλεσμένων με φωτεινά ή σκούρα λουλούδια. Τοποθετήστε ζεστά ξύλινα ή ορειχάλκινα φανάρια κατά μήκος του διαδρόμου και στολίστε την καμάρα με πράσινο. Παίξτε με τα σχήματα για την αψίδα του γάμου σας και δημιουργήστε ένα εκπληκτικό σκηνικό από λουλούδια ή γραφικά.

ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΑΜΟΥ

Εάν κάνετε έναν γάμο σε εξωτερικό χώρο, καλύψτε το πάτωμα με χαλιά εμπνευσμένα από τη φύση ή χοντρά χαλιά. Τοποθετήστε ένα καλοκλαδεμένο θάμνο και στις δύο πλευρές της εισόδου και ακολουθήστε με φυτά σε γλάστρες ή κεριά στο διάδρομο. Μην ξεχάσετε να φωτίσετε με κρεμαστά φώτα, πολυελαίους ή αιωρούμενα κεριά ανακατεμένα με πράσινες γιρλάντες.

ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΑΜΟΥ

ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ

ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΑΜΟΥ

Το λευκό χρώμα είναι διαχρονικό και το μαύρο χρώμα προσθέτει λεπτομέρεια και διάσταση στη διακόσμηση. Μαζί, η μοντέρνα ασπρόμαυρη διακόσμηση γάμου δημιουργεί έναν ισχυρό συνδυασμό που δεν θα φύγει από τη μόδα.

ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΑΜΟΥ ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΑΜΟΥ

Επιλέξτε μια λευκή και μαύρη αψίδα γάμου για την τελετή σας. Ολοκληρώστε το σκηνικό σας με μια λευκή φλοράλ σύνθεση με πράσινο χρώμα. Κάντε τις ανεμώνες στο επίκεντρο των κεντρικών σας κομματιών με τα λευκά πέταλά και τα έντονα μαύρα κέντρα τους. Μπορείτε επίσης να επενδύσετε το διάδρομό με αυτά. Χρησιμοποιήστε ασπρόμαυρα σερβίτσια και κρεμάστε έναν μαύρο πολυέλαιο για να συμπληρώσετε μια λευκή σκηνή. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε μια μαύρη καρέκλα στολισμένη με λευκά άνθη. Όσο για τη τούρτα, συνδυάστε μαύρη βάση και λευκό ντεκόρ.

ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΑΜΟΥ

ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ

Από παχύφυτα μέχρι φτέρη, ευκάλυπτο, κισσό και άλλα, η μοντέρνα πράσινη διακόσμηση του γάμου σας βοηθά να προσθέσετε διαστάσεις και σχήμα στο χώρο δεξιωσης.

ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΑΜΟΥ

Ξεκινήστε με ένα βοτανικό σχέδιο στα προσκλητηρια σας, ζωγραφίζοντας έναν ασημένιο ευκάλυπτο σε λευκό χαρτόνι. Ολοκληρώστε με φακέλους κιπαρισι χρωματος για συνεκτική αίσθηση. Αλλάξτε τα συμβατικά μπουκέτα για μια διαδοχική ροή πράσινου. Και χρησιμοποιήστε ανεμιστήρες χειρός ζωγραφισμένους στο χέρι. Φτιάξτε το διάδρομο του γάμου σας με φύλλα και γιρλάντες.

ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΑΜΟΥ

Χρησιμοποιήστε ξύλινες σταυρωτές καρέκλες με επένδυση πράσινου για να δώσετε μια εμπνευσμένη από τη φύση εμφάνιση. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε μια ρουστίκ εμφάνιση αναμειγνύοντας στοιχεια πρασίνου με αποξηραμένα λουλούδια για ένα τρισδιάστατο περιτύλιγμα γύρω από τη μπάρα. Για δεξιώσεις με πιστα, πλαισιώστε την είσοδο σας με ξύλινες ζαρντινιέρες και επενδύστε την με λαμπερά φανάρια. Τοποθετήστε συνθεση πρασινάδας από πάνω και στους τοίχους σας καλύπτοντάς τους με κισσό και στρώστε το τραπέζι με δαχτυλίδια από πράσινες χαρτοπετσέτες και τραπεζομαντηλα.

ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΑΜΟΥ

ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΑΜΟΥ 2023 ΜΕ ΚΕΡΙΑ ΚΑΙ ΦΩΤΑΚΙΑ

Οι μοντέρνες δεξίωσης γάμου με κεριά και φωτάκια αποπνέουν ρομαντισμό, ηρεμία και άνεση. Φαίνονται επίσης εντυπωσιακά οπουδήποτε.

ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΑΜΟΥ ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΑΜΟΥ

Αν κάνετε απογευματινό γάμο σε χώρο που διαθέτει πισίνα, σκεφτείτε τα αιωρούμενα κεριά. Κρεμάστε φωτάκια πάνω από τα τραπέζια της δεξίωσης σας, συμπληρωμένα με τριαντάφυλλα ή πράσινο. Ή μπορείτε να δημιουργήσετε μια σειρά από κεριά στα τραπέζια της δεξίωσης, στο διάδρομο και στην είσοδο της δεξίωσης. Μπορείτε επίσης να αναμίξετε φωτάκια με χορδές, γιρλάντες και κουρτίνες για να δώσετε μια αιθέρια αίσθηση ή να κρεμάσετε εντυπωσιακους πολυελαίους αναμεμειγμενος με πράσινο.

ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΑΜΟΥ ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΑΜΟΥ

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΙΩΝ ΔΕΞΙΩΣΗΣ

Μοντέρνα δεξίωση γάμου Boho ή ρουστίκ διακόσμηση γάμου, τα centerpieces δημιουργούν ένα κομβικό σημείο για τη διάταξη του τραπεζιού. Ως εκ τούτου, οι ιδέες θα κυμαίνονται από μια πλούσια πράσινη γιρλάντα που εκτείνεται σε όλο το μήκος του τραπεζιού έως ψηλά βάζα με άνθη κερασιάς.

ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΑΜΟΥ

Αυτά τα κεντρικά στοιχεία φέρνουν ρομαντικές δονήσεις. Θα μπορούσατε επίσης να δημιουργήσετε έναν συνδυασμό ρουστίκ και εκλεπτυσμένων κεντρικών κομματιών με λουλούδια που περιβάλλουν ζεστά ξύλινα φανάρια.

ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΑΜΟΥ

Ένα μείγμα από κοντές και ψηλές κολώνες με λουλουδάτα κεντρικά κομμάτια ή μια επίδειξη συστάδων παιώνιας κραυγάζει μαγεία. Αν θέλετε να έχετε μινιμαλιστική εμφάνιση, συνδυάστε γρασίδι pampas, ranunculus και τριαντάφυλλα για υφή και χρώμα.

ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΑΜΟΥ

ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΑΨΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ

Δημιουργήστε ένα οικείο σκηνικό σε σχήμα ημισελήνου χρησιμοποιώντας φύλλα Monstera, πλούσια βλάστηση, λευκά τριαντάφυλλα και τουλίπες.

ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΑΜΟΥ ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΑΜΟΥ

Ή μπορείτε να επιλέξετε κρεμαστά φλοράλ σε διάφορα μήκη και γραφικά σκηνικά. Για μια διαχρονική εμφάνιση, φέρτε τους κήπους τακτοποιώντας υπερμεγέθεις λευκές παιώνιες, viburnum, Playa Blanca και τριαντάφυλλα.

ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΑΜΟΥ ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΑΜΟΥ

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΑΜΠΕΛΙΤΣΕΣ NEON

Οι νέες τάσεις για μοντέρνα διακόσμηση γάμου διαθέτουν τρόπους για να φωτίσετε τον γάμο σας από την αρχή μέχρι το μπαρ της δεξίωσης. Μπορείτε να τοποθετήστε τη σύγχρονη βιομηχανική ταμπέλα νέον γάμου σε μια μπαρόκ ταπετσαρία για κάποιο δράμα.

ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΑΜΟΥ

Συμπληρώστε με ένα δάπεδο υπό το φως των κεριών για την απόλυτη αιθέρια αίσθηση. Εάν έχετε έναν τοίχο με λουλούδια, ενσωματώστε τη λαμπερή σήμανση για να δώσετε τον τόνο στο καταπράσινο σκηνικό.

ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΑΜΟΥ

Επιλέξτε μια προσαρμοσμένη ταμπέλα νέον για να φωτίσετε την πίστα και να δώσετε κλαμπ ατμόσφαιρα ή τοποθετήστε την στο μπαρ. Ωστόσο, αν θέλετε να δώσετε στο Neon σήμα σας ένα βάθος διαστάσεων, τοποθετήστε μια κουρτίνα μακραμέ με κρόσια πίσω από αυτό.

ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΑΜΟΥ

Μια μοντέρνα διακόσμηση γάμου δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη από την εξατομίκευση, τη φωτεινότητα και την τάξη. Συγκεντρώσαμε μοντέρνες ιδέες γάμου για κάθε γάμο, από μποέμ μέχρι ρουστίκ, παραλία και πολλά άλλα. Αφήστε αυτές τις τάσεις να σας εμπνεύσουν να δημιουργήσετε τη μαγεία που οι καλεσμένοι σας δεν θα ξεχάσουν στην δεξιωση γαμου.

Επιμέλεια: Γ. Λορίνα