Παρακαλώ περιμένετε

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΓΗΙΝΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΓΗΙΝΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΓΗΙΝΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ; Χωρίς αμφιβολία ότι το φθινόπωρο είναι η πιο όμορφη εποχή του χρόνου για να παντρευτείς. Υπάρχουν τόσα πολλά υπέροχα, ζεστά, γήινα στοιχεια που μπορείτε να προσθέσετε από τη μητέρα γη για τους φθινοπωρινούς γάμους σας. Αν ψάχνετε για φρέσκια και ιδιαίτερη έμπνευση για τον φθινοπωρινό \και χειμερινό γάμο, αυτά τα κομψά γήινα χρώματα παρακάτω είναι το τέλειο μέρος για να ξεκινήσετε! Διαβάστε παρακάτω και βρείτε την προτίμησή σας.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΓΗΙΝΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ 8 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΓΗΙΝΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΜΕ ΚΙΤΡΙΝΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ

Αυτά είναι παραδοσιακά χρώματα του φθινοπώρου που σας δίνουν όλη τη ζεστή ατμόσφαιρα για το φθινόπωρο. Με βάση αυτά, οι επιλογές που έχετε στη διακόσμηση του γάμου θα είναι ατελείωτες και προσιτές, που πάντα κερδίζει ουάου. Το άλλο πλεονέκτημα είναι η ικανότητα να ταιριάζει με τα πάντα και εξακολουθεί να φαίνεται υπέροχη.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΓΉΙΝΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΛΕΒΑΝΤΑ

Αυτή είναι μια απρόσμενη διακόσμηση γάμου για το φθινόπωρο αλλά δεν θα σας απογοητεύσει γιατί τα χρώματα είναι τόσο ζεστά! Σίγουρα προσθέτει μια πινελιά θηλυκότητας χωρίς να δείχνει πολύ girly. Δοκιμάστε αυτά τα χρώματα, δεν θα το μετανιώσετε. Ιδικότερα αν πρόκειται να κάνετε γάμο - βάφτιση.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΓΉΙΝΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ

ΓΗΙΝΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΜΕ DUSTY ROSE

Το Dusty rose είναι πολύ διαφορετικό από το κλασικο ροζ λόγω του ζεστού τόνου που δίνει και της κομψότητας που φέρνει σε κάθε στολισμό. Το ροζ προσθέτει περισσότερη φωτεινότητα στην διακόσμηση και τονίζει την ομορφιά του τριαντάφυλλου. Το καφέ επιστρέφει και είναι τέλειο για φθινοπωρινούς γάμους. Η χρήση αυτών των τριών για τη διακόσμηση του γάμου σας θα σας δώσει σίγουρα μια κομψή εμφάνιση!

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΓΉΙΝΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ

ΚΟΜΨΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΓΗΙΝΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ

Αυτός ο συνδυασμός στην διακόσμηση είναι απολύτως κομψός! Το φθινόπωρο είναι γεμάτο με πορτοκαλί, κόκκινα και κίτρινα, αλλά όταν επιλέγετε ένα από αυτά και το συνδυάζεται με πολλά γήινα χρώματα, φαίνεται απροσδόκητα εκλεπτυσμένο και κομψό. Ένας κομψος συνδυασμός στολισμου έχει πολλά γηινα και μια πινελιά ροζ για να τα συνδυάζει όλα. Θα λειτουργήσει για γάμους με ρουστικ ή vintage θέματα γάμου!

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΓΉΙΝΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ

BOHO ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΓΗΙΝΑ ΧΡΩΜΑΤΑ

Λαμβάνοντας όλες τις αποχρώσεις στην διακοσμηση του γαμου, αισθάνεστε σαν να καταβάλετε μεγάλη προσπάθεια, ενώ στην πραγματικότητα, απλώς χρησιμοποιήσατε αυτό που σας έδωσε η φύση. Ο boho γάμος μια άκρως κομψή εμφάνιση όταν επιλέγετε όχι μόνο ένα χρώμα και συνδυάζεται με πράσινο και καφέ. Το πράσινο είναι πάντα μια σωστή επιλογή.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΓΉΙΝΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΕΛΙΑ

Η ελιά είναι μια τολμηρή και συγκεκριμένη επιλογή. Συνδυάζοντάς το με ζεστό μπεζ γράφει παντού τους πιο δροσερούς μήνες! Αυτά τα χρώματα είναι εύκολο να τα αποκτήσετε και ο ανθοπώλης σας θα είναι χάρη και η μεγάλη σας μέρα θα μείνει σίγουρα αξέχαστη.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΓΉΙΝΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ

ΡΟΥΣΤΙΚ ΓΑΜΟΣ

Αυτός μπορεί να είναι ο πιο πολυτελής στολισμος για το φθινόπωρο. Τα πάντα σχετικά με αυτό είναι κομψά, πλούσια και ζεστά που είναι όλα ένα σύνολο γάμου για κρύο καιρό. Οι επιλογές χρωμάτων που έχετε στη διάθεσή σας σε λουλούδια, λινά και προσκλητήρια είναι σχεδόν ατελείωτες.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΓΉΙΝΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ

ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΛΕΥΚΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ

Ο σικάτος γήινος παράδεισος! Είναι πολύ ζεστό και μοιάζει σαν να κάνετε βόλτες σε σανό, να πίνετε ζεστό καφέ. Μπορεί εύκολα να έχει μια μποέμ ατμόσφαιρα αν θέλετε να τα χρησιμοποιήσετε γάμο σας. Με αυτόν τον τρόπο. Μπορείτε να το κάνετε φυσικό, απλό, ζεστό και διασκεδαστικό. Όποια και αν είναι η επιλογή σας, αυτό το γήινο χρώμα είναι φτιαγμένο για φθινοπωρινούς γάμους. Μην το χάσετε.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΓΉΙΝΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ

Επιτέλους, ένας τέτοιος στολισμός θα ήταν υπέροχος για το φθινόπωρο αλλά και για τον χειμώνα. Ας μην γελιόμαστε στην Ελλάδα έχουμε άπειρες δυνατότητες να κάνουμε μια υπέροχη ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΓΗΙΝΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ.

Επιμέλεια: Λορίνα Γ.