Παρακαλώ περιμένετε

BOHO ΓΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ.

BOHO ΓΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ.

BOHO ΓΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ; Θα σας δείξουμε μερικές ρομαντικές ιδέες για τον γάμο στην παραλία με θέμα boho. Το καλοκαίρι είναι μια τέλεια εποχή για να κάνετε τον γάμο στην παραλία. Στο ηλιοβασίλεμα, η νύφη με το θαλασσινό αεράκι και τον ήχο των κυμάτων, φιλάει τον γαμπρό με την ευλογία όλων…

BOHO ΓΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ

«Τα πάντα είναι πιθανά στην παραλία. Ο ουρανός είναι το όριο», Δεν υπάρχει τίποτα σαν να χορεύεις ξυπόλητος κάτω από τα αστέρια, την άμμο ανάμεσα στα δάχτυλα των ποδιών σου και τον ρυθμικό ήχο των κυμάτων στο βάθος.

BOHO ΓΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ 20 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.

BOHO ΓΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ.

Ένας τόσο μοντέρνος γάμος προστάζει και λίγο από ρομαντισμό για την δεξίωση. Οπότε επιλέξετε μια διακόσμηση με κεριά ή φωτάκια.

BOHO ΓΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ BOHO ΓΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ BOHO ΓΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ

ΒΑΛΕ ΤΟ BOHO ΝΥΦΙΚΟ ΣΟΥ ΦΟΡΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ.

Υπάρχουν τόσες υπέροχες επιλογές για νυφικά φορέματα boho, που απλά επιλέγεις αυτό που ταιριάζει στο στυλ σου είτε boho chic, boho ρουστίκ κα. Αντίστοιχα επιλέγεις και το νυφικό σου χτένισμα και νυφικό σου μακιγιάζ φυσικά.

BOHO ΓΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ BOHO ΓΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ BOHO ΓΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ BOHO ΓΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ

BOHO ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΔΕΞΙΩΣΗΣ ΓΑΜΟΥ.

Το κύριο στοιχείο του στολισμού του boho γάμου φυσικά θα είναι τα pampas grass. Και επίσης τα πολύχρωμα αταίριαστα λουλούδια και μοτίβα που όμως είναι απόλυτα ταιριαστά.

BOHO ΓΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ BOHO ΓΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ BOHO ΓΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ

Η διακόσμηση των τραπεζιών δεν μπορεί να διαφέρει και πολύ από τον υπόλοιπο στολισμού του γάμου. Οπότε και κάνουμε έξυπνες επιλογές για μπομπονιέρα με κάποιο γυαλί ήλιου για τους καλεσμένους, άλλωστε σε παραλία βρισκόμαστε σίγουρα θα χρειαστεί μέχρι να πέσει ο ήλιος. Ίσως παντόφλες, βεντάλιες ή ένα μικρό αντηλιακό. Σίγουρα θα δώσετε κάτι χρήσιμο και θα κάνετε την διαφορά, πιστέψετε με!

BOHO ΓΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ BOHO ΓΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ

BOHO ΓΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ.

Μην ξεχνάτε να βάζετε φωτογραφίες με το σκυλάκι ή το γατάκι σας. Σίγουρα το αγαπάτε όσο αυτό εσάς.

BOHO ΓΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ BOHO ΓΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΟΥ ΓΑΜΠΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ.

Οι γαμήλιες φωτογραφίες είναι αυτές που κάνουν το γάμο αξέχαστο. Οπότε διασκεδάστε το με και απολαύστε το ηλιοβασίλεμα. Γιατί αυτός θα είναι ένας υπέροχος BOHO ΓΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ.

BOHO ΓΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ BOHO ΓΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ BOHO ΓΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ

Επιμέλεια: Γ. Λορίνα