Παρακαλώ περιμένετε

BOHO ΓΑΜΟΣ 2024 ΤΟΠ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

BOHO ΓΑΜΟΣ 2024 ΤΟΠ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

BOHO ΓΑΜΟΣ 2024: Οι γάμοι Boho είναι όμορφοι και εντελώς μοναδικοί. Αν τα υφαντά διακοσμητικά στοιχεία, τα ξεχειλισμένα φλοράλ και η άφθονη κουρτίνα είναι σαν γλυκιά μελωδία τραγουδιού, τότε ένας boho γάμος μπορεί να είναι το κλειδί για της διακόσμησης. Εκτός από ένα στυλ γάμου, περισσότερο σε έναν boho γάμο είναι τα δημοφιλή στοιχεία στολισμού και τα χρώματα. Εδώ βρήκαμε 8 δημοφιλή boho διακοσμήσεις γάμου 2024: Πορτοκαλί, πράσινο, μπορντό, σκουριά, μανταρίνι, ροζ, γήινα και λευκό στυλ. Ακολουθήστε τον οδηγό και σίγουρα θα σας βοηθήσει να διακοσμήσετε τον boho γάμο σας το 2024.

BOHO ΓΑΜΟΣ 2024 8 ΤΟΠ ΣΤΟΛΙΣΜΟΙ

BOHO ΓΑΜΟΣ 2024 ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ

Αν θέλετε να σχεδιάσετε τον τέλειο γάμο με θέμα το ηλιοβασίλεμα με μποέμ λεπτομέρειες και ζεστές αποχρώσεις του πορτοκαλί και του κίτρινου, τότε αυτή η ανάρτηση μπορεί να σας εμπνεύσει σήμερα. Τα πορτοκαλί λουλούδια της γαμήλιας καμάρας και η μεταξωτή κουρτίνα, μποέμ κουβέρτα, απλή τούρτα σε επίπεδα καλυμμένο με πράσινο και τα ντόνατς με μια πινελιά κόκκινων λουλουδιών είναι ιδανικά για έναν ρομαντικό boho γάμο.

BOHO ΓΑΜΟΣ 2024

ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΒΟΗΟ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Υπάρχει μια αγριότητα και μια χαλαρή ελευθερία στον πυρήνα όλων των μποέμ πραγμάτων. Τίποτα δεν το εκφράζει καλύτερα από το πράσινο. Πορτοκαλί λουλούδια και φασκόμηλο συνδυάζονται με μπουκέτα και κεντρικά κομμάτια στα τραπέζια με κομψότητα. Ένας άφθιτικός πίνακας boho έχει να κάνει με τον σωστό συνδυασμό χρωμάτων και υφών, και αυτή η διάταξη την αποτυπώνει τέλεια.

BOHO ΓΑΜΟΣ 2024

ΚΟΜΨΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΒΟΗΟ

Οι Bohemian γάμοι έχουν να κάνουν με το αβίαστο, κομψό στυλ. Η κομψότητα των μπορντό λουλουδιών σε συνδυασμό με μπλε κοστούμι, σαμπανιζέ νυφικά παπούτσια παραπέμπουν σε μια φύση με ελεύθερο πνεύμα.

BOHO ΓΑΜΟΣ 2024

ΡΟΥΣΤΙΚ BOHO CHIC ΓΑΜΟΣ

Σε αυτή την υπαίθρια τελετή, το εκτεταμένο και γραφικό τοπίο του χώρου που επέλεξε το ζευγάρι αποδείχθηκε το τέλειο σκηνικό για τον μποέμ γάμο τους. Το πράσινο και οι γυμνές ξύλινες υφές συνδυάζονται άψογα με αυτά τα συναρπαστικά λουλούδια.

BOHO ΓΑΜΟΣ 2024

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΜΕ PAMPAS

Το γρασίδι Pampas μπορεί να προσθέσει αμέσως μια μποέμ πινελιά την δεξίωση του γάμου σας. Η μίνιμαλ διακόσμηση στην εκκλησία βοηθά στην ανάδειξη της μοναδικότητας του σχεδιασμού της γαμήλιας καμάρας. Λουλούδια στην τούρτα, μανταρινιές νυφικές χαρτοπετσέτες στο τραπέζι και τα λευκά κηροπήγια ζωντανεύουν τον γάμο μποέμ.

BOHO ΓΑΜΟΣ 2024

ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΒΟΗΟ ΓΑΜΟΣ

Όλο και περισσότερες μποέμ νύφες χρησιμοποιούν μοναδικές χρωματικές παλέτες στο στολισμό του γάμου τους. Ο συνδυασμός ροζ και κίτρινου μπορεί να δώσει στον boho γάμο σας μια απαλή και θηλυκή εμφάνιση.

BOHO ΓΑΜΟΣ 2024

BOHO ΓΑΜΟΣ 2024 ΜΕ ΓΗΙΝΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ

Μια όμορφη σύνθεση από τροπικά λουλούδια, πολυελαίους και αψίδα γάμου σε γήινο χρώμα συνδυάζονται για να δημιουργήσουν ένα δροσερό μποέμ σκηνικό για έναν γάμο. Προσθέστε μερικές λεπτές νότες πορτοκαλιού για να ολοκληρώσετε τη δροσερή εμφάνιση της τελετής.

BOHO ΓΑΜΟΣ 2024

MINIMAL BOHEMIAN ΓΑΜΟΣ

Δεν υπάρχει τίποτα σαν το λευκό, υφασματα για να χτυπήσει όλες αυτές τις αγαπημένες boho νότες του καλοκαιριού. Λευκά μίνιμαλ νυφικό καθώς και λευκό γρασίδι pampas, γαμήλια τούρτα με πράσινη διακόσμηση και λευκά τραπέζια δεξίωσης.

BOHO ΓΑΜΟΣ 2024

Για σας ποιος θα ήταν ο τέλειος BOHO ΓΑΜΟΣ 2024;