Παρακαλώ περιμένετε

BOHO CHIC ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΜΟΝΤΕΡΝΟΥΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥΣ

BOHO CHIC ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΜΟΝΤΕΡΝΟΥΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥΣ

BOHO CHIC ΓΑΜΟΣ; Ένας γάμος Μποέμ σάς επιτρέπει να κάνετε τον γάμο που θέλετε, όχι τον γάμο που σας ζητήθηκε. Με ρομαντικό και προσωπικό στυλ, ο Bohemian γάμος είναι χαλαρός και ανέμελος, αλλά και κομψός και μοναδικός. Ο προγραμματισμός ενός γάμου Μποέμ φαίνεται δύσκολος γιατί το πιο σημαντικό πράγμα για έναν γάμο Μποέμ είναι οι λεπτομέρειες.

BOHO CHIC ΓΑΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ

Σχεδιάζοντας έναν μποέμ γάμο, μπορείτε να επιλέξετε πολλές κατευθύνσεις για τους χώρους δεξίωσης του γάμου σας. Από την μια ερημικη παραλια μέχρι τα βουνά, από τις εκκλησίες των χωριών μέχρι κτηματα χώρους, οι γάμοι Μποέμ είναι παντού και περιλαμβάνουν μια ποικιλία στυλ.

ΒΟΗΟ CHIC ΓΑΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ

Θέλετε να κάνετε τον γάμο σας να ξεχωρίσει; Στη συνέχεια, επιλέξτε έναν μοντέρνο σκοτεινό και moody γάμο. Η Dark & Moody διακόσμηση είναι μια σούπερ κομψή επιλογή για τις νύφες του φθινοπώρου και του χειμώνα, που είναι μυστηριώδης, ρομαντική και τόσο μοναδική. Επίσης μπορεί να επιτευχθεί εύκολα με ένα θέμα boho. Δείτε αυτές τις υπέροχες ιδέες γάμου boho για να χρησιμοποιήσετε αυτή τη δραματική νέα τάση στη μεγάλη σας μέρα.

ΒΟΗΟ CHIC ΓΑΜΟΣ

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΒΟΗΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ

Για έναν σικάτο γάμο την εποχή της άνοιξης, το μποέμ στυλ προστάζει πολύχρωμα λουλούδια που είναι άφθονα. Έτσι μπορούμε να παίξουμε με τις υφές χωρίς υπερβολες.

ΒΟΗΟ CHIC ΓΑΜΟΣ

ΜΠΟΕΜ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ

Το καλοκαίρι φωνάζει αναμέλια. Και η ανεμελιά είναι έναν από τα κύρια στοιχεία της boho κουλτούρας. Οπότε αν σκοπεύετε να παντρευτείτε σε κάποια παραλία ή σε κάποιο νησί τότε μην διστάσετε να επιλέξετε τον μποέμ στολισμό για τον γάμο μας. Το πιο μοντέρνο θέμα για τους καλοκαιρινούς μήνες για φέτος.

ΒΟΗΟ CHIC ΓΑΜΟΣ ΒΟΗΟ CHIC ΓΑΜΟΣ

BOHO CHIC ΓΑΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ

Ο bohemian γάμος για το φθινόπωρο είναι συνυφασμένες έννοιες πλέον. Είναι η νούμερο ένα επιλογή στολισμού για τον γάμο, στα νέα ζευγάρια, τα τελευταία χρόνια και όχι άδικα.

ΒΟΗΟ CHIC ΓΑΜΟΣ ΒΟΗΟ CHIC ΓΑΜΟΣ

ΜΠΟΕΜ ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ

Η νύφη που θέλει άνεση και στυλ μαζί πρέπει να διαλέξει σίγουρα boho νυφικό. Έχει για όλα τα γούστα ξώπλατα με μανίκια και χωρίς, με δαντέλα αλλά και Α γραμμή. Αυτά τα νυφικά σχεδιάστηκαν για να κάνουν την κάθε γυναίκα να νιώθει αυθεντική.

ΒΟΗΟ CHIC ΓΑΜΟΣ ΒΟΗΟ CHIC ΓΑΜΟΣ

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ BOHO

Η μοναδικοτητα κρίνεται στις λεπτομέρειες, έτσι δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τα υπέροχα νυφικά χτενίσματα σε στυλ boho που κάθε νύφη λαχτάρα. Τα φλοράλ στεφάνια στα μαλλιά, η υπέροχες καρφίτσες, μικρές πλεξούδες, χαλαρές μπούκλες όλα είναι υπέροχα.

ΒΟΗΟ CHIC ΓΑΜΟΣ

ΝΥΦΙΚΗ ΑΝΘΟΔΕΣΜΗ

ΒΟΗΟ CHIC ΓΑΜΟΣ

Αυτός φέτος θα είναι ένας μοναδικός BOHO CHIC ΓΑΜΟΣ.

Επιμέλεια: Γ. Λορίνα