Παρακαλώ περιμένετε

Ανθοστολισμός γάμου 2018 & με ποιον τρόπο να τον διακοσμήσετε!

Ανθοστολισμός γάμου 2018 & με ποιον τρόπο να τον διακοσμήσετε!

Πως είστε όμορφες; O ανθοστολισμός γάμου 2018 είναι εδώ για να τον αναλύσουμε, ας αρχίσουμε λοιπόν. Η ερώτηση που στριφογυρίζει στο κεφάλι σας εδώ και μήνες είναι πως θα στολίσετε την τελετή του γάμου σας. Είμαστε εδώ για να σας ενημερώσουμε και πάλι με την τελευταία τάση. Στις διακοσμήσεις που δεν είναι άλλο από το λουλουδένιο στεφάνι που έχει κάνει την είσοδο του δυναμικά στους τοπ γάμους.

Εκεί όπου μια floral καμάρα κάποτε βρισκόταν στο επίκεντρο ενός γάμου, στέκεται τώρα το στεφάνι και ο ανθοστολισμός γάμου 2018… Ή μήπως όχι; Αυτός φαίνεται να διχάζει τις εντυπώσεις του κοινού, μερικοί από εσάς είστε πιστοί στη διαχρονική αψίδα. Ενώ, στο αντίθετο στρατόπεδο, πολλά ζευγάρια καλωσορίζουν αυτή την ανάσα καθαρού αέρα. Η διαφορά; Δεν είναι πολλά, πραγματικά, αλλά ο τελικός αντίκτυπος είναι αρκετά διαφορετικός. Τα στεφάνια, για το μεγαλύτερο μέρος, είναι ένας πλήρης κύκλος φυλλώματος, λουλουδιών είτε ανυψωμένη λίγο έξω από το έδαφος, είτε εμφανίζονται στερεωμένα στο έδαφος. Όπως η καμάρα, παρέχουν ένα εντυπωσιακό σκηνικό για το όνειρό σας και μπορούν σχετικά εύκολα να μεταφερθούν σε μια δεύτερη θέση ως μέρος της διακόσμησης υποδοχής.

Ωστόσο, σε αντίθεση με την ευπροσάρμοστη καμάρα, το στεφάνι και ο ανθοστολισμός γάμου 2018 είναι σχεδόν πάντα στο τέλος του διαδρόμου. Αντί να έχεις τη δυνατότητα να περπατάς μέσα από την καμάρα καθώς εισέρχεσαι στην αίθουσα … Εκτός αν είστε πρόθυμοι να κυριολεκτικά να περάσετε μέσα από τα στεφάνια για τον άνθρωπο σας! Η κριτική επιτροπή είναι ακόμα έξω. Οπότε σκεφτήκαμε ότι είναι καλύτερο να εξερευνήσουμε πλήρως αυτό το νέο κομμάτι.

Ανθοστολισμός γάμου 2018Ανθοστολισμός γάμου 2018 Ανθοστολισμός γάμου 2018Ανθοστολισμός γάμου 2018

Καλώς ήρθατε, στην νέα διακοσμητική πρόταση του στεφανιού που είναι ο ανθοστολισμό γάμου 2018.

Επειδή το γκαζόν μια μεγάλη υπόθεση τώρα μερικά από τα αγαπημένα σας στεφάνια και ο ανθοστολισμός γάμου 2018 είναι χνουδωτοί κύκλοι πανέμορφου χρυσού. Τοποθετήστε τα μπροστά από μια υπέροχη θέα, ανοίξτε ένα vintage περσικό χαλί και η τελετή σας είναι έτοιμη. Θέλω να πω, συνδυάζοντας δύο από τις πιο καυτές τάσεις του γάμου του 2018, δεν μπορεί γίνει κανένα λάθος!

Ανθοστολισμός γάμου 2018 Ανθοστολισμός γάμου 2018

Ο κύκλος πράσινου φύλλωματος & ανθοστολισμός γάμου 2018

Στη συνέχεια, φυσικά, είναι ο πανέμορφος κύκλος πράσινου φύλλωματος. Δεν αγαπάς ακριβώς αυτή την άποψη στην παραπάνω φωτογραφία επίσης; Το ζευγάρι είναι όμορφα πλαισιωμένο σε αυτό το σύμβολο του ατέλειωτου, ολόκληρου και τέλειου κύκλου. Επίσης ότι αυτό το ζευγάρι αποφάσισε να διασκορπίσει στο διάδρομο πέταλα για να ταιριάζει με την αντίθεση των έγχρωμων ανθισμένων λουλουδιών που ενσωματώνονται στο κυρίως στεφάνι, απλά πανέμορφο.

Ανθοστολισμός γάμου 2018 Ανθοστολισμός γάμου 2018 Ανθοστολισμός γάμου 2018 Ανθοστολισμός γάμου 2018

Ο ανθοστολισμός γάμου 2018 με το λευκό στεφάνι

Όπως με μια καμάρα, ένα πράσινο στεφάνι με φύλλωμα είναι μια απόλυτη αποτυχία. Με την προσθήκη λευκών ή λευκού χρώματος για να το πιάσετε στο συνολικό σας vibe και ο ανθοστολισμός γάμου 2018 είναι το ιδανικό για νυχτερινή σας δεξίωση. Με τέλειο και ήρεμο τρόπο να δώσει μια άλλη νότα στον αχυρώνα ή σε μια απλή αίθουσα δεξιώσεων.

Ανθοστολισμός γάμου 2018

Η τοποθέτηση του στεφανιού σας είναι επίσης κάτι που πρέπει να εξετάσετε, θέλετε ο κύκλος να φαίνεται ότι κάθεται στο έδαφος, σαν να ένα με τη γη; Ή θα μπορούσατε να εξετάσετε μια ανυψωμένη δομή, η οποία είναι υπέροχη ιδέα για φωτογράφιση καθώς συχνά πλαισιώνει κεντρικά το ζευγαρι και αναμφισβήτητα έχετε μια πιο εντυπωσιακή αίσθηση. Λειτουργούν επίσης καλά αν σχεδιάζετε να έχετε ένα λουλούδι στο τέλος ως μέρος του στεφάνιου ο ανθοστολισμός γάμου 2018, καθώς επιτρέπει να τα τοποθετήσουμε γύρω από τον κύκλο, δημιουργώντας μια όμορφη αίσθηση συνέχειας και ροής.

Ανθοστολισμός γάμου 2018 Ανθοστολισμός γάμου 2018

Tριανταφυλλένιος κύκλος και ο ανθοστολισμός γάμου 2018

Ενώ είμαι προσωπικά μια μεγάλη φαν των φυλλωμάτων όταν πρόκειται για τον ανθοστολισμό γάμου 2018, για όλες τις μεγάλες τολμηρές νύφες που αγαπούν το χρώμα εκεί έξω, τα στεφάνια δεν πρέπει να τους είναι αδιάφορα! Από τους τριανταφυλλένιους κύκλους, σε φωτεινά και σε λαμπερά, στο στεφάνι ορτανσίας, με το χρώμα τέλειο και την υφή σίγουρα είναι μια υπέροχη επιλογή για στεφάνι γάμου.

Ανθοστολισμός γάμου 2018 Ανθοστολισμός γάμου 2018

Κοιτάξτε τις χειμωνιάτικες συνθέσεις για τον ανθοστολισμό γάμου 2018 που δημιουργήθηκαν με βαθιά πλούσια κόκκινα χρώματα σε μισό στεφάνι, απίστευτα όμορφο …

Ανθοστολισμός γάμου 2018 Ανθοστολισμός γάμου 2018 Ανθοστολισμός γάμου 2018 Ανθοστολισμός γάμου 2018 Ανθοστολισμός γάμου 2018 Ανθοστολισμός γάμου 2018

Τώρα σκεφτείτε λίγο έξω από το συνηθισμένα για μια στιγμή:

  • Ποιος είπε ότι το στεφάνι έπρεπε να είναι μια δομή με βάση στο πάτωμα; Γιατί να μην αναστείλετε τον τελικό παράγοντα;
  • Ποιος είπε ότι θα μπορούσατε να επιλέξετε μόνο ένα; Εξετάστε πολλά (και ίσως μικρότερα) στεφάνια για να δημιουργήσετε το ανασταλτικό σκηνικό σας.
  • Δεν είναι ένας νέος άνεμος λουλουδιών; Δύο λόγια μόνο υπάρχουν για το περιγράψουν: Νεράιδα και Λάμψη. … Ακριβώς λίγο ακόμα σκέψη, φυσικά!

Ανθοστολισμός γάμου 2018 Ανθοστολισμός γάμου 2018 Ανθοστολισμός γάμου 2018

Χμμμ, τι νομίζετε; Στεφάνι ή αψίδα; Ή μήπως υπάρχει χώρος και για τα δύο; Απολαύσαμε την αλλαγή που μας φέρνει ο ανθοστολισμός γάμου 2018 για να είμαστε ειλικρινείς. Aλλά αυτή η μικρή απουσία κατά το παρελθόν έχει κάνει τις καρδιές μας να φθάνουν στο ουρανό!

Επιμέλεια: Λορίνα Γ.