Παρακαλώ περιμένετε

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΤΑΣΕΙΣ

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΤΑΣΕΙΣ

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ; Οι τάσεις του γάμου αλλάζουν συνεχώς. Η άνοιξη είναι μια ρομαντική εποχή για να παντρευτείς. Θα είναι υπέροχο όταν προσθέτετε τα όμορφα ανοιξιάτικα λουλούδια και το άρωμα της εποχής στο γάμο σας 2023. Οι δυνατότητες είναι αμέτρητες, με πληθώρα χρωματικών τόνων, θεμάτων και τάσεων. Συγκεντρώσαμε μια λίστα από τα πιο φανταστικά ανοιξιάτικα θέματα γάμου που κυμαίνονται από φωτεινά και τολμηρά έως πιο ουδέτερα και συγκρατημένα.

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 8 ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΤΑΣΕΙΣ

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ

Για έναν όμορφο ανοιξιάτικο γάμο 2023, τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά με το τριανταφυλλί, βαθύ μπλε και χρυσή διακόσμηση γάμου. Για έναν υπαίθριο πράσινο γάμο σε κτήματα, η νύφη στα λευκά με φούξια λουλούδια όλα φαίνονται υπέροχα. Επιλέξτε επίσης βαθύ μπλε ντύσιμο γαμπρού, ανθοδέσμες από τριαντάφυλλα, διακοσμήσεις γαμήλιων τραπεζιών σε μοβ και χρυσό και στην γαμήλια τούρτα.

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ

Η διακοσμηση με ροζ και λευκο θα είναι αγνή και παραμυθένια για έναν ανοιξιάτικο γάμο 2023. Τα ροζ και γαλαζια υφασματα στον στολισμο και το λευκό νυφικό ταιριάζουν τόσο καλά. Τακτοποιήστε επίσης τις γαμήλιες ανθοδέσμες σας με ροζ λουλούδια, ξύλινα τραπέζια και λευκη τουρτα γαμου με ροζ λουλούδια διακοσμητικά, ενώ ο γαμπρός με ροζ μπουτονιέρα και με γαλαζιο κοστούμι.

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ

ΚΟΜΨΟΣ ΓΑΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ

Οι συνδυασμοί γάμου με ροδακινί, γκρι και μπορντό φαίνονται κομψοί και ηλιολουστοι, ιδανικοί για έναν ανοιξιάτικο γάμο το 2023. Τα ροδακινί φαίνονται υπέροχα και φωτεινά. Οι γαμήλιες ανθοδέσμες ροδακινί και μπορντό είναι πολύχρωμες. Ταιριάζει τέλεια η νύφη στα λευκά και ο γαμπρός με γκρι κοστούμι με ροδακινί κορσάζ. Μην ξεχάσετε να διακοσμήσετε τη γαμήλια τούρτα σας με λουλούδια, επιλέξτε ροδακινί και μπορντό κεντρικά κομμάτια στα τραπεζια και λευκές μπορντό προσκλήσεις.

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ

Οι συνδυασμοί Dusty μπλε, λευκού και ροζ, απλοί, φρέσκοι και κομψοί, είναι πάντα οι αγαπημένοι των ανοιξιάτικων νυφών. Η νύφη με λευκό φόρεμα, λευκές, ροζ και γαλάζια γαμήλια ανθοδέσμη, λευκές και ροζ κεντρικές συνθέσεις, σκονισμένες μπλε τούρτες γάμου, μπλε προσκλητήρια γάμου, όλα αυτά μπορούν να είναι η ιδανική επιλογή σας.

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ

ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΓΑΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ

Σε σύγκριση με άλλα ουδέτερα χρώματα όπως το κρεμ, το υπόλευκο και το μπεζ, το σαμπανιζέ είναι πιο όμορφο. Θέλετε ο γάμος σας τον Απρίλιο του 2023 να είναι πολυτελής αλλά και θηλυκός; Γιατί να μην ενσωματώσετε το ροδακινί χρώμα με τη σαμπάνια; Αυτός ο συνδυασμός θα σας δώσει έναν τέλειο γάμο. Η νύφη με λευκό νυφικό και ο γαμπρός με σαμπανιζέ κοστούμι, θα δείχνουν πολύ αρμονικά. Μπορείτε να προσθέσετε μερικά λουλούδια ροδάκινου στη νυφική ανθοδέσμη και στα κεντρικά τραπεζια γάμου, να χρησιμοποιήσετε στοιχεία στο νυφικό τραπέζι και να διακοσμήσετε τη λευκή γαμήλια τούρτα και με ανοιχτό ροζ κρέμα στην επιφάνεια.

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ

ΡΟΥΣΤΙΚ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ

Έχετε βαρεθεί την παστέλ απόχρωση του ανοιχτού χρώματος της άνοιξης; Μπορείτε να επιλέξετε τους έντονους χρωματικούς συνδυασμούς τερακότα και nude που θα κάνουν τον γάμο σας τον Μάρτιο του 2023 εντυπωσιακό. Αυτός ο στολισμός θα δημιουργήσει ένα ρουστίκ αποτέλεσμα. Η τερακότα είναι πραγματικά ένας κολακευτικος συνδυασμός. Η γήινες αποχρώσεις στην διακόσμηση γάμου φέρνουν τον ήλιο και μια ρουστίκ ατμόσφαιρα στα στοιχεία του, όπως η πινακίδα κατεύθυνσης γάμου, οι ανθοδέσμες και τα κεντρικά κομμάτια. Ο γαμπρός μπλε κοστούμια μπορεί να φορέσει γραβάτα τερακότα για να ταιριάζει με το ρουστίκ θέμα.

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ

ΒΟΗΟ CHIC ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΑΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ

Το λευκό είναι το αιώνιο χρώμα των γάμων. Ρίχνοντας μερικά φωτεινά και ζεστά χρώματα όπως το ροζ και το ανοιχτό καφέ έως το υπολευκό θα κάνει τον γάμο σας τον Μάιο του 2023 να ξεχωρίσει! Όλα τα λουλούδια στη γαμήλια τούρτα, τις ανθοδέσμες, το σκηνικό φωτογραφιών και το τραπέζι του γάμου μπορούν να είναι ροζ και ανοιχτό καφέ. Ακόμη και τα προσκλητήρια γάμου μπορούν να τυπωθούν με ροζ και ανοιχτό καφέ λουλούδια. Ο γαμπρος θα επιλέσκει κοστούμι σε γήινη απόχρωση. Αφήστε τους να φορέσουν λευκά πουκάμισα και μπεζ παντελόνια για να ταιριάζουν απόλυτα στο θέμα. Όσο για την νύφη μπορεί να επιλέξει το πιο λευκό νυφικό που υπάρχει για να ξεχωρίσει με την κομψοτητα της.

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ

VINTAGE ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΔΕΞΙΩΣΗΣ

Το μπορντό θεωρείται πιο πιθανό να είναι ένα φθινοπωρινό χρώμα γάμου. Το θέλετε στον ανοιξιάτικο γάμο σας; Απλά ανακατέψτε το με ροζ! Είναι αναζωογονητικο και ακμάζουσα και θα γίνει τέλεια διακοσμηση για vitage ανοιξιάτικους γάμους.

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ

Ως επί το πλείστων ο γάμος που γίνεται την άνοιξη είναι πάντα ευχάριστος. Έχει μια νότα φρεσκάδας και ξεγνοιασιάς για όλους. Μην βοηβηθείτε να τολμώσετε και να βάλετε την δική σας πινελιά σε οποίο θέμα κι αν επιλέξετε για τον γάμο σας. Όπως και να έχει θα είναι ένας θεσπέσιος ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ.

Επιμέλεια: Γ. Λορίνα