Παρακαλώ περιμένετε

Νυφικα για το καλοκαίρι του 2019 και πάντα διαχρονικά.

Νυφικα για το καλοκαίρι του 2019 και πάντα διαχρονικά.

Νυφικα; Ο καλοκαιρινός γάμος είναι απόλυτα μαγικός και ρομαντικός, με την άμμο, τον ήλιο και την αύρα της θάλασσας. Σκεφτείτε κάτι εντελώς ανάλαφρο και άνετο. Αλλά πάντα με φινέτσα και χάρη. Όταν πρόκειται για το νυφικό σας για έναν τέτοιο γάμο, ίσως χρειαστεί να ξεχάσετε αυτά τα βαριά και τα υπερβολικά φορεματα και επιλέξτε κάτι πιο ανάλαφρο, που σίγουρα μπορεί να είναι πιο φανταστικό. Κάτι που είναι κομψό, άνετο και δροσερό θα κάνει την μέρας πιο ωραία. Δεν είστε σίγουροι από πού να ξεκινήσετε; Ελέγξτε τα υπέροχα νυφικά για το καλοκαίρι και θα βρείτε αυτό που αγαπάτε στις παρακάτω φωτογραφίες.

Νυφικα για το καλοκαίρι:

Νυφικα

Επειδή ζούμε σε μια χώρα που ο ήλιος και η θάλασσα ευδοκιμεί, έχουμε την δυνατότητα να φορέσουμε τα πιο ανάλαφρα και εκπληκτικά νυφικά που έχουν φορεθεί ποτέ. Καθώς και το νυφικό μακιγιάζ και χτένισμα μπορεί να είναι ακριβώς όπως το προστάζει η περίσταση χωρίς υπερβολές αφού είμαστε λίγο πολύ μαυρισμένες οπότε αυτομάτως δεν χρειάζονται να κάνουμε και πολλά. Η νύφη έτσι κι αλλιώς πρέπει να τονίζει πάντα την φυσική της ομορφιά.

Νυφικα
Νυφικα
Νυφικα
ΝυφικαΝυφικαΝυφικα

Στις στήλες του Blog μας θα βρείτε ακόμα περισσότερα σε ότι αφορά το φόρεμα γάμου, τα νυφικά παπούτσια, τις βέρες, προσκλητήρια γάμου, τάσεις για διακόσμηση για το κτήμα και την δεξίωση, για την άνοιξη, για τον γαμπρό. Ακόμα μπορείς να βρεις και τις τάσεις στα boho νυφικά και boho χτενίσματα. Και βέβαια το πιο συμαντίκο είναι ότι μπόρειτε να λάβετε δωρέαν προσφορές από τους καλύτερους επαγγελματίες όπως φωτογράφους, make up artists, hairstylist, χώρους και κτήματα, και οτιδήποτε εσείς χρειάζεστε, ακόμα και για την βάπτιση.

Νυφικα
ΝυφικαΝυφικα
Νυφικα
Νυφικα
ΝυφικαΝυφικα
Νυφικα

Το φόρεμα σας πρέπει να είναι αυτό που λέμε η αποθέωση. Εσείς πρέπει να νιώθετε καλά και άνετα πάνω απ' όλα και σίγουρα να είναι στο στυλ σας. Είτε ρομαντικό, είτε μοντέρνο είτε κλασσικό υπάρχει πάντα το κατάλληλο για την κάθε μέλλουσα νύφη. Μαζί καλύψαμε μια γκάμα τα υπέροχα αυτά καλοκαιρινά νυφικα.

Επιμέλεια: Λορίνα Γ.