Παρακαλώ περιμένετε

VINTAGE ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ - Η ΑΙΓΛΗ & Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ.

VINTAGE ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ - Η ΑΙΓΛΗ & Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ.

Vintage νυφικο χτενισμα; Αν ψάχνετε για αίγλη και μια διαχρονική εμφάνιση για τον γάμο σας, τότε θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να επιλέξετε από μια σειρά από vintage χτενίσματα γάμου. Ολοκληρώστε το look του γάμου σας με ένα χτένισμα που θα τα δένει όλα, προσθέτοντας μια πινελιά αριστοκρατίας που είναι δύσκολο να επιτευχθεί με άλλο τρόπο. Είτε χρειάζεστε vintage χτενίσματα γάμου για μακριά μαλλιά, μεσαίου μήκους ή κοντά μαλλιά, σίγουρα εδώ θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει.

VINTAGE ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ 30 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ.

Από υπέροχα απαλά σινιόν μέχρι μπούκλες με ρετρό καρφίτσα, κυψέλες και κυματισμούς με τα δάχτυλα, υπάρχει το σωστό κομψό vintage γαμήλιο χτένισμα για κάθε νύφη. Λοιπόν, μείνετε μαζί μας καθώς σας οδηγούμε σε αυτό το ταξίδι στο παρελθόν. Μέσα από μια σειρά από εποχές που είναι τόσο διαχρονικές, είναι αδύνατο να τις ξεχάσουμε. Βρείτε τα vintage χτενίσματα γάμου για εσάς που θα ανατρέψουν την τάξη στο γάμο σας όσο πιο ψηλά γίνεται.

VINTAGE ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ

VINTAGE ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ‘40.

Αυτό το χτένισμα από τη δεκαετία του 1940 είναι μια εξαιρετική επιλογή για να συνδυαστεί με σχεδόν οποιοδήποτε στυλ νυφικού. Είναι μια κομψή, διαχρονική και σικ επιλογή που θα ταίριαζε τέλεια με μακριά ή μεσαίου μήκους μαλλιά.

VINTAGE ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ Έτσι, αν ψάχνετε για updos για γάμους με μακριά μαλλιά, αυτό μπορεί να είναι μόνο για εσάς. Θα μπορούσατε να επιλέξετε να το διαμορφώσετε με ένα στριφτό updo, ένα δάχτυλο με κυματισμό updo, βικτοριανές ανατροπές ή ακόμα και ένα κομψό top knot.

VINTAGE ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ

Αυτό το χτένισμα είναι ευέλικτο και μπορεί να φιλοξενήσει μυριάδες εμφανίσεις. Συνδυάστε το με έντονο κόκκινο κραγιόν, νύχια και ίσως ακόμη και παπούτσια, και θα έχετε τη λαμπερή vintage εμφάνιση των ονείρων σας.

VINTAGE ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ

ΣΙΚΑΤΑ ΝΥΦΙΚΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΕ ΠΕΡΙΤΕΧΝΟ ΔΕΣΙΜΟ.

Ένα χτένισμα από τα 60s που είναι τόσο αριστοκρατικό όσο και λαμπερό. Το μελίσσι είναι ένα από τα κορυφαία της λίστας μας με vintage νυφικά χτενίσματα. Ιδανικό για μεσαίου μήκους ή μακριά μαλλιά, μπορεί να φορεθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

VINTAGE ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ

Στην κορυφή των μαλλιών, μεσαία ή πολύ πιο κάτω. Επίσης, μπορεί να μεταμορφωθεί σε χτένισμα μισό πάνω, μισό κάτω. Μια καλογραμμένη κυψέλη θα μεταφερει τους καλεσμένους σας σε μια άλλη εποχή.

VINTAGE ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ

Που θα θυμόμαστε πάντα ως εποχή αγάπης, ρομαντισμού και υπέροχων μοντέρνων στυλ. Το μελίσσι μπορεί να είναι ψηλό ή χαμηλό αν το επιθυμείτε. Συμπληρώστε το με ένα πέπλο και έχετε την τέλεια εικόνα.

VINTAGE ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ

ΚΟΜΨΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΕ ΑΞΕΣΟΥΑΡ.

Τα περισσότερα νυφικά αξεσουάρ από τις περασμένες εποχές ήταν τολμηρά, όμορφα και όλα σχετικά με τον ρομαντισμό. Αν ψάχνετε να φορμάρετε τον εαυτό σας με vintage αξεσουάρ μαλλιών, τότε πρέπει να βρείτε αυτό που θα λειτουργήσει για εσάς και το χτένισμά σας.

VINTAGE ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ

Από κορδέλες μέχρι μεταξωτούς φιόγκους, στέφανα λουλουδιών, καρφίτσες, μαργαριτάρια και στολίδια κεφαλής με κοσμήματα, έχετε πολλές επιλογές. Συνδυάστε ένα απλό νυφικό χτένισμα με ένα statement headpiece από κοσμήματα ή εξαιρετική δαντέλα. Και ίσως βρείτε τη vintage έκφραση σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

VINTAGE ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ

Είτε με vintage νυφικά χτενίσματα του 1950 είτε με οποιαδήποτε άλλη εποχή, είναι σίγουρο ότι θα βρείτε το κατάλληλο αξεσουάρ για εσάς.

VINTAGE ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ

VINTAGE ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΕ VANG.

Εάν κάνετε έναν γάμο με vintage θέμα, τότε θα θέλατε τα πάντα να δένουν μεταξύ τους. Από τις vintage διακοσμήσεις του γάμου σας μέχρι το φόρεμά σας και, τελικά, τα μαλλιά σας.

VINTAGE ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ

Για μια εμφάνιση από τη δεκαετία του 1920, σκεφτείτε τα κύματα των δακτύλων, τα οποία είναι μια εξαιρετική επιλογή για κάθε μήκος μαλλιών. Δημιουργήστε αληθινή αίγλη με αυτή την υπέροχη εμφάνιση εμπνευσμένη από τον Γκάτσμπι που σίγουρα θα σας κερδίσει τις πιο τέλειες φωτογραφίες γάμου.

VINTAGE ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ

Με τζελ μαλλιών, ζεστό σίδερο, κλιπ μαλλιών και ζεστό σίδερο, μπορείτε να δημιουργήσετε την εμφάνιση που επιθυμείτε, μαζί με την κατάλληλη ατμόσφαιρα για την ιδιαίτερη μέρα σας.

VINTAGE ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ

ΣΙΝΙΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΕΠΟΧΗ.

Εκτός από το ότι είναι εύκολο στη δημιουργία, ένα σινιόν είναι ένα διαχρονικό χτένισμα που είναι τόσο όμορφο, που πολλές νύφες το επιλέγουν τελικά. Μια εξαιρετική επιλογή για vintage νυφικά χτενίσματα για μεσαίου μήκους ή μακριά μαλλιά, το σινιόν μπορεί να διαμορφωθεί με διάφορους τρόπους.

VINTAGE ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ

Μπορεί επίσης να φορεθεί με ή χωρίς πέπλο γάμου και αυτό δεν θα αφαιρέσει με κανέναν τρόπο την ομορφιά του.

Μια πιο δημοφιλής επιλογή για γάμους από νύφες και ακόμη και καλεσμένους. Το σινιόν μπορεί να είναι κομψό, μπορεί να είναι ελαφρώς ακατάστατο, είναι ένα ευέλικτο χτένισμα. Είναι επίσης τέλειο για τα περισσότερα σχήματα προσώπου. Το σινιόν θα γράφει πάντα αριστοκρατικό.

VINTAGE ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ

ΝΥΦΙΚΑ HAIRSTYLES ΜΕ BOUFFANT.

Το bouffant είναι ένα άλλο χτένισμα που θα λάτρευαν οι νύφες τύπου ρετρό. Ανάλογα με το στυλ του φορέματός σας, μπορείτε να αποφασίσετε να είναι πολύ ψηλό, λίγο χαμηλό, να κρέμεται στα πλάγια ή καθόλου.

VINTAGE ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ

Ένα bouffant είναι εκπληκτικό από μόνο του και συνήθως δεν απαιτεί πέπλο ή τεράστιο statement headpiece. Δεν θα χρειαστεί να παρακάνετε με αυτό το χτένισμα.

VINTAGE ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ

Απλώς συνδυάστε το με τα κατάλληλα σκουλαρίκια ή σετ κοσμημάτων και σίγουρα θα εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας αλλά και τον σύντροφό σας.

VINTAGE ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ

RETRO ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΙΣΑ ΠΑΝΩ - ΜΙΣΑ ΚΑΤΩ.

Για vintage νυφικα χτενίσματα έχουν πολλά που μπορείτε να κάνετε. Αυτή η ευέλικτη επιλογή σας δίνει τόσες πολλές εναλλακτικές, που θα μπορούσε να είναι δύσκολο να διαλέξετε.

VINTAGE ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ

Δημιουργείτε bouncy waves σε συνδυασμό με ένα ρετρό updo ή ένα half updo με ανατροπές στην κορυφή και κυματισμούς από κάτω; Συνδυάστε ρολά με τις πιο χαριτωμένες μπούκλες ή μια αριστοκρατική, κομψή αλογοουρά με άνετες μπούκλες.

VINTAGE ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ

Θα μπορούσατε να επιλέξετε για το χτένισμα να είναι πάνω, ή ακόμα και στο πλάι. Απλώς βρείτε το κατάλληλο headpiece ή vintage αξεσουάρ για να ολοκληρώσετε την εμφάνιση και να τα συγκεντρώσετε όλα.

VINTAGE ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ

VINTAGE ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΕ ΠΕΠΛΟ.

Το πιο διασκεδαστικό μέρος μιας vintage γαμήλιας εμφάνισης είναι τα νυφικά πέπλα. Όμορφα, ενδιαφέροντα και δημιουργικά πέπλα που μπορούν να μεταμορφώσουν πλήρως την εμφάνισή σας και να σας μεταφέρουν σε μια διαφορετική εποχή.

VINTAGE ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ

Όταν επιλέγετε τα πέπλα σας, θα πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη τα vintage χτενίσματα με πέπλο που εσείς αποφασίζετε. Αυτό θα βοηθήσει πολύ στη λήψη αποφάσεων και για το πέπλο. Από wispy lace drop veils που ταιριάζουν με σχεδόν κάθε νυφικό χτένισμα.

VINTAGE ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ

Σε πιο κοντά πέπλα που ταιριάζουν υπέροχα με φορέματα με μήκος λίγο πιο κάτω από το γόνατο. Σε ρομαντικά μακριά πέπλα από την Ισπανία του 17ου αιώνα. Ένα θέμα σχετικά με τα vintage πέπλα γάμου θα ήταν ελλιπές χωρίς να αναφέρουμε το πέπλο του κλουβιού ή το πέπλο του καπέλου Juliet της δεκαετίας του 1950.

VINTAGE ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΕ ΟΓΚΟ.

Ένα χτένισμα είναι ένα κλασικό που θα ήθελε κάθε νύφη για τον γάμο της. Σχεδιάζεται εύκολα με κάθε τύπο νυφικού ή ακόμα και σχήμα προσώπου. Υπάρχουν πολλές επιλογές για αυτό το χτένισμα. Από φουσκωμένες αλογοουρές μέχρι σινιόν, πλαϊνά, κεντρικά και ακόμη περισσότερα.

VINTAGE ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ

Με απλά κόλπα, όπως το να χτενίζετε τμήματα των μαλλιών σας προς τα εμπρός, παρόλο που τα πιάνετε προς τα πίσω, και να δένετε τα μαλλιά σας χαλαρά, μπορείτε να δημιουργήσετε μια εμφανιση.

VINTAGE ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ

Αυτό το glam της δεκαετίας του 1960 είναι ένα από αυτά που έχει ξεπεράσει τον χρόνο και μας ακολούθησε μέχρι σήμερα λόγω της γοητείας, της ομορφιάς και της κλάσης του. Συνδυάστε ένα όμορφο χτένισμα με μια κορδέλα ή ένα statement κομμάτι και θα έχετε τη λαμπερή εμφάνιση που θέλετε να πετύχετε.

VINTAGE ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΕ ΑΛΟΓΟΟΥΡΑ.

Μια vintage αλογοουρά είναι καλύτερο να διαμορφωθεί με περισσότερο όγκο από πάνω από ό,τι θα είχατε συνήθως. Είτε για μακριά vintage νυφικά χτενίσματα, η αλογοουρά είναι τέλεια. Διακοσμήστε με ένα λαμπερό στολίδι, δαντέλα ή λουλούδια και είστε έτοιμοι.

VINTAGE ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ VINTAGE ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ VINTAGE ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ

Τα vintage νυφικά χτενίσματα δεν είναι ποτέ εκτός μόδας και μερικές φορές είναι η τέλεια επιλογή για μια νύφη με προσωπικότητα. Η αίγλη και η διαχρονικότητά τους τα κάνουν τόσο ελκυστικά και όμορφα. Το κλειδί είναι απλώς να μην το παρακάνετε και θα έχετε αυτή την αιώνια και μοντέρνα εμφάνιση που προσπαθείτε να δημιουργήσετε. Ένα άλλο μυστικό θα ήταν να το συνδυάσετε με μοντέρνα στοιχεία, ώστε να είναι μέρος του γενικού σας θέματος. Λοιπόν ποιο είναι το αγαπημένο σας vintage νυφικο χτενισμα;

Επιμέλεια: Γ. Λορίνα