Παρακαλώ περιμένετε

VINTAGE ΝΥΦΙΚΑ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΜΨΟΤΗΤΑ!

VINTAGE ΝΥΦΙΚΑ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΜΨΟΤΗΤΑ!

VINTAGE ΝΥΦΙΚΑ επιλέγουν όλο και περισσότερες νύφες που θέλουν ο γάμος τους να θυμίζει κάτι από περασμένες δεκαετίες. Οι τάσεις στα νυφικά συνέχεια αλλάζουν αλλά κάποια πράγματα παραμένουν στην μόδα για πάντα. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι τα vintage νυφικά. Τα θετικά ενός vintage νυφικού είναι πάρα πολλά. Αρχικά το κόστος είναι πολύ χαμηλό καθώς μπορείς να εμπνευστείς από ένα φόρεμα παλιό που υπάρχει στη ντουλάπα σου μέχρι και να μεταποιήσεις το νυφικό της μαμάς σου. Επίσης, ένα vintage νυφικό σου δίνει μοναδικό μοντέρνο στυλ. Γι' αυτό σας βρήκαμε αυτές τις υπέροχες ιδέες για νυφικά που σίγουρα θα σας εμπνεύσουν.

VINTAGE ΝΥΦΙΚΑ - 15 ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΑΠΗΣΕΤΕ

VINTAGE ΝΥΦΙΚΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΑ ΜΕ ΔΑΝΤΕΛΑ

Η δαντέλα είναι ένα δείγμα κομψότητας και είναι απόλυτα ρομαντικό. Ένα ρομαντικό νυφικό με vintage στοιχεία αγκαλιάζει τόσο όμορφα το σώμα και αναδεικνύει τα όμορφα χαρακτηριστικά της νύφης.

VINTAGE ΝΥΦΙΚΑ VINTAGE ΝΥΦΙΚΑ VINTAGE ΝΥΦΙΚΑ

ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΝΥΦΙΚΟ

Ποιος είπε ότι δεν μπορεί να ταιριάξει το μοντέρνο με τα παλιό; Μπορεί και μάλιστα με απόλυτη επιτυχία. Παντρέψτε την νέα τάση της μόδας στα νυφικά με την παλιά και θα έχετε ένα εντυπωσιακό στυλάτο φόρεμα.

VINTAGE ΝΥΦΙΚΑ VINTAGE ΝΥΦΙΚΑ VINTAGE ΝΥΦΙΚΑ

ΝΥΦΙΚΑ ΜΕ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΝΙΚΙΑ

Το vintage ή το boho δεν εκθέτει πολύ το σώμα. Το αποτέλεσμα που θα έχετε θα πρέπει να ταιριάζει στην εποχή που έχετε διαλέξει. Επιλέξτε νυφικά με μακριά μανίκια από δαντέλα ή πλεκτά. Νυφικά με ανοιχτή πλάτη που θα αναδεικνύουν την sexy πλευράς σας τόσο όσο. Σηκώστε τα μαλλιά σας ψηλά σε έναν ωραίο κότσο ή μια αλογοουρά και διακοσμήστε τα με όμορφα λουλούδια που να ταιριάζουν με τον στολισμό σας. Για να πάρετε μια ιδέα.

VINTAGE ΝΥΦΙΚΑ VINTAGE ΝΥΦΙΚΑ VINTAGE ΝΥΦΙΚΑ

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΝΥΦΙΚΑ

Εμπνευστείτε από μια παλιά ταινία ή ένα περιοδικό εκείνης της εποχής. Δείτε ακόμα και τα albums των φωτογραφιών από τους γάμους της οικογένειας σας και βρείτε αυτό που επιθυμείτε. Επιλέξτε τους καλύτερους του είδους και φτιάξτε από την αρχή το ιδανικό νυφικό σας.

VINTAGE ΝΥΦΙΚΑ VINTAGE ΝΥΦΙΚΑ VINTAGE ΝΥΦΙΚΑ

ΝΥΦΙΚΑ ΜΕ ΔΑΝΤΕΛΑ

Σαφώς πέρα από το νυφικό σας θα πρέπει και η διακόσμηση του γάμου σας να ταιριάζει με το ύφος αυτό. Επιλέξτε μερικές ρομαντικές πινελιές για να έχετε την σωστή ατμόσφαιρα. Δαντέλα και πέρλες είναι must του γάμου όπως ένα κλασικό κοστούμι για τον γαμπρό. Ένα vintage νυφικό πρέπει να έχει και την κατάλληλο μακιγιάζ για περισσότερες ιδέες.

VINTAGE ΝΥΦΙΚΑ VINTAGE ΝΥΦΙΚΑ VINTAGE ΝΥΦΙΚΑ

Για μια νύφη που θέλει να νιώθει ότι έχει βγει από μία άλλη εποχή αυτές ήταν οι καλύτερες ιδέες για vintage νυφικα.

Επιμέλεια & Γραφή: Λορίνα Γ. & Γκέλλυ Δούνα