Παρακαλώ περιμένετε

ΤΙΠΣ ΓΙΑ ΕΓΚΥΕΣ ΝΥΦΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ.

ΤΙΠΣ ΓΙΑ ΕΓΚΥΕΣ ΝΥΦΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ.

ΤΙΠΣ ΓΙΑ ΕΓΚΥΕΣ ΝΥΦΕΣ; Ο προγραμματισμός του γάμου των ονείρων σας είναι αρκετά δύσκολος υπό κανονικές συνθήκες, αλλά μια έγκυος νύφη έχει επιπλέον επίπεδα άγχους για να αντιμετωπίσει. Πιστεύουμε ότι μόνο και μόνο επειδή είστε έγκυος δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να εργαστείτε ή δεν μπορείτε να διασκεδάσετε και σίγουρα δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να σχεδιάσετε έναν υπέροχο γάμο. Το μόνο που χρειάζεστε είναι λίγο επιπλέον προγραμματισμός και γι 'αυτό είμαστε εδώ!

ΤΙΠΣ ΓΙΑ ΕΓΚΥΕΣ ΝΥΦΕΣ ΚΑΙ 10 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ.

Συνήθως, έχουμε περίπου 12 μήνες για να σχεδιάσουμε σωστά έναν αξέχαστο γάμο, αλλά αν μόλις ξεκινήσετε, υπάρχουν λιγότεροι από 9 μήνες για να βάλετε όλες τις προετοιμασίες σας στη σειρά. Δεν υπάρχει ούτε ένα δευτερόλεπτο για να χάσετε, οπότε ας ξεκινήσουμε.

ΤΙΠΣ ΓΙΑ ΕΓΚΥΕΣ ΝΥΦΕΣ - 1. ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ.

Εάν είστε στις πρώτες εβδομάδες της εγκυμοσύνης σας, δεν υπάρχει τρόπος να προβλέψετε με ακρίβεια το σχήμα του σώματός σας όταν φτάσει η ώρα του γάμου. Ακόμα κι αν μπαίνετε στο δεύτερο τρίμηνο, το σώμα σας περνά μερικές σημαντικές αλλαγές όσο πλησιάζετε στον ερχομό μου του μωρού.

ΤΙΠΣ ΓΙΑ ΕΓΚΥΕΣ ΝΥΦΕΣ

Όσον αφορά το κόστος και την επιλογή, η παραγγελία νυφικού σας νωρίς σας δίνει τα καλύτερα αποτελέσματα. Ενημερώστε το σχεδιαστή του νυφικού ότι θα είστε έγκυος και ότι είστε έτοιμοι να μεταποιήσετε το φόρεμα όσο το δυνατόν πιο κοντά στη μεγάλη μέρα. Έτσι εξ αρχής δίνεται την σωστή πληροφορία στους ειδικούς και εκείνη θα ξέρουν πως να το χειριστούν όταν έρθει η στιγμή του γάμου.

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να λάβουμε υπόψη - το οποίο θα εξετάσουμε σε βάθος αργότερα - είναι εάν θα πείτε σε κανέναν ότι είστε έγκυος. Πολλοί σχεδιαστές έχουν πανέμορφα νυφικά για να κρύψουν την εγκυμοσύνη. Να είστε πάντα ένα βήμα μπροστά ενώ ψωνίζετε για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα.

2. Ο ΧΩΡΟΣ ΔΕΞΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ.

Οι καλύτεροι χώροι έχουν μια μακρά λίστα αναμονής. Για να αποκτήσετε τον χώρο των ονείρων σας στην καλύτερη τιμή, κάντε κράτηση το συντομότερο δυνατό. Αυτή είναι η συνήθης συμβουλή που πρέπει να ακολουθήσει κάθε νύφη αλλά να παντρευτεί ενώ είστε έγκυος απαιτεί λίγη επιπλέον προσπάθεια.

ΤΙΠΣ ΓΙΑ ΕΓΚΥΕΣ ΝΥΦΕΣ

Περπατήστε στο έδαφος για να βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα ειδικό μπάνιο κοντά στο σημείο όπου θα καθίσετε. Έναν ειδικό χώρο για να ξεφύγετε και να ξεκουραστείτε, και μια μεγάλη ποσότητα ροής σε βασικές περιοχές. Οι γιατροί και οι φίλοι σας μπορεί να σας έχουν ήδη προειδοποιήσει. Ότι όσο η εγκυμοσύνη σας προχωράει ότι θα έχετε θα θέλετε συχνότερη πρόσβαση στο μπάνιο και ότι οι εξάψεις θα γίνονται ακόμα πιο συνηθισμένες.

ΤΙΠΣ ΓΙΑ ΕΓΚΥΕΣ ΝΥΦΕΣ - 3. Ο ΜΗΝΑΣ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ.

Ακριβώς το ίδιο με το νυφικό και τον χώρο του γάμου σας, ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας νωρίς σημαίνει καλύτερη διαμονή με καλύτερο κόστος. Εάν έχετε περάσει περισσότερες από 36 εβδομάδες στην εγκυμοσύνη σας, πολλές αεροπορικές εταιρείες θα σας απορρίψουν λόγω ανησυχιών σχετικά με την ασφάλεια.

ΤΙΠΣ ΓΙΑ ΕΓΚΥΕΣ ΝΥΦΕΣ

Εάν είστε αρκετά τυχερές και εξακολουθείτε να είστε λιγότερο από 36 εβδομάδων πριν πετάξετε στον ουρανό, κάντε κράτηση το συντομότερο δυνατό. Μια από τις καλύτερες συμβουλές είναι εάν δεν είστε αρκετά τυχερές και αμέσως μετά τον γάμο περιμένετε τον ερχομό του παιδιού σας είναι να το αναβάλετε. Δεν είναι ώρα για ρίσκα.

Αλλά θα έρθει μια στιγμή που απλά πρέπει να είσαι εσύ. Εάν προγραμματίζετε εκ των προτέρων, μπορείτε να βρείτε ένα κοντινό προορισμό και κάνετε τις διακοπές σας κοντά στην πόλη απολαμβάνοντας χρόνο με τον συζυγο σας.

ΤΙΠΣ ΓΙΑ ΕΓΚΥΕΣ ΝΥΦΕΣ - 4. ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ.

Ένα από τα περίεργα πράγματα στην εγκυμοσύνη είναι πώς αλλάζουν τα γούστα σας στο φαγητό. Αυτό που συνηθίζατε να μην βάζετε στο στόμα σας τώρα λαχταράτε, και με το αγαπημένο σας φαγητό τώρα σας έρχεται ναυτία. Αποφύγετε πραγματικά έντονες γεύσεις. Καθώς μερικές φορές μόνο η μυρωδιά μπορεί να κάνει το στομάχι σας να γυρίσει.

ΤΙΠΣ ΓΙΑ ΕΓΚΥΕΣ ΝΥΦΕΣ

Συμπεριλάβετε όλες τις κορυφαίες τροφές όπως όσπρια, πρωτεΐνες και ασβέστιο και φυλλώδη πράσινα που προτείνουν οι γιατροί. Εάν αγαπάτε τη γκουρμέ κουζίνα, κάντε το! Όμως, θα πρέπει να σκεφτείτε ένα μενού στυλ με αρκετή ποικιλία για να διασφαλίσετε ότι υπάρχει κάτι που θα επιτύχει.

Θα πρέπει επίσης να συμπεριλάβετε πολλές επιλογές σνακ για να διαλέξετε ανάμεσα στο μυστήριο και στην δεξίωση. Δεν θέλετε να το παρακάνετε και να νιώθετε άβολα σε οποιοδήποτε σημείο κατά την διάρκεια του γάμου. Αλλά δεν θέλετε επίσης να αφήσετε τον εαυτό σας με αίσθημα αδυναμίας ή λιποθυμίας.

5. ΤΑ ΠΟΤΑ.

Ο γάμος με εγκυμοσύνη είναι σύντομος και γλυκός. Προφανώς, δεν μπορείτε να πίνετε αλκοόλ, αλλά δεν θέλετε να αισθάνεστε αποκλεισμένοι από τη δική σας γιορτή. Δοκιμάστε τα μη αλκοολούχων επιλογών, ώστε να μπορείτε να λάβετε μια αξιόπιστη απόφαση εκ των προτέρων. Εκτός από αυτό, βεβαιωθείτε ότι υπάρχει συνεχής παροχή νερού για να πιείτε. Πολλές έγκυες γυναίκες βρίσκουν επίσης τα τσιπς ως ανεκτίμητη πηγή.

ΤΙΠΣ ΓΙΑ ΕΓΚΥΕΣ ΝΥΦΕΣ

ΤΙΠΣ ΓΙΑ ΕΓΚΥΕΣ ΝΥΦΕΣ - 6. Η ΑΝΕΣΗ.

Υπάρχουν περισσότερα από μερικά βήματα που πρέπει να κάνετε για να βεβαιωθείτε ότι είστε άνετες καθ 'όλη τη διάρκεια της μεγάλης ημέρας. Μικρά πράγματα όπως η προσθήκη οσφυϊκής στήριξης στην καρέκλα σας και η αγορά νυφικών παπουτσιών για έγκυες νύφες. Και η χρήση της βέρας για έγκυες θα συμβάλλουν πολύ στην επίτευξη αυτού.

ΤΙΠΣ ΓΙΑ ΕΓΚΥΕΣ ΝΥΦΕΣ

Τα πόδια και τα δάχτυλά σας διογκώνονται όταν είστε έγκυος, οπότε βεβαιωθείτε ότι όλα όσα φοράτε είναι λίγο μεγαλύτερα και πολύ απαλά θα κάνουν θαύματα. Για τον ίδιο λόγο, σχεδιάστε μερικά άνετα παιχνίδια νύφης, ώστε να μπορείτε να διασκεδάσετε.

7. Η ΣΤΗΡΙΞΗ.

Εκχωρήστε κάποιον από τους κοντινούς σας για να σας φέρει ότι χρειάζεστε. Θα πρέπει να έχετε κάποιον αφιερωμένο στο να σας φέρνει νερό, να φέρετε δεύτερο σετ παπουτσιών σας. Να φέρετε τη ζακέτα σας όταν κρυώνετε και όλα τα άλλα καθήκοντα που θα ήταν δύσκολο να φροντίσετε ενώ θα έπρεπε να διασκεδάζετε, τους καλεσμένους σας και να έχετε το χρόνο δικό σας.

ΤΙΠΣ ΓΙΑ ΕΓΚΥΕΣ ΝΥΦΕΣ

Αυτή η συμβουλή δεν ισχύει μόνο για τη μεγάλη εκδήλωση. Είναι απαραίτητη και στον προγραμματισμό. Έχετε πολλά να συνεχίσετε με τη ζωή σας και η αντιμετώπιση κάθε στοιχείου στη λίστα προγραμματισμών γάμου σας που δεν φαίνεται εφικτή. Αναθέστε τις εργασίες σε κάποιον που μπορείτε να εμπιστευτείτε για να το κάνετε ακριβώς όπως θα το κάνατε η ιδια.

ΤΙΠΣ ΓΙΑ ΕΓΚΥΕΣ ΝΥΦΕΣ - 8. ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ.

Το να αφήνεις τους καλεσμες να ξέρουν ότι είσαι έγκυος κατά τη διάρκεια του γάμου σου είναι προσωπική επιλογή. Παραδοσιακά, αυτό είναι θέμα ταμπού. Το να το λες στην οικογένεια και τους φίλους σου μπορεί να είναι λίγο αγχωτικό, Αλλά αγχωτικό μπορεί να γίνει και το να προσπαθήσεις να το κρύψεις σε όλη την διάρκεια γάμου.

ΤΙΠΣ ΓΙΑ ΕΓΚΥΕΣ ΝΥΦΕΣ

Πρέπει πραγματικά να σταθμίσετε τις επιλογές σας. Αν καταλήξετε να το κρατήσετε μυστικό, σας συνιστούμε να το πείτε σε μερικούς βασικούς ανθρώπους. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε την υποστήριξη που χρειάζεστε όταν τη χρειάζεστε. Και έναν σύμμαχο που θα σας βοηθήσει να αποσπάσετε την προσοχή των καλεσμένων σας ενώ είστε έγκυος

9. ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ.

"Αυτό το κάνω μόνο για το μωρό;" και «πρέπει να περιμένω μέχρι να έρθει το μωρό;». Δεν μπορούμε να σας πούμε αν θα παντρευτείτε για τους σωστούς λόγους. Αλλά μπορούμε να σας πούμε ότι οι ταραχές της τελευταίας στιγμής είναι απίστευτα συχνές - μιλάμε 99,999% - και ότι η εγκυμοσύνη αυξάνει τα συναισθήματα.

ΤΙΠΣ ΓΙΑ ΕΓΚΥΕΣ ΝΥΦΕΣ

Εάν σε οποιοδήποτε σημείο σκέφτεστε να ακυρώσετε το όλο θέμα, απλώς αναρωτηθείτε αν μιλάμε για τις ορμόνες και προσέξτε τον πραγματικό σας εαυτό. Αν νομίζετε ότι θα βοηθήσει, πολλές νύφες γράφουν μια λίστα με τους λόγους για τους οποίους είστε τόσο ενθουσιασμένοι που παντρεύεστε. Φέρτε το μαζί σας τη μεγάλη μέρα, ώστε να έχετε πάντα μια υπενθύμιση.

ΤΙΠΣ ΓΙΑ ΕΓΚΥΕΣ ΝΥΦΕΣ - 10. 0 ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ.

Το φόρεμα για την έγκυο νύφη που φοράτε στη μεγάλη σας μέρα μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτό που είχατε στο μυαλό σας. Καθώς ονειρευτήκατε την ημέρα του γάμου σας ενώ ήσασταν μικρό κορίτσι και το μενού μπορεί να μην είναι τόσο εξωτικό όσο πραγματικά θέλετε. Αλλά αυτό είναι εντάξει. Αυτό όμως που έχει πραγματική σημασία είναι το δέσιμο με τον σύντροφό σου.

ΤΙΠΣ ΓΙΑ ΕΓΚΥΕΣ ΝΥΦΕΣ

Λάβετε υπόψη αυτό και τους λίγους συμβιβασμούς που θα πρέπει να κάνετε. Κατά τον προγραμματισμό και η ακόλουθη γιορτή του γάμου δεν θα φαίνεται καθόλου μεγάλη υπόθεση.

ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΧΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ: Η ΧΑΛΑΡΩΣΗ.

Η χαλάρωση στη μεγάλη μέρα σας είναι απαραίτητη, το μόνο που πρέπει να εστιάσετε είναι η καθαρή χαρά. Φορώντας το νυφικό για έγκυες νύφες και κατάλληλα παπούτσια. Σχεδιάζοντας το σωστό μενού και διασφαλίζοντας ένα άνετο περιβάλλον (μην ξεχάσετε τον χώρο αποδρασης σας).

ΤΙΠΣ ΓΙΑ ΕΓΚΥΕΣ ΝΥΦΕΣ

Πέρα από αυτό, βεβαιωθείτε ότι έχετε ξεκουραστεί αρκετά την προηγούμενη ημέρα - και την ημέρα της αν παντρευτείτε το απόγευμα. Και αφήστε λίγο επιπλέον χρόνο μεταξύ των κρίσιμων σημείων στην εκδήλωσή. Για να επιτρέψετε άνετο χρόνο μετάβασης και μια ευκαιρία να αναπνέετε αν χρειαστεί.

Όσο περισσότερο προγραμματίζετε εκ των προτέρων, τόσο πιο εύκολη θα είναι η μέρα. Αντί να είστε συγκλονισμένοι καθώς περπατάτε στο διάδρομο της εκκλησίας. Απομακρύνετε το άγχος εκ των προτέρων ακολουθώντας όλα τα ΤΙΠΣ ΓΙΑ ΕΓΚΥΕΣ ΝΥΦΕΣ.

Επιμέλεια & γραφή: Λορίνα Γ.