Παρακαλώ περιμένετε

ΣΤΡΑΠΛΕΣ ΝΥΦΙΚΑ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΥΦΗ & ΘΕΜΑ ΓΑΜΟΥ.

ΣΤΡΑΠΛΕΣ ΝΥΦΙΚΑ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΥΦΗ & ΘΕΜΑ ΓΑΜΟΥ.

ΣΤΡΑΠΛΕΣ ΝΥΦΙΚΑ; Είναι εξαιρετικά σέξι, έτσι δεν είναι; Λοιπόν, μπορούν να είναι. Μπορούν επίσης να είναι γλυκά και γοητευτικά. Όλα εξαρτώνται από το πώς το φοράς. Ένα νυφικό με εκτεθειμένους ώμους προκαλεί πολλή προσοχή. Βεβαιωθείτε ότι είναι το είδος της προσοχής που θέλετε επιλέγοντας τη σωστή σιλουέτα, υφάσματα και λεπτομέρειες. Για να σας βοηθήσουμε, συγκεντρώσαμε εξαιρετικά παραδείγματα που κατέχουν απόλυτα το στράπλες νυφικό στυλ που ταιριάζει σε κάθε είδος γάμου.

ΣΤΡΑΠΛΕΣ ΝΥΦΙΚΑ 15 ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΥΦΗ.

Αυτό το στυλ μπορεί να είναι νέο για εσάς. Πολλές από εσάς μπορεί να έχετε ήδη αποφασίσει για ένα στράπλες νυφικό και απλά θέλετε να περιορίσετε τις επιλογές σας. Όποιο στυλ κι αν διαλέξετε, θα αισθάνεστε και θα φαίνεστε όμορφη και η μέρα του γάμου σας θα είναι τόσο εκπληκτική όσο περιμένατε να είναι. Αλλά, έχετε δουλειά πρώτα. Διαλέγοντας ανάμεσα σε απλό και στολισμένο, σεμνό και σέξι, και κομψό και ανέμελο, η επιλογή δεν είναι εύκολη. Διαβάστε παρακάτω για να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από στράπλες παραδείγματα νυφικών.

ΣΤΡΑΠΛΕΣ ΝΥΦΙΚΑ

ΣΤΡΑΠΛΕΣ ΝΥΦΙΚΑ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΛΕΥΚΟ.

ΣΤΡΑΠΛΕΣ ΝΥΦΙΚΑ ΣΤΡΑΠΛΕΣ ΝΥΦΙΚΑ ΣΤΡΑΠΛΕΣ ΝΥΦΙΚΑ

Ένας απλός τρόπος για να πετύχετε την αίγλη της υψηλής ραπτικής που βλέπετε στην πασαρέλα είναι με λευκά στράπλες νυφικά. Λατρεύουμε την αντίθεση της αγνότητας που συνδέεται με τα παραδοσιακά λευκά φορέματα και την εκλεπτυσμένη σεξουαλικότητα ενός στράπλες νυφικού. Προσθέστε σε αυτήν την εμφάνιση με στρατηγικά τοποθετημένα σκισίματα, απλικέ υφή δαντέλας ή αποκαλυπτικά διαφανή υφάσματα.

ΓΟΡΓΟΝΕ ΝΥΦΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΤΙΡΑΝΤΕΣ.

ΣΤΡΑΠΛΕΣ ΝΥΦΙΚΑ ΣΤΡΑΠΛΕΣ ΝΥΦΙΚΑ ΣΤΡΑΠΛΕΣ ΝΥΦΙΚΑ

Η μορφοποιημένη φύση μιας σιλουέτας γοργόνας είναι από μόνη της ρομαντική. Προσθέστε την ελκυστικότητα ενός στράπλες νυφικού και είστε στο επόμενο επίπεδο! Ανάλογα με το θέμα και το στυλ σας, μπορείτε να δημιουργήσετε μια μοναδική εμφάνιση με καθαρές απλές γραμμές, την προσθήκη μανικιών ή διακριτικά μοτίβα υφής.

ΣΤΡΑΠΛΕΣ ΝΥΦΙΚΑ ΜΕ ΔΑΝΤΕΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΥΦΗ.

ΣΤΡΑΠΛΕΣ ΝΥΦΙΚΑ ΣΤΡΑΠΛΕΣ ΝΥΦΙΚΑ ΣΤΡΑΠΛΕΣ ΝΥΦΙΚΑ

Τα δαντελένια στράπλες νυφικά είναι τόσο εντυπωσιακά, που μάλλον τους αξίζει μια μεγάλη ανάρτηση αφιερωμένη στο θέμα. Αυτό το λεπτό ύφασμα έχει υπέροχη αίσθηση, φαίνεται υπέροχο και έχει την ικανότητα να απεικονίζει μια ολόκληρη σειρά συναισθημάτων. Θα μπορούσαμε να σας πούμε τα πάντα για το πώς είναι το βασικό ύφασμα γάμου ή πώς δεν αποτυγχάνει ποτέ να κάνει τη νύφη να δείχνει αψεγάδιαστη, αλλά μπορείτε να το διαπιστώσετε και μόνες σας.

ΠΡΙΓΚΙΠΙΚΑ ΦΟΥΣΚΩΤΑ ΝΥΦΙΚΑ.

Δεν μπορείτε να γίνετε πολύ πιο δραματικοί από ένα στράπλες πριγκιπικό νυφικό. Το ρέον ύφασμα και οι υπερβολικές γραμμές παρέχουν την ώριμη εκδοχή του παραμυθένιου γάμου που κάποιες από εμάς ονειρευόμασταν όταν ήμασταν νεότερες. Είναι μια πραγματικά σαγηνευτική εμφάνιση που σίγουρα θα λατρέψουν όλοι.

ΣΤΡΑΠΛΕΣ ΝΥΦΙΚΑ ΣΤΡΑΠΛΕΣ ΝΥΦΙΚΑ ΣΤΡΑΠΛΕΣ ΝΥΦΙΚΑ

ΝΥΦΙΚΑ ΣΕ ΑΠΛΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΙΝΙΜΑΛ.

ΣΤΡΑΠΛΕΣ ΝΥΦΙΚΑ ΣΤΡΑΠΛΕΣ ΝΥΦΙΚΑ ΣΤΡΑΠΛΕΣ ΝΥΦΙΚΑ

Ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα στράπλες δείγματα νυφικών. Σχεδόν το ίδιο σωστά; Προφανώς όχι! Αυτό που αγαπάμε περισσότερο στα στράπλες νυφικά είναι η ικανότητά τους να είναι ό,τι θέλετε. Αν και αυτά τα φορέματα ξεκινούν με την ίδια ιδέα, τα αποτελέσματα είναι δραστικά διαφορετικά. Η φαντασία σας είναι το μόνο όριο για το πόσο μοναδικες μπορείτε να είστε με αυτά τα ΣΤΡΑΠΛΕΣ ΝΥΦΙΚΑ.

Επιμέλεια: Γ. Λορίνα