Παρακαλώ περιμένετε

ΣΕΞΥ ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΥΦΗ.

ΣΕΞΥ ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΥΦΗ.

Σεξυ νυφικα φορεματα; Μακριά με την εμφάνιση πριγκίπισσας και μέσα με την όμορφη γυναικεία εμφάνιση με αυτοπεποίθηση! Κάθε νύφη πάντα ονειρεύεται το νυφικό της σύνολο, ειδικά το φόρεμα. Είναι το παιχνίδι που αλλάζει τα νυφικά looks! Στο άρθρο αυτό θα κάνουμε τα νυφικά όνειρα πραγματικότητα με τις ιδέες μας για σέξι νυφικά που κόβουν την ανάσα. Μιλάμε για τη συγχώνευση της σεξουαλικότητας με τα ρούχα που ταιριάζουν στην προσωπικότητα και η συλλογή μας από όμορφα, σέξι νυφικά. Είτε κλίνετε προς την κομψή και μινιμαλιστική, οριακή ριψοκίνδυνη, πειραγμένη ή πλήρη εμφάνιση, υπάρχει κάτι για εσάς.

ΣΕΞΥ ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ - 28 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΤΥΛ.

Η συλλογή μας περιέχει διαφορετικά στυλ σέξι νυφικών, από δαντέλα μέχρι μανίκια και αποκαλυπτικά κομμάτια. Θα βρείτε επίσης off-the-shoulder, V λαιμόκοψη και εξώπλατα στυλ σε διάφορα πολυτελή υλικά και πολλά άλλα. Αυτά τα φορέματα είναι για τολμηρές, μοντέρνες, αυθάδειες, ακόμη και δραματικές νύφες. Επιπλέον, απαντήσαμε στις συχνές ερωτήσεις σας για το πώς να επιλέξετε το φόρεμα των ονείρων σας για τον σωματότυπο. Έτσι, αν θέλετε να ζαλίζετε και να μοιάζετε με θεά τη μεγάλη σας μέρα, αφήστε αυτές φωτογραφίες να σας εμπνεύσουν.

ΣΕΞΥ ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ

ΣΕΞΥ ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ - ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΙΚΑΤΑ.

Τα αποκαλυπτικά νυφικά είναι το τρεντ αυτή τη στιγμή όπου κι αν κοιτάξετε. Είναι άφθονα σε γάμους διασημοτήτων, κόκκινα χαλιά, πασαρέλες και νυχτερινά μαγαζιά. Τα καυτά αποκαλυπτικά νυφικά είναι για τολμηρές και μοδάτες γυναίκες. Και είναι πιο δημοφιλείς μεταξύ των μη παραδοσιακών νεότερων νυφων που θέλουν μια ανεπανάληπτη δημιουργία. Σκεφτείτε ανοιχτές πλάτες, φορέματα εφαρμοστά, καθαρή ψευδαίσθηση και περισσότερα από αυτά τα φορέματα θα αφήσουν το στίγμα τους.

ΣΕΞΥ ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΣΕΞΥ ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΣΕΞΥ ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ

SEXY ΝΥΦΙΚΟ ΜΕ ΜΑΝΙΚΙΑ.

Τα νυφικά με μανίκια είναι ένα σέξι σχέδιο νυφικού που θα παραμείνει αγαπημένο και δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα. Η κομψότητα και η ευελιξία του είναι ένας συνδυασμός μοντέρνων και συντηρητικών εμφανίσεων. Τα φορέματα με μανίκια μπορούν να μετακινηθούν από μινιμαλιστικά σε βικτοριανά, μποέμ, vintage, μοντέρνα και πολλά άλλα. Είναι επίσης ιδανικά για όλους τους τύπους σώματος υλικών, όπως κομψό σατέν, τούλι και περίπλοκη δαντέλα. Οι νύφες μπορούν να καλύψουν τα χέρια τους ή να αποσπάσουν την προσοχή ανάλογα με το μήκος των μανικιών. Επίσης, αυτά τα μανίκια είναι υπέροχα για γάμους τους κρύους μήνες του χειμώνα και του φθινοπώρου.

ΣΕΞΥ ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΣΕΞΥ ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΣΕΞΥ ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ

ΝΥΦΙΚΑ ΜΕ ΕΞΩ ΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ.

Το σχέδιο off-the-shoulder είναι ένα διαχρονικό στυλ που κάνει ένα σέξι, αριστοκρατικό νυφικό. Ως εκ τούτου, αν υπήρχε διαγωνισμός για το βραβείο στυλ, αυτό το κλασικό σχέδιο το κερδίζει χωρίς αντίπαλο. Ο σχεδιασμός έξω τους ώμους είναι μέτριος αλλά σέξι και ευπροσάρμοστος. Λειτουργεί με κάθε σιλουέτα από γραμμή Α έως σε ίσια γραμμή, φόρεμα πριγκιπικά και γοργονε. Το φόρεμα αναδεικνύει επίσης το πάνω μέρος του σώματος και τονίζει σχεδόν όλους τους σωματότυπους. Σκέφτεστε τα καλύτερα υλικά για χρήση; Σκεφτείτε περίπλοκες δαντέλες, οργάντζα, κρεπ ντε σιν, μετάξι και τούλι.

ΣΕΞΥ ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΣΕΞΥ ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΣΕΞΥ ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΒΑΘΙΑ V ΛΑΙΜΟΚΟΨΗ.

Τα σχέδια με βαθύ V είναι μερικά πολύ σέξι νυφικά της μόδας αυτή τη στιγμή. Ρίξτε μια ματιά στις νέες συλλογές νυφικών, πασαρέλες και πραγματικούς γάμους, θα δείτε το στυλ της λαιμόκοψης. Είναι εκπληκτικά και η απήχησή τους είναι διαχρονική. Τα φορέματα με λαιμόκοψη σε σχήμα V είναι οι τέλειες δημιουργίες για να τονίσουν το πάνω μέρος του σώματος. Τα φορέματα κολακεύουν τους ώμους, την κλείδα, τα μπράτσα και το μπούστο σας. Επιλέξτε το στυλ σας από στράπλες έως μονό λουράκια, λαιμόκοψη με καπίστρι, δαντέλα, γοργονέ, φορέματα κλασικα, ισια και στυλ με χάντρες. Το επίκεντρο για μια αιθέρια κομψή εμφάνιση.

ΣΕΞΥ ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΣΕΞΥ ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΣΕΞΥ ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ

ΣΤΡΑΠΛΕΣ ΚΑΥΤΑ ΝΥΦΙΚΑ.

Αν ψάχνετε για ένα σούπερ σέξι νυφικό, η λαιμόκοψη θα είχε την τιμητική της. Μοιάζει με τις κορυφαίες καμπύλες της καρδιάς, προσφέρει πιο λεπτή και μακρύτερη εμφάνιση ενώ κολακεύει το ντεκολτέ. Το στυλ ξεχωρίζει επίσης ως ο λόγος της μεταμφίεσης για κάθε σωματότυπο. Τονίζει τις αγαπημένες σας περιοχές ενώ τονώνει ή καλύπτει τις περιοχές που θέλετε να κρύψετε. Με αυτά τα σχέδια, οι επιλογές είναι ατελείωτες, από τη μινιμαλιστική επιλογή μέχρι τις μεγάλες φούστες και τα δραματικά φορέματα.

ΣΕΞΥ ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΣΕΞΥ ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΣΕΞΥ ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ

ΕΞΩΠΛΑΤΑ ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ.

Μια εξώπλατη δημιουργία είναι ένα από τα πιο προκλητικά νυφικά. Είναι αδύνατο να αντισταθείς στη γοητεία του, κάνοντας τη μεγάλη σου μέρα αξέχαστη. Το αποκορύφωμα αυτού του στυλ είναι η κομψότητα και η ευελιξία, καθώς ταιριάζει σε κάθε σιλουέτα. Σκεφτείτε οργάντζα υπέροχες φούστες για μια επίσημη εμφανίσει, μίνι με μανίκια ή λουράκια για την παραλία. Επομένως, μην φοβάστε να επιδείξετε αυτή την όμορφη πλάτη σε μια από τις καλύτερες μέρες σας.

ΣΕΞΥ ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΣΕΞΥ ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΣΕΞΥ ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ

ΣΕΞΥ ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΜΕ ΔΑΝΤΕΛΑ.

Ένα παραδοσιακό στυλ γάμου δεν έχει νόημα χωρίς τα κλασικά υλικά δαντέλας. Αλλά ποιος λέει ότι δεν μπορεί να είναι σέξι; "Ροκ" ένα σέξι δαντελένιο νυφικό σε επιλογές Alencon, broderie, Chantilly, guipure και Anglaise. Μπορείτε επίσης να εξετάσετε το σχέδιο δαντέλας ή τονισμένους τρόπους. Είναι περίπλοκα, ευαίσθητα και λεπτομερή, προσφέροντας υφή και έκφραση. Λόγω της ευελιξίας τους, μπορούν να ταιριάξουν σε διάφορα στυλ, από τη διαχρονική μέχρι τις γοργονε, τις γραμμές Α, τα στράπλες και πολλά άλλα.

ΣΕΞΥ ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΣΕΞΥ ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΣΕΞΥ ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ

ΓΟΡΓΟΝΕ ΝΥΦΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΣΑΣ.

Όπως οι γοργόνες, αυτές οι αιθέριες καλλονές είναι μερικά από τα καυτά νυφικά που θα βρείτε. Μοιάζουν με μακριά ουρά ψαριού, εξ ου και η ονομασία. Αυτό το καυτό γοργονε νυφικό είναι κολακευτικό, κομψό, ασφυκτικό και με εντυπωσιακές σιλουέτες. Από vintage σχέδια μέχρι σκισίματα και μανίκια, αυτό το στυλ δεν αφήνει κανένα σώμα ή γυναίκα πίσω. Οι γοργόνες έχουν σφιχτά κωνικά σώματα που φτάνουν μέχρι τα γόνατα. Στην πορεία τονίζουν τη σιλουέτα σας, τραβώντας την προσοχή σε λεπτή μέση, εντονους γοφούς και πιο σφριγηλό κορμί. Τι άλλο θέλει μια νύφη;

ΣΕΞΥ ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΣΕΞΥ ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΣΕΞΥ ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ.

ΣΕΞΥ ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΣΕΞΥ ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΣΕΞΥ ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ

Ποιος είπε ότι τα νυφικά στην παραλία είναι μονότονα και δεν έχουν άποψη; Για την δεξίωση σε νησί με σέξι νυφικά σε διάφορα στυλ. Σκεφτείτε εκλεπτυσμένο μήκος μίνι, καλοκαιρινό φόρεμα ή ασύμμετρες σιλουέτες για την καλύτερη εφαρμογή. Επιλέξτε υλικά που αναπνέουν και χαλαρώνουν, όπως βελονάκι, βαμβάκι ή αιωρούμενο σιφόν. Διακοσμήστε αυτά τα φορέματα με δαντελένια διακόσμηση, φλοράλ απλικέ ή κέντημα για μια παραλία. Μπορείτε επίσης να διαλεξετε φανταχτερές στρώσεις, υφαντές χαλαρές δαντέλες και διάφανα αναλαφρα υφάσματα για εντυπωσιακή εμφάνιση. Το καλύτερο μέρος είναι ότι μπορείτε να φορέσετε αυτά τα φορέματα ακόμα και μετά το γάμο. Και αυτά είναι τα καλύτερα σεξυ νυφικα φορεματα.

Επιμέλεια: Γ. Λορίνα