Παρακαλώ περιμένετε

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΝΥΦΙΚΟ ΣΤΥΛ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΥΦΗ

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΝΥΦΙΚΟ ΣΤΥΛ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΥΦΗ

Ρομαντικο νυφικο στυλ; Μήπως όταν ήσουν μικρή αγαπούσες τα παραμύθια; Έχεις μεγαλώσει και προετοιμάζεις την ονειρεμένη μέρα του γάμου σου; Καταβροχθίζεται ρομαντικές ταινίες και λατρεύετε τα τραγούδια της αγάπης; Αν πιστεύεις ότι τα αστέρια ευθυγραμμίζονται όταν συναντάς το άλλο σου μισό, το ρομαντικό νυφικό στυλ είναι σίγουρα αυτό για σένα!

Το να είσαι ρομαντική νύφη σημαίνει να συνδυάζεις στοιχεία της ιστορίας αγάπης σου στην ιδιαίτερη μέρα σου, ενσωματώνοντας ρομαντικές λεπτομέρειες στο γάμο σου. Από τη διακόσμηση του γάμου, τα φλοράλ, τα τραπέζια μέχρι το νυφικό σας look, υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να δημιουργήσετε το ρομαντικό νυφικό στυλ!

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΝΥΦΙΚΟ ΣΤΥΛ

Στο κάτω κάτω της γραφής, ο γάμος σας είναι κάτι που είναι πολύ κοντά στην καρδιά σας. Ωστόσο, η δημιουργία ενός ρομαντικού νυφικού στυλ από την αρχή μπορεί να φαίνεται συντριπτική. Αυτές οι ρομαντικές, ιδιότροπες ιδέες νυφικών σίγουρα θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε τον προγραμματισμό του γάμου σας και θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε την παραμυθένια γαμήλια εμφάνιση των ονείρων σας.

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΝΥΦΙΚΟ ΣΤΥΛ ΒΓΑΛΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ

Όπως ήδη γνωρίζετε, η επιλογή του απόλυτου νυφικού που γράφει «ΖΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ» είναι καθοριστικής σημασίας για τη δημιουργία της ρομαντικής νυφικής σας εμφάνισης.

Αν δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε, αφήστε μας να σας καθοδηγήσουμε με αυτά τα βασικά στοιχεία που αγαπάμε πολύ για μια ρομαντική εμφάνιση της νύφης:

  • Φουσκωτά μανίκια
  • Διαφανή floaty υφάσματα
  • Γλυκους φιόγκους
  • Floral λεπτομέρειες
  • Ένα νυφικό πέπλο με δαντέλα, χάντρες ή απλικέ
  • Μαγικές και παραμυθένιες σιλουέτες
  • Η αίσθηση της θεάς/πριγκίπισσας που κρύβεται μέσα σας όταν περπατάτε στο διάδρομο

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΝΥΦΙΚΟ ΣΤΥΛ - ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΝΥΦΙΚΟ

Χρειάζεστε μερικές ιδέες για ρομαντικά νυφικά; Μετακινηθείτε στις παρακάτω εικόνες για να επιλέξετε το ευτυχισμένο, ρομαντικό νυφικό σας!

1.Τα νυφικά με διαφανεια είναι τα αβίαστα ρομαντικά νυφικά που δημιουργούν επίσης τη μαγική, παραμυθένια εμφάνιση.

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΝΥΦΙΚΟ ΣΤΥΛ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΝΥΦΙΚΟ ΣΤΥΛ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΝΥΦΙΚΟ ΣΤΥΛ

2. Τα νυφικά με φλοράλ απλικέ είναι μια κλασική ρομαντική επιλογή με λίγη ιδιοτροπία

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΝΥΦΙΚΟ ΣΤΥΛ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΝΥΦΙΚΟ ΣΤΥΛ

3. Επιλέξτε ρομαντικά μανίκια που μπορείτε επίσης να φορέσετε για δύο διαφορετικές εμφανίσεις την ημέρα του γάμου σας

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΝΥΦΙΚΟ ΣΤΥΛ

4. Σε περίπτωση που έχετε αμφιβολία, επιλέξτε ένα μεταξένιο αέρινο φόρεμα για να δημιουργήσετε το απόλυτο ρομαντικό νυφικό στυλ.

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΝΥΦΙΚΟ ΣΤΥΛ

ΡΟΜΑΝΤΙΚΑ ΝΥΦΙΚΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ

Είτε θέλετε τα επιμελώς ατημέλητα μαλλιά, ρομαντικά σπαστά μαλλιά είτε ένα ανάγλυφο που αξίζει να νιώσετε, η ουσία είναι να διατηρείτε τα πράγματα απαλά και ξεκούραστα. Ενσωματώστε φλοράλ και αιθέρια αξεσουάρ αν θέλετε ένα σουρεαλιστικό, ρομαντικό χτένισμα γάμου που θα εντυπωσιάσει κάθε καλεσμένο σας.

Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να προσθέσετε κομψά κομμάτια από λουλούδια, φύλλωμα ή ένα στεφάνι για να δημιουργήσετε ένα ρομαντικό νυφικό χτένισμα. Τέλος, αν δεν θέλετε να βάλατε τίποτα, μείνετε στο κλασικό πλεκτό updo και προσθέστε κορδέλες για μια απλά ρομαντική εμφάνιση.

1.Αυτό το updo με πλεξούδα: ευέλικτο, κλασικό και ρομαντικό

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΝΥΦΙΚΟ ΣΤΥΛ

2.Μποέμ ρομάντζο: Η νύφη φόρεσε τα μαλλιά της μακριά και λυτά με αξεσουάρ κάτι λαμπερό

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΝΥΦΙΚΟ ΣΤΥΛ

3. Ρομαντικά στοιχεία: Ένα σινιόν updo δημιουργεί την εύκολη, αβίαστη ρομαντική νυφική εμφάνιση που σίγουρα αξίζει τον κόπο

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΝΥΦΙΚΟ ΣΤΥΛ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΝΥΦΙΚΟ ΣΤΥΛ

4. Ο κλασικός κότσος φτιαγμένος ρομαντικός: Κομψό αλλά ρομαντικό updo για απαλή, ρομαντική νυφική αισθητική

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΝΥΦΙΚΟ ΣΤΥΛ

5. Ρομαντικό χτένισμα Half up half down: Η νύφη χτένισε τα μαλλιά μισά μαλλιά της κάτω, λυτά με αξεσουάρ και κάτι αστραφτερό

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΝΥΦΙΚΟ ΣΤΥΛ

6. Μακριά και χαλαρή κυματιστή πλεξούδα: Χτενίστε τα μαλλιά σας μακριά, χαλαρά και ρομαντικά με ένα αξεσουάρ μαλλιών ως κεντρικό στοιχείο

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΝΥΦΙΚΟ ΣΤΥΛ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΝΥΦΙΚΟ ΣΤΥΛ

ΡΟΜΑΝΤΙΚΑ ΝΥΦΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

Αφού επιλέξατε το παραμυθένιο νυφικό και το χτένισμά σας, ήρθε η ώρα να επιλέξετε το τέλειο ζευγάρι νυφικά παπούτσια!

Γεμισμένα με ασημένιες χάντρες και μαργαριτάρια, σίγουρα δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με τα pearl mules

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΝΥΦΙΚΟ ΣΤΥΛ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΝΥΦΙΚΟ ΣΤΥΛ

Εναλλακτικά, οι ροζ και ιβουαρ μελωδικές γόβες είναι επίσης μια αγαπημένη επιλογή για τις νύφες που προτιμούν το ιδιότροπο και ρομαντικό νυφικό στυλ.

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΝΥΦΙΚΟ ΣΤΥΛ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΝΥΦΙΚΟ ΣΤΥΛ

Αν ψάχνετε για ένα πιο διακριτικό ζευγάρι νυφικών παπουτσιών με ίσο ρομαντισμό, τα νυφικα πεδιλα μας είναι το καλύτερο στοίχημά σας!

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΝΥΦΙΚΟ ΣΤΥΛ

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΝΥΦΙΚΟ ΣΤΥΛ

Τέλος, οι γόβες δίνουν ένα ποπ χρώμα που θα ανεβάσει τον ρομαντισμό την ημέρα του γάμου σας σε άλλο επίπεδο. Έχουμε επιλογές για ψηλοτάκουνα και χαμηλά τακούνια που είναι το τέλειο ρομαντικo νυφικo στυλ.

Επιμέλεια: Γ. Λορίνα