Παρακαλώ περιμένετε

ΠΡΙΓΚΙΠΙΚΑ ΝΥΦΙΚΑ 2022 ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΓΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΤΥΛ ΝΥΦΗΣ.

ΠΡΙΓΚΙΠΙΚΑ ΝΥΦΙΚΑ 2022 ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΓΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΤΥΛ ΝΥΦΗΣ.

Πριγκιπικα νυφικα 2022 έχουν σχεδιαστεί με στενό μπούστο και μεγάλη φούστα. Είναι πολύ λαμπερά και ιδανικά για τη νύφη που οραματίζεται έναν παραμυθένιο γάμο. Συγκεντρώσαμε μια λίστα με μερικά από τα πιο κομψά νυφικά φορέματα ball gown, συμπεριλαμβανομένων στράπλες και νυφικά off the shoulder. Μη διστάσετε να ακολουθήσετε τη συλλογή μας με νυφικά φορέματα για να σας βοηθήσουμε να βρείτε το νυφικό που θέλατε από μικρό κορίτσι!

ΠΡΙΓΚΙΠΙΚΑ ΝΥΦΙΚΑ 2022 - 27 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ.

ΠΡΙΓΚΙΠΙΚΑ ΝΥΦΙΚΑ 2022 ΜΕ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΝΙΚΙΑ.

Εκτός κι αν παντρεύεστε το Φθινόπωρο ή τον Χειμώνα, ίσως να μην σκέφτεστε ένα νυφικό με μακριά μανίκια. Ωστόσο, τα πριγκιπικα φορέματα με μακριά μανίκια είναι εξαιρετικά αριστοκρατικά και δραματικά. Ίσως οραματίζεστε παλιομοδίτικα μακριά μανίκια, αλλά τα σημερινά νυφικά με μακριά μανίκια προσφέρονται σε πολλά διαφορετικά στυλ, όπως δαντέλα, διάφανη, μεταξωτή ή ακόμα και ψευδαίσθηση. Παρακάτω είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα των νυφικών με μακριά μανίκια.

ΠΡΙΓΚΙΠΙΚΑ ΝΥΦΙΚΑ 2022 ΠΡΙΓΚΙΠΙΚΑ ΝΥΦΙΚΑ 2022 ΠΡΙΓΚΙΠΙΚΑ ΝΥΦΙΚΑ 2022

Πλεονεκτήματα των νυφικών με μακριά μανίκια:

  • Καλύψτε τατουάζ, σημάδια, φακίδες και άλλα τέτοια.
  • Ιδανικό για γάμους φθινοπώρου και χειμώνα.
  • Η καλύτερη εμφάνιση για μια νύφη που θέλει μια ρομαντική, εκλεπτυσμένη εμφάνιση.
  • Εξαιρετική επιλογή για γαμο στην εκκλησια.
  • Ιδανικό για αδυνάτισμα ή κάλυψη του άνω μέρους των χεριών για όσες είναι πολύ σεμνες ή/και ευαίσθητες ως προς τον σωματότυπό τους.

ΠΡΙΓΚΙΠΙΚΑ ΝΥΦΙΚΑ 2022 ΠΡΙΓΚΙΠΙΚΑ ΝΥΦΙΚΑ 2022 ΠΡΙΓΚΙΠΙΚΑ ΝΥΦΙΚΑ 2022

ΥΠΕΡΟΧΑ ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΜΕ ΔΑΝΤΕΛΑ.

Δεν μπορεί κανείς να απορρίψει εντελώς τα νυφικά με δαντέλα όταν κοιτάζει για νυφικά. Η δαντέλα είναι διαχρονική και κομψή και μπορεί να προσθέσει τόση λεπτομέρεια σε κάθε νυφικό σε Α γραμμή ή σε οποιοδήποτε άλλο στυλ. Εάν απεικονίζεται ένα σεμνό, λεπτό και φινετσάτο νυφικό, η δαντέλα είναι ο τέλειος στολισμός. Η δαντέλα ενσαρκώνει τόσο την κομψότητα όσο και τη σέξι. Και ένα νυφικό σε στυλ ball gown με κορσέ από δαντέλα είναι η ενσάρκωση της χάρης, του στυλ και της κομψότητας.

ΠΡΙΓΚΙΠΙΚΑ ΝΥΦΙΚΑ 2022 ΠΡΙΓΚΙΠΙΚΑ ΝΥΦΙΚΑ 2022 ΠΡΙΓΚΙΠΙΚΑ ΝΥΦΙΚΑ 2022

Πλεονεκτήματα των νυφικών με δαντέλα κορσέ

  • Ενισχύει και τονίζει τη γραμμή του μπούστου.
  • Ιδανικό για αδυνάτισμα και επιμήκυνση της μέσης.
  • Προσθέτει μοναδικές και εξαίσιες λεπτομέρειες σε κάθε στυλ νυφικό.
  • Ιδανικό για γάμους σε κλασικό στυλ, αλλά προσθέτει επίσης μια μοντέρνα, σέξι ατμόσφαιρα για τη νύφη που θέλει τη μόδα

ΠΡΙΓΚΙΠΙΚΑ ΝΥΦΙΚΑ 2022 ΠΡΙΓΚΙΠΙΚΑ ΝΥΦΙΚΑ 2022 ΠΡΙΓΚΙΠΙΚΑ ΝΥΦΙΚΑ 2022

ΚΛΑΣΙΚΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΚΑ ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ.

Μιλώντας για τη Σταχτοπούτα, ένα φόρεμα σε στυλ πριγκίπισσας θα μπορούσε να είναι το ιδανικό φόρεμα για εσάς. Εάν παχτένετε ένα πριγκιπικό νυφικό φόρεμα, δοκιμάζοντας το με κομψά διακοσμητικά στοιχεία και πολλές χαρές, ένα φόρεμα πριγκίπισσας είναι ακριβώς επάνω σας. Αλλά δεν είναι κατάλληλα για κάθε σιλουέτα. Για παράδειγμα, μπορεί να μην είναι η ιδανική επιλογή για τη μικροκαμωμένη νύφη, καθώς θα μπορούσε να χαθεί μέσα σε όλο το έξτρα κέφι.

ΠΡΙΓΚΙΠΙΚΑ ΝΥΦΙΚΑ 2022 ΠΡΙΓΚΙΠΙΚΑ ΝΥΦΙΚΑ 2022 ΠΡΙΓΚΙΠΙΚΑ ΝΥΦΙΚΑ 2022

Τύποι σιλουέτας που ταιριάζουν σε αυτά τα νυφικά φορέματα

  • Σχήμα κλεψύδρας: Εάν έχετε σχήμα κλεψύδρας, ένα νυφικό φόρεμα ball gown με εφαρμοστό κορσέ μπορεί να αναδείξει το σχήμα σας και να κολακεύσει τόσο τη γραμμή του στήθους όσο και τη μέση σας.
  • Σχήμα αχλαδιού: Για όσες έχουν σχήμα αχλαδιού, ένα φόρεμα ball gown θα κολακεύει και θα κρύβει τη μεγαλύτερη περιοχή του κάτω μέρους σας χωρίς να απομακρύνεται από το μπούστο σας.
  • Σχήμα μήλου: Για όσες έχουν πιο στρογγυλεμένο σχήμα, όπως μια φιγούρα μήλου, ένα νυφικό φόρεμα ball gown μπορεί να επιμηκύνει τον κορμό σας και να κολακεύει τη μέση σας.

ΠΡΙΓΚΙΠΙΚΑ ΝΥΦΙΚΑ 2022 ΠΡΙΓΚΙΠΙΚΑ ΝΥΦΙΚΑ 2022 ΠΡΙΓΚΙΠΙΚΑ ΝΥΦΙΚΑ 2022

Τα νυφικά σε στυλ πριγκίπισσας τείνουν να έχουν πιο γεμάτη φούστα και να ταιριάζουν σε πιο επίσημους γάμους, συνήθως σε αυτούς που γίνονται σε εσωτερικούς χώρους. Αν θέλετε πραγματικά να κάνετε έναν παραμυθένιο γάμο, ένα φόρεμα σε στυλ πριγκίπισσας είναι τέλειο!

ΠΡΙΓΚΙΠΙΚΑ ΝΥΦΙΚΑ 2022 ΕΞΩΠΛΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΠΛΕΣ.

Τα φορέματα με χαμηλή πλάτη είναι μια εξαιρετική επιλογή για τη μοντέρνα νύφη που δεν φοβάται να αναδείξει λίγο δέρμα χωρίς να είναι χυδαία. Επίσης, τα φορέματα της γλυκιάς πριγκιποπουλας είναι ιδανικά για τη νύφη που θέλει μια ρομαντική και θηλυκή ατμόσφαιρα.

ΠΡΙΓΚΙΠΙΚΑ ΝΥΦΙΚΑ 2022 ΠΡΙΓΚΙΠΙΚΑ ΝΥΦΙΚΑ 2022 ΠΡΙΓΚΙΠΙΚΑ ΝΥΦΙΚΑ 2022

Και τα δύο αυτά στυλ είναι υπέροχα είτε χωριστά είτε συνδυασμένα μαζί. Μια αγαπημένη λαιμόκοψη σε συνδυασμό με ένα νυφικό με χαμηλή πλάτη ή εξώπλατο νυφικό είναι πάντα κομψό. Και τα δύο στυλ είναι διαθέσιμα σε μια μεγάλη ποικιλία υλικών, όπως διάφανη ή δαντέλα. Αν σκοπεύετε να αναδημιουργήσετε το τέλειο φόρεμα σε στυλ Σταχτοπούτας για τον γάμο σας, ένα από τα εντυπωσιακά φορέματα που απεικονίζονται εδώ μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε.

ΠΡΙΓΚΙΠΙΚΑ ΝΥΦΙΚΑ 2022 ΠΡΙΓΚΙΠΙΚΑ ΝΥΦΙΚΑ 2022 ΠΡΙΓΚΙΠΙΚΑ ΝΥΦΙΚΑ 2022

ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΜΕ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΟΥΡΑ.

Τα φορέματα αυτα με ουρα είναι τέλεια για έναν ημι-επίσημο ή επίσημο γάμο. Μια ουρα μπορεί να προσθέσει τόσες λεπτομέρειες στο νυφικό σας. Καθώς υπάρχουν πολλά στυλ, μεγέθη και υλικά, θα πρέπει να επιλέξετε μια ουρα που θα συμπληρώσει τη συνολική νυφική σας εμφάνιση χωρίς να αφαιρεί την προσοχή από το ίδιο το φόρεμα. Ακολουθήστε μερικές συμβουλές για το πώς να επιλέξετε το καλύτερο νυφικο.

ΠΡΙΓΚΙΠΙΚΑ ΝΥΦΙΚΑ 2022

Ποια είναι τα κοινά στυλ νυφικων με ουρα και γιατί πρέπει να τα επιλέξετε;

  • Royal or Monarch: Η ουρα Monarch ή βασιλικής νυφης είναι ιδανικά για επίσημους γάμους, όπως εκείνους που γίνονται σε χώρους γάμων σε κάστρο ή πύργο.
  • Καθεδρικός Ναός: Ένα νυφικό καθεδρικού ναού έχει μήκος τουλάχιστον 22 ίντσες. Αυτό το στυλ είναι τέλειο για έναν επίσημο γάμο, όπως μια μαύρη γραβάτα. Είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά στα νυφικά σε στυλ ball gown.
  • Παρεκκλήσι: Τα νυφικα με ουρα για παρεκκλησι έχουν μήκος 12-18 ίντσες. Είναι το πιο δημοφιλές στυλ νυφικών και είναι ιδανικά για γάμους σε αιθουσες δεξιωσεων.
  • Μικρές ουρές: Όντας έξι ίντσες μακρύτερο από το νυφικό, μια ουρα είναι μια τέλεια επιλογή για έναν πιο ανεπίσημο γάμο, όπως έναν γάμο σε εξωτερικό χώρο όπως γάμο στην παραλία ή στην πίσω αυλή.

ΠΡΙΓΚΙΠΙΚΑ ΝΥΦΙΚΑ 2022 ΠΡΙΓΚΙΠΙΚΑ ΝΥΦΙΚΑ 2022

Ανεξάρτητα από το στυλ αυτών των νυφικών, είμαστε βέβαιοι ότι θα είστε η πιο εντυπωσιακή νύφη όλων των εποχών! Με τα λατρεμένα πριγκιπικα νυφικα 2022.

Επιμέλεια: Λορίνα Γ.