Παρακαλώ περιμένετε

ΟΜΟΡΦΑ ΝΥΦΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΥΦΗ

ΟΜΟΡΦΑ ΝΥΦΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΥΦΗ

Ομορφα νυφικα παπουτσια αναζητούν οι περισσότερες νύφες. Η ποιότητα και το ύφος των παπουτσιών του γάμου σας είναι εξίσου σημαντικά με το νυφικό σας. Οι περισσότερες νύφες περιμένουν πρώτα να βρουν το ιδανικό νυφικό και μετά να ψάξουν για το τέλειο παπούτσι. Ετσι πολλές φορές το παραμελούν. Για να βρεις το κατάλληλο παπούτσι γάμου για σένα υπάρχουν πολλά ερωτήματα που πρέπει να απαντήσεις. Θέλω ψηλό ή χαμηλό τακούνι για την δεξίωση; Μου αρέσει να είναι βολικό παραπάνω από το να είναι εμφανίσιμο; Στο άρθρο μπορείτε να βρείτε πολλες ιδέες που θα σας βοηθήσουν να βρείτε το παπούτσι που σας ταιριάζει.

ΟΜΟΡΦΑ ΝΥΦΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, Η ΝΕΑ ΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ!

ΟΜΟΡΦΑ ΝΥΦΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΓΟΒΕΣ.

Οι γόβες αποτελούν τη πιο κλασική και όμορφη λύση για τις γυναίκες που δεν θέλουν να ρισκάρουν. Οι γόβες κολακεύουν τα πόδια και τα κρατάει σταθερά κατάλληλα για γάμο το χειμώνα και το καλοκαίρι. Πράγμα πολύ σημαντικό για μια νύφη. Μην ξεχνάτε ότι θα είστε όρθιες και θα περπατάτε σχεδόν όλο το βράδυ της δεξιωσης του γάμου. Δες τις παρακάτω εικόνες και βρες αυτό που σου ταιριάζει!

ΟΜΟΡΦΑ ΝΥΦΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΟΜΟΡΦΑ ΝΥΦΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΟΜΟΡΦΑ ΝΥΦΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

ΝΥΦΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΜΕ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

Για όλες εσάς τις μέλλουσες νύφες που έχετε πιάσει το νόημα, δώστε έμφαση στην υπερβολή! Μην διστάσετε να δοκιμάσετε παπουτσια που να έχουν διακοσμητικά στοιχεία μπροστά ή στο πίσω μέρος του τακουνιού. Τα στοιχεία αυτά θα απογειώσουν το στυλ της νύφης.

ΟΜΟΡΦΑ ΝΥΦΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΟΜΟΡΦΑ ΝΥΦΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΟΜΟΡΦΑ ΝΥΦΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΟΜΟΡΦΑ ΝΥΦΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

ΝΥΦΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ.

Το άσπρο είναι το χρώμα του γάμου και παραμένει ακόμα και τώρα η πιο κλασική επιλογή. Κάνε την διαφορά και διάλεξε έντονα χρώματα. Μια πολύ ωραία επιλογή είναι το μπλε. Το μπλε είναι ένα έντονο χρώμα και το αποτέλεσμα θα είναι άκρως εντυπωσιακό και sexy. Άλλες επιλογές είναι παπούτσια στο χρώμα του ροζ αλλα και το μαύρο που θα σε ανεβασει στο βάθρο ως την πιο ιδιαίτερη νύφη!

ΟΜΟΡΦΑ ΝΥΦΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΟΜΟΡΦΑ ΝΥΦΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΟΜΟΡΦΑ ΝΥΦΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΟΜΟΡΦΑ ΝΥΦΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΟΜΟΡΦΑ ΝΥΦΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΑ ΝΥΦΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ.

Ομορφα νυφικα παπουτσια σε λευκό και μπεζ! Peep toe, νυφικές γόβες για κάθε στυλ νύφης γεμάτα από λεπτομέρειες από δαντέλα, δέρμα και σατέν.

ΟΜΟΡΦΑ ΝΥΦΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΟΜΟΡΦΑ ΝΥΦΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

ΝΥΦΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΣΤΡΑΣ.

Εάν θέλεις να έχεις ένα εντυπωσιακό στολισμένο αποτέλεσμα διάλεξε ένα παπούτσι για γάμο που θα έχει σχέδιο απο στρας. Κάνει το παπούτσι να είναι άκρως εντυπωσιακό και βοηθάει πολύ στην φωτογράφιση καθώς ένα βήμα είναι αρκετό για να γίνει αντιληπτό το παπούτσι σου και να εντυπωσιάσεις.

ΟΜΟΡΦΑ ΝΥΦΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

ΝΥΦΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΣΕ GOLD ΚΑΙ SILVER ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ.

So glamorous, sο sexy! Μοντέρνα νυφικά παπούτσια με glitter χρυσό και ασημί χρώμα.

ΟΜΟΡΦΑ ΝΥΦΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΟΜΟΡΦΑ ΝΥΦΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

Οι επιλογές για το νυφικό παπούτσι είναι πάρα πολλές! Έχουμε δει από τα πιο απλά παπούτσια για γάμο μέχρι και τα πιο ιδιαίτερα σε έντονα χρώματα και με μοναδικές διακοσμητικές λεπτομέρειες. Ας το παραδεχτούμε λοιπόν όλες μας αγαπάμε τα παπούτσια και εδω θα ανακαλύψεις τα πιο ομορφα νυφικα παπουτσια.

Επιμέλεια & Γραφή: Λορίνα Γ. & Γκέλλυ Δούνα