Παρακαλώ περιμένετε

ΝΥΦΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΟΥ - ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΣΟΥ;

ΝΥΦΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΟΥ - ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΣΟΥ;

ΝΥΦΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΟΥ; Ακόμα και οι πιο αποφασιστικές νύφες βρίσκονται αβέβαιες και αμφιταλαντεύονται όταν έρθει η ώρα να επιλέξουν την εμφάνιση του γάμου τους. Χαρακτηρισμένη από την κοινωνία ως η "πιο σημαντική μέρα της ζωής σας", υπάρχει μια ορισμένη πίεση που προέρχεται από τη στιγμή που κατεβαίνετε στο διάδρομο της εκκλησίας μέχρι την πρώτη φορά που πηγαίνετε στην πίστα χορού ως ζευγάρι. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πιστεύουμε ότι πρέπει να συμβουλευτείτε τους ‘θεούς της αστρολογίας’ στην προετοιμασία για την αναζήτησή σας.

ΝΥΦΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΟΥ - ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ 12 ΖΩΔΙΑ.

ΝΥΦΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΚΡΙΟΥ.

Ο πρωτότυπος, τολμηρός και επιθετικός Κριός. Γιατί το νυφικό φόρεμά σας να είναι διαφορετικό; Σας αρέσει να δοκιμάζετε νέα πράγματα, γι 'αυτό το να κάνετε μια τολμηρή κίνηση την ημέρα του γάμου σας είναι ΤΟΣΟ εσείς. Σίγουρα, ένας Κριός θέλει να φαίνεται εκπληκτικός την ημέρα του γάμου του, αλλά η επιλογή κάτι κομψού, μοναδικού και άνετου είναι απαραίτητη. Δοκιμάστε να φορέσετε ένα κομψό λευκό κοστούμι παντελονιού ή ενα νυφικο γεμάτο δαντέλα.

ΝΥΦΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΝΥΦΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ

ΝΥΦΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ.

Είστε ένας αισθησιακός και ρομαντικός, Ταύρος, γι 'αυτό το νυφικό σας πρέπει να δείχνει ακριβώς αυτό που είστε. Αγαπάτε την πολυτέλεια και τίποτα δεν σας ταιριάζει περισσότερο από ένα νυφικο φόρεμα σε στυλ γοργονέ. Το τέλειο δίδυμο θα αναδείξει όλα όσα αγαπά ο σύντροφός σας σε εσάς. Το νυφικο φόρεμά σας θα είναι ένα παραμυθένιο, όπως όλα τα παραμύθια που έχετε φανταστεί σε όλη σας τη ζωή. Μείνετε πιστοί σε αυτό που λέει καρδιά σας, θα σας οδηγεί πάντα στο σωστό δρόμο.

ΝΥΦΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ

ΝΥΦΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΔΙΔΥΜΟΥ.

Το να θέλετε να τιμήσετε και τις δύο πλευρές σας την ημέρα του γάμου σας δεν είναι κακή ιδέα Δίδυμοι. Η μία πλευρά σας λατρεύει μια δραματική είσοδο ενώ η άλλη πλευρά σας απλά θέλει να περάσει καλά. Δοκιμάστε να εφαρμόσετε αυτή την ιδέα όταν δοκιμάζετε νυφικά. Επιλέξτε ένα φόρεμα που είναι το καλύτερο και των δύο κόσμων, κομψό κατά τη διάρκεια του μυστηρίου αλλά διασκεδαστικό για τη δεξίωση. Ένα φόρεμα που περιλαμβάνει αφαιρούμενη ουρά ή φούστα θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας και θα παραμείνει πιστό σε εσάς. Ό, τι κι αν επιλέξετε, ξέρουμε ότι θα δείχνετε υπέροχα!

ΝΥΦΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟΝΥΦΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ

ΝΥΦΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ.

Είστε παραδοσιακοί και συναισθηματικοί και γι 'αυτό σας αγαπάμε, Καρκινάκια. Μια γλυκιά λαιμόκοψη θα αναδείξει την απαλή και παραδοσιακή πλευρά σας. Επιλέξτε ένα vintage νυφικό φόρεμα ή φορέστε το νυφικό της μητέρας σας με λίγες μεταποίησης φυσικά. Όποιο κι αν επιλέξετε, το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι όταν ο γαμπρός σας δει, περιμένετε δάκρυα. Πολλά δάκρυα χαράς.

ΝΥΦΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ

ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΩΝ.

Εντάξει, Λιονταρίνα, μπορεί να δεις το διάδρομο της εκκλησίας σαν πασαρέλα και είμαστε μαζί σου. Αν δεν θα είχες τρέξει τόσο τη μεγάλη μέρα, τότε δεν θα ήσουν εσύ. Δοκιμάστε κάτι με μια τέλεια εντυπωσιακή πλάτη και λεπτομέρειες στο μπούστο ή δοκιμάστε ένα νυφικό σε μη παραδοσιακό χρώμα. Ό, τι κι αν αποφασίσετε, όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω σας, όπως ακριβώς σας αρέσει!

ΝΥΦΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΝΥΦΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ

ΝΥΦΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥ.

Πάντα εχετε στραμμένο το βλέμμα σας στις λεπτομέρειες, Παρθένοι. Ένα νυφικό στολισμένο με μικροσκοπικά λουλούδια ή με εξαιρετικές χάντρες είναι ιδανικό για εσάς. Θα εκτιμήσετε τη σκληρή δουλειά που χρειάστηκε για να φτιαχτεί αυτό το φόρεμα, γι 'αυτό είναι ιδανικό για εσάς. Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε στυλ, αλλά αυτό θα μιλήσει στην καρδιά σας.

ΝΥΦΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ

ΝΥΦΙΚΟ ΦΟΡΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΥΓΟ.

Ως Ζυγός, εκτιμάτε τον ρομαντισμό της παλιά σχολής. Όντας ελεύθερο πνεύμα, η επιλογή ενός νυφικού είναι ένα ταίρι που έγινε στον παράδεισο. Θα λατρέψετε το εξαιρετικά θηλυκό υλικό με ρομαντική αίσθηση. Φορώντας ένα ρουά φόρεμα με λουλούδια ή δαντέλα θα αναδείκνυε ακριβώς ποια είσαι. Θα δείχνατε επίσης υπέροχα σε κάτι boho chic που είναι ανάλαφρο, ρουστίκ και υπέροχο.

ΝΥΦΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΝΥΦΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΝΥΦΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ

ΝΥΦΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΣΚΟΡΠΙΟΥ.

Είσαι σέξι AF, Σκορπιέ. Γιατί το νυφικό σας να είναι διαφορετικό; Το προσωπικό σας στυλ είναι γεμάτο εκκεντρισμό, γι 'αυτό τα μη παραδοσιακά φορέματα θα λειτουργήσουν καλά για εσάς. Δοκιμάστε ένα νυφικό με βαθύ ντεκολτε με λαιμόκοψη ή κορσέ. Το έχετε, οπότε καμαρώστε το. Γνωρίζουμε ότι την μέρα του γάμου σας ο σύντροφός σας δεν θα απογοητευτεί.

ΝΥΦΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΝΥΦΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ

ΤΟΞΟΤΗΣ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΝΥΦΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΟΥ.

Δωστα ολα ή μην το προσπαθείς καν. Έχετε ένα πνεύμα μεγαλύτερο από τη ζωή. Επειδη σας ξέρουμε Τοξοτίνες, πιθανότατα ονειρευόσασταν έναν γάμο σε νησι ή έναν γάμο με εκπληκτικό φόντο. Ένα ελεύθερο boho και ρουστίκ φόρεμα που είναι μεγαλύτερο από τη ζωή είναι ιδανικό για σένα φίλη μου γεμάτο περιπλάνηση. Από τις εκπληκτικές βουνοκορφές μέχρι τα γαλάζια νερά και τις παραλίες, αυτό το φόρεμα θα αντιπροσωπεύει το περιπετειώδες πνεύμα σας χωρίς να σας κρατάει πίσω.

ΝΥΦΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΝΥΦΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ

ΝΥΦΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΑΙΓΟΚΕΡΩ.

Ποτέ δεν ήσουν EXTREME, Αιγόκερε. Την ημέρα του γάμου σας, θέλετε να το διατηρήσετε απλό και κομψό. Το φόρεμά σας πρέπει να έχει καθαρές γραμμές και σατέν υλικό. Επειδή είναι απλό, δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να είναι μόδα. Επιλέξτε ένα μοντέρνο νυφικο φόρεμα που θα φαίνεται κομψό και αβίαστο.

ΝΥΦΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΝΥΦΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ

ΙΔΑΝΙΚΟ ΝΥΦΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ.

Είστε ανθρωπιστής, Υδροχόε και ο κόσμος έχει σημασία για εσάς. Επιλέξτε να πάρετε ένα φόρεμα φιλικό προς το περιβάλλον και διασκεδαστικό. Δεν θέλετε να επιδεινώσετε τον γάμο σας με "χαμένα" λουλούδια και ένα φόρεμα που θα φορέσετε μόνο μία φορά. Γιατί λοιπόν να μην επιλέξετε ένα φόρεμα που είναι vintage ειτε bohemian ή φτιαγμένο από βιώσιμα υλικά. Αγοράστε το κατάστημα με ειδικές ανάγκες ή ρίξτε μια ματιά στο φόρεμα της μητέρας σας. Όπως και να έχει, ξέρουμε ότι θα δείχνετε υπέροχα!

ΝΥΦΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΝΥΦΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ

ΝΥΦΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΩΝ ΙΧΘΥΩΝ.

Είστε ονειροπόλοι Ιχθείες, γι 'αυτό ο γάμος σας πρέπει να είναι εκτός παραμυθιού κατι παραπανω. Με ρομαντικά μοτίβα και μεγαλα εντυπωσιακα μανικια, το φόρεμά σας θα αιχμαλωτίσει το παθιασμένο σας πνεύμα. Από μακριά δαντελένια μανίκια μέχρι πριγκιπικό ρουά φόρεμα, ό, τι κι αν αποφασίσετε να φορέσετε ξέρουμε ότι θα μοιάζετε με απόλυτο όνειρο.

ΝΥΦΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ

Λοιπόν πιστεύουμε ότι πέσει μέσα με τις επιλογές μας στα νυφικα για το ζωδιο.

Επιμέλεια: Λορίνα Γ.