Παρακαλώ περιμένετε

ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΑΝΟΙΞΗ - Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΡΑΠΤΙΚΗΣ.

ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΑΝΟΙΞΗ - Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΡΑΠΤΙΚΗΣ.

ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΑΝΟΙΞΗ. Για την Άνοιξη του 2020, η μόδα προστάζει πολύπλοκους συνδυασμούς, υφάσματα με βαθιά κοψίματα, δαντέλα και σατέν. Τα νυφικά για την ανοιξη του 2020 θα είναι κομψά με αρκετά διακοσμητικά όπως στρας, διαμαντάκια,δαντέλες και περίπλοκα κεντήματα. Για εσάς τις νύφες που θέλετε την πιο μοντέρνα επιλογή, εμπνευστείτε από τα παρακάτω σχέδια και βρείτε το νυφικό των ονείρων σας.

ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΑΝΟΙΞΗ 2020.

ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΑΝΟΙΞΗ ΜΕ ΚΕΝΤΗΜΑΤΑ.

Πήγαινε ένα βήμα πιο πέρα και διάλεξε ένα νυφικό με λεπτομέρειες από κέντημα. Θα προκαλέσει μεγάλη εντύπωση καθώς είναι κάτι σπάνιο σαν επιλογή νυφικού. Διάλεξε το φόρεμα σου να είναι είτε γεμάτο απο κεντήματα ή όλο ένα κέντημα και επέλεξε διαφάνειες για πιο sexy αποτέλεσμα.

ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΑΝΟΙΞΗ ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΑΝΟΙΞΗ ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΑΝΟΙΞΗ

ΝΥΦΙΚΟ ΓΙΑ ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΕΣ.

Εαν θέλεις να φαίνεσαι λες και έχεις βγει από ένα παραμύθι, τότε δες προσεκτικά τις παρακάτω εικόνες. Όμορφα νυφικά με λεπτομέρειες που ταιριάζουν σε όλες τις σιλουέτες και αναδεικνύουν τα ωραια χαρακτηριστικά της κάθε νύφης.

ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΑΝΟΙΞΗ ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΑΝΟΙΞΗ ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΑΝΟΙΞΗ

ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ STRAPLESS.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο chic και sexy απο τα νυφικά που ακολουθούν. Είναι επιτομή της θηλυκότητας. Φορέματα απλά αλλά και ιδιαίτερα που απλά εντυπωσιάζουν. Ταιριάζουν πολύ σε γυναίκες με μικρό στήθος αλλά και όμορφους, έντονους ώμους. Στενά πάνω αλλά ανοιχτά κάτω που καλύπτουν την παραμικρή ατέλεια.

ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΑΝΟΙΞΗ ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΑΝΟΙΞΗ

ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΑΡ ΤΟΥ ΣΙΝΕΜΑ.

Θες να κάνεις κάτι το διαφορετικό; Επέλεξε διαφάνειες και έντονο άνοιγμα στο ντεκολτέ. Προσοχή, πρέπει να υπάρχει κάποια ισορροπία. Βάλε αρκετά διακοσμητικά απο στρασάκια ή διαμαντάκια για επιτυχείς την λάμψη που επιθυμείς.

ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΑΝΟΙΞΗ

ΝΥΦΙΚΑ ΜΕ ΜΑΝΙΚΙ.

Συνδυασε διαφορετικά στυλ μεταξυ τους και φτιάξε το δικό σου νυφικό. Επέλεξε μανίκια από δαντέλα που θα πέφτουν στους γυμνούς σου ώμους.

ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΑΝΟΙΞΗ ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΑΝΟΙΞΗ

ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ 2020 ΑΝΟΙΞΗ ΑΠΟ ΣΑΤΕΝ.

Πολλοί θα θεωρούσαν οτι το σατεν φοριεται μόνο το χειμώνα. Μεγάλο λάθος! Εαν το χρησιμοποιήσεις με το σωστό τρόπο, τότε το αποτέλεσμα θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη. Το σατέν είναι ένα έντονο όμορφο ύφασμα απο μονο του και το αποτέλεσμα είναι πάντα ιδιαίτερο.

ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΑΝΟΙΞΗ

ΝΥΦΙΚΑ ΜΕ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΝΙΚΙΑ.

Είσαι επηρεασμένη ακόμα απο τους πριγκιπικούς γάμους; Τότε δες τις παρακάτω εικόνες και διάλεξε το νυφικό σου ανάλογα. Μακριά μανίκια και ανοιχτά φορέματα από τη μέση και κάτω είναι αυτό που ψάχνεις.

ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΑΝΟΙΞΗ ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΑΝΟΙΞΗ ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΑΝΟΙΞΗ

ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ 2020 ΑΝΔΡΟΓΥΝΟ ΣΤΥΛ.

Ποιος είπε ότι το κοστούμι είναι ανδρική υπόθεση; Εαν θες να ξεπεράσεις τον εαυτό σου και επιθυμεις έναν γάμο που θα αφήσει ιστορία, τότε δημιουργησε ένα νυφικό που θα αποπνέει θηλυκότητα αλλά και διαφορετικότητα. Επέλεξε σατέν ύφασμα και αρκετές διαφάνειες.

ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΑΝΟΙΞΗ

ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΣΤΡΑΣ.

Στρας παντού. Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας.

ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΑΝΟΙΞΗ ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΑΝΟΙΞΗ ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΑΝΟΙΞΗ

Η μέρα του γάμου σας προστάζει το τέλειο, το μοναδικό, το αψεγάδιαστο. Το νυφικό αποτελεί ένα όνειρο ζωής για κάθε γυναίκα. Τα νυφικά που θα φορεθούν την άνοιξη του 2020 μας προδιαθέτουν πως πρόκειται για ένα ταξίδι σε ένα κόσμο γεμάτο πολυτέλεια και κομψότητα. Πάρε ιδέες και βρες τα καλύτερα νυφικα φορεματα ανοιξη.

Επιμέλεια & Γραφή: Λορίνα Γ. & Γκέλλυ Δούνα