Παρακαλώ περιμένετε

Νυφικό χτένισμα σε στυλ Boho για την μεγάλη μέρα που κάθε νύφη αγαπά.

Νυφικό χτένισμα σε στυλ Boho για την μεγάλη μέρα που κάθε νύφη αγαπά.

Νυφικό χτένισμα σε στυλ boho μπορεί πάντα να συμπληρώνονται με εποχιακά λουλούδια. Εάν πρόκειται για ένα πιο ανέμελο νυφικό ύφος, αυτό είναι που οι περισσότερες νύφες έχουν κατά νου. Χτενίζοντας τα μαλλιά σας με χαλαρές μπούκλες είναι τέλεια αν πρόκειται να φορέστε ένα χυτό ή μακρυμάνικο νυφικό φόρεμα.

Νυφικό χτένισμα σε στυλ BohoΝυφικό χτένισμα σε στυλ Boho

Νυφικό χτένισμα σε στυλ boho: Στεφάνι από λουλούδια

Βεβαιωθείτε ότι το στεφάνι από λουλούδια που θα φορέσετε σαν στολίδι στα μαλλιά σας και θα πλαισιώσει το νυφικό χτένισμα σας θα είναι φρεσκοφτιαγμένη, δηλαδή μόλις μια μέρα πριν το γάμο σας.

Νυφικό χτένισμα σε στυλ BohoΝυφικό χτένισμα σε στυλ Boho

Επιλέξτε επαγγελματία για το νυφικό χτένισμα

Στερεώστε τα μαλλιά σας με τον καλύτερο τρόπο με την βοήθεια ειδικού, θα ήταν η ιδανική λύση, ούτως ώστε το υπέροχο νυφικό χτένισμα σας να διαρκέσει όλη την μεγάλη βραδιά.

Νυφικό χτένισμα σε στυλ Boho

Ιδιαίτερο νυφικό χτένισμα με μπούκλα και πλεξούδα.

Το στυλ αυτό προστάζει ελαφριά μπούκλα και πλεξούδα. To νυφικό χτένισμα τέτοιου βεληνεκούς πρέπει γίνεται με επιμέλεια καθώς η μπούκλες και οι πλεξούδες είναι περίτεχνες όσο απλές κι αν φαίνονται. Μπορούμε να μαζέψουμε τα μαλλιά είτε όλα πάνω σε ένα επιμελώς ατημέλητο κότσο, είτε μπορούμε να κάνουμε μια πλεξούδα ακολουθώντας το φυσικό στεφάνι του κεφαλιού σας. Επιλέξτε ανάμεσα σε κλασικές και σε περιτεχτές πλεξούδες και διακοσμήστε τα με φυσικά λουλούδια ή απλά αξεσουάρ.

Νυφικό χτένισμα σε στυλ Boho

Νυφικό χτένισμα σε στυλ boho με μετταλικά στοιχεία

Αν επιλέξετε να κάνετε ένα νυφικό χτένισμα που θα στολίζετε από μεταλλικά στοιχεία θα ήταν σκόπιμο να βεβαιωθείτε ότι είναι κατάλληλο να φορεθούν στα μαλλιά ή ακόμα να πάρετε την γνώμη ενός ειδικού. Η κομμώτριά σας, μπορεί να σας καθοδηγήσει στην σωστή επιλογή του αξεσουαρ. Ας μην ξεχνάμε ότι θα το έχουμε στα μαλλιά μας όλοι νύχτα.

Νυφικό χτένισμα σε στυλ Boho Νυφικό χτένισμα σε στυλ Boho

Αυτά ήταν μερικές από τις ιδέες για νυφικά χτενίσματα σε στυλ boho. Με λουλούδια ή μεταλλικές λεπτομέρειες είναι αναμφισβήτητα τα πιο άνετα χτενίσματα της μεγάλης ημέρας. Εσείς ποιο θα διαλέξετε; Το απλό χτένισμα με μπούκλες; Εκείνο που θα συνδυάζει μπούκλες και πλεξούδα; Ή μήπως θα θελήσετε ένα στεφάνι από φυσικά λουλούδια για το νυφικό χτένισμα σε στυλ boho;