Παρακαλώ περιμένετε

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΕ ΜΠΟΥΚΛΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΚΘΑΜΒΩΤΙΚΗ ΝΥΦΗ!

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΕ ΜΠΟΥΚΛΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΚΘΑΜΒΩΤΙΚΗ ΝΥΦΗ!

Νυφικο χτενισμα με μπουκλες αναζητούν πολλές γυναίκες για το γάμο το καλοκαίρι καθώς είναι μια εύκολη αλλα πολύ εντυπωσιακή επιλογή. Οι προετοιμασίες ενός γάμου είναι πάρα πολλές και μια μέλλουσα νύφη θέλει να κάνει την καλύτερη εντύπωση. Το πρώτο πράγμα που ψάχνει μια νύφη είναι το νυφικό της φόρεμα. Το νυφικό πρέπει να ταιριάζει με το ύφος του γάμου, το στολισμό της εκκλησίας και με την προσωπικότητα της νύφης. Σημαντικό ρόλο όμως σε όλο το outfit παίζει το νυφικό χτένισμα. Το οποίο μπορεί να απογειώσει ή να καταστρέψει όλο το ντύσιμο. Εάν έχετε μακριά και πλούσια μαλλιά έχετε περισσότερες επιλογές για ένα ολοκληρωμένο χτένισμα. Εάν έχετε κοντά μαλλιά αλλά σας αρέσουν τα χτενίσματα που ταιριάζουν σε πλούσια μακριά μαλλιά έχετε την επιλογή των extension που βάζουν πάρα πολλές νύφες για την μεγάλη τους μέρα.

20 ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΕ ΜΠΟΥΚΛΕΣ:

Υπάρχουν λοιπόν πολλές εντυπωσιακές ιδέες στα νυφικά χτενίσματα για μακριά μαλλιά με μπούκλες. Δες τα χτενίσματα που ακολουθούν και πάρε μια ιδέα.

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΕ ΜΠΟΥΚΛΕΣ

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΕ ΜΠΟΥΚΛΕΣ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

Είσαι από τις νύφες που θέλουν απλό και φυσικό αποτέλεσμα; Αφησε τα μαλλιά σου κάτω σε ανάλαφρες μπούκλες. Χρησιμοποίησε μια τιάρα για να εντυπωσιάσεις.

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΕ ΜΠΟΥΚΛΕΣ ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΕ ΜΠΟΥΚΛΕΣ ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΕ ΜΠΟΥΚΛΕΣ ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΕ ΜΠΟΥΚΛΕΣ

ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΕ ΜΠΟΥΚΛΕΣ ΜΙΣΑ ΠΑΝΩ – ΜΙΣΑ ΚΑΤΩ.

Αφου κάνεις χαλαρές μπούκλες μπορείς να κάνεις ένα ωραίο πιάσιμο μόνο στα μισά μαλλιά σου.Το αποτέλεσμα θα είναι άκρως κομψό και ρομαντικό.

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΕ ΜΠΟΥΚΛΕΣ ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΕ ΜΠΟΥΚΛΕΣ ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΕ ΜΠΟΥΚΛΕΣ ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΕ ΜΠΟΥΚΛΕΣ

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΕ ΜΠΟΥΚΛΕΣ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΛΟΤΗΤΑ.

Αν θέλεις ένα απλό αποτέλεσμα μπορείς να κάνεις όλα τα μαλλιά σου μπούκλες και να πάρεις τις μπροστινές τούφες και να τις πιάσεις με μια μικρή πλεξούδα. Μπορείς να γεμίσεις τα μαλλιά σου με γυψοφίλη ή άσπρα μικρά λουλούδια.

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΕ ΜΠΟΥΚΛΕΣ ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΕ ΜΠΟΥΚΛΕΣ ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΕ ΜΠΟΥΚΛΕΣ ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΕ ΜΠΟΥΚΛΕΣ

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΕ ΠΛΕΞΟΥΔΑ.

Κάνε την διαφορά και αφου κάνεις μπούκλα τα μαλλιά σου επέλεξε να φτιάξεις μια μακριά πλούσια πλεξούδα, μπορείς να την στολίσεις με λουλουδια ή κοκαλάκια. Οι επιλογές ξεκινούν από κλασικές ψηλές αλογοουρές και χαλαρά πιασίματα, μέχρι ιδιαίτερες πλεξούδες.

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΕ ΜΠΟΥΚΛΕΣ ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΕ ΜΠΟΥΚΛΕΣ ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΕ ΜΠΟΥΚΛΕΣ

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΕ ΜΠΟΥΚΛΕΣ ΓΙΑ BOHO ΝΥΦΕΣ.

Για τις boho νύφες ή για αυτές που έχουν επιλέξει ένα γάμο κοντά στη θάλασσα, τι πιο ωραίο από μια μοντέρνα πλεξούδα ατημέλητη ή περίτεχνα φτιαγμένη που σε συνδυασμό με τις μπούκλες θα βοηθήσει να έχεις ένα boho αποτέλεσμα. Επίσης το γεγονός ότι τα μαλλιά σου θα είναι πιασμένα θα σε βοηθήσει να νικήσεις την ζέστη και τον αέρα.

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΕ ΜΠΟΥΚΛΕΣ ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΕ ΜΠΟΥΚΛΕΣ ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΕ ΜΠΟΥΚΛΕΣ ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΕ ΜΠΟΥΚΛΕΣ ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΕ ΜΠΟΥΚΛΕΣ

Τέλος χρησιμοποίησε λουλούδια σε έντονους χρωματισμούς για να έχεις το απόλυτο αποτέλεσμα. Δημιούργησε μια ατημέλητη πλεξούδα ψαροκόκαλο που είναι άκρως εντυπωσιακή. Η επιλογή αυτού του χτενίσματος βοηθάει στο να αναδείξεις το χαρακτηριστικά του προσώπου σου αλλα και το νυφικό σου.

Ποιος είπε ότι το κλασσικό δεν μπορεί να είναι και εντυπωσιακό; Η διαφορά κρύβεται στην απλότητα και για τις νύφες που αγαπούν το κλασσικό σίγουρα αυτό το άρθρο θα βοηθήσει να βρουν το καλύτερο νυφικο χτενισμα με μπουκλες.

Επιμέλεια & Γραφή: Λορίνα Γ. & Γκέλλυ Δούνα