Παρακαλώ περιμένετε

Νυφικό χτένισμα σε στυλ Boho για την μεγάλη μέρα

Νυφικό χτένισμα σε στυλ Boho για την μεγάλη μέρα

Το Boho νυφικό χτένισμα μπορεί πάντα να συμπληρώνονται με εποχιακά λουλούδια. Εάν πρόκειται για ένα πιο ανέμελο νυφικό ύφος, αυτό είναι που οι περισσότερες νύφες έχουν κατά νου. Χτενίζοντας τα μαλλιά σας με χαλαρές μπούκλες είναι τέλεια αν πρόκειται να φορέστε ένα χυτό ή μακρυμάνικο νυφικό φόρεμα.

Νυφικό χτένισμα σε στυλ Boho για την μεγάλη μέραΝυφικό χτένισμα σε στυλ Boho για την μεγάλη μέρα

Νυφικό χτένισμα: Στεφάνι από λουλούδια

Βεβαιωθείτε ότι το στεφάνι από λουλούδια που θα φορέσετε σαν στολίδι στα μαλλιά σας και θα πλαισιώσει το νυφικό χτένισμα σας θα είναι φρεσκοφτιαγμένη, δηλαδή μόλις μια μέρα πριν το γάμο σας.

Νυφικό χτένισμα σε στυλ Boho για την μεγάλη μέραΝυφικό χτένισμα σε στυλ Boho για την μεγάλη μέρα

Επιλέξτε επαγγελματία για το νυφικό χτένισμα

Στερεώστε τα μαλλιά σας με τον καλύτερο τρόπο με την βοήθεια ειδικού, θα ήταν η ιδανική λύση, ούτως ώστε το υπέροχο νυφικό χτένισμα σας να διαρκέσει όλη την μεγάλη βραδιά.

Νυφικό χτένισμα σε στυλ Boho για την μεγάλη μέρα

Ιδιαίτερο νυφικό χτένιμσα με μπούκλα και πλεξούδα.

Το στυλ αυτό προστάζει ελαφριά μπούκλα και πλεξούδα. To νυφικό χτένισμα τέτοιου βεληνεκούς πρέπει γίνεται με επιμέλεια καθώς η μπούκλες και οι πλεξούδες είναι περίτεχνες όσο απλές κι αν φαίνονται. Μπορούμε να μαζέψουμε τα μαλλιά είτε όλα πάνω σε ένα επιμελώς ατημέλητο κότσο, είτε μπορούμε να κάνουμε μια πλεξούδα ακολουθώντας το φυσικό στεφάνι του κεφαλιού σας. Επιλέξτε ανάμεσα σε κλασσικές και σε περιτεχτές πλεξούδες και διακοσμήστε τα με φυσικά λουλούδια ή απλά αξεσουάρ.

Νυφικό χτένισμα σε στυλ Boho για την μεγάλη μέρα

Χτένισμα με μετταλικά στοιχεία

Αν επιλέξετε να κάνετε ένα νυφικό χτένισμα που θα στολίζετε από μεταλλικά στοιχεία θα ήταν σκόπιμο να βεβαιωθείτε ότι είναι κατάλληλο να φορεθούν στα μαλλιά ή ακόμα να πάρετε την γνώμη ενός ειδικού. Η κομμώτριά σας, μπορεί να σας καθοδηγήσει στην σωστή επιλογή του αξεσουρ. Ας μην ξεχνάμε ότι θα το έχουμε στα μαλλιά μας όλοι νύχτα.

Νυφικό χτένισμα σε στυλ Boho για την μεγάλη μέρα Νυφικό χτένισμα σε στυλ Boho για την μεγάλη μέρα

Αυτά ήταν μερικές από τις ιδέες για νυφικά χτενίσματα σε στυλ boho. Με λουλούδια ή μεταλλικές λεπτομέρειες είναι αναμφισβήτητα τα πιο άνετα χτενίσματα της μεγάλης ημέρας. Εσείς ποιο θα διαλέξετε; Το απλό χτένισμα με μπούκλες; Εκείνο που θα συνδυάζει μπούκλες και πλεξούδα; Ή μήπως θα θελήσετε ένα στεφάνι από φυσικά λουλούδια για το νυφικό χτένισμα σας;

× Βρες επαγγελματίες γάμου και πάρε προσφορές.