Παρακαλώ περιμένετε

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΕ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΕ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΕ ΑΞΕΣΟΥΑΡ; Ένα νυφικό χτένισμα είναι μια από αυτές τις μικρές λεπτομέρειες που δίνουν μια τελευταία ξεχωριστή πινελιά στη νυφική σας εμφάνιση. Είτε πρόκειται για ένα διακριτικό κλαδάκι γυψόφυλλου είτε για μια πολυτελή τιάρα. Το νυφικό σας χτένισμα θα φαίνεται πιο ολοκληρωμένο με ένα καλά επιλεγμένο αξεσουάρ για τα μαλλιά του γάμου.

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΕ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Δείτε πώς διάφορα είδη νυφικών αξεσουάρ μπορούν να συμπληρώσουν το χτένισμά σας. Και ποια σημεία πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε την ιδανική γαμήλια κόμμωση.

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΕ ΑΞΕΣΟΥΑΡ 5 ΕΙΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ

Πως να επιλέξεις το σωστό νυφικό αξεσουάρ για το χτένισμα σου;

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΕ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Έχοντας κατακλυστεί από την επιρροή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και των πολυάριθμων ιστολογίων νυφικής μόδας. Φαίνεται αδύνατο να λάβετε αποφάσεις όταν πρόκειται για αγορές γάμου. Έχω συγκεντρώσει μερικές προτάσεις για να διευκολύνω αυτό το έργο:

  • Σκεφτείτε πώς θα θέλατε να φορμάρετε τα μαλλιά σας και τι είδους πέπλο θα φορέσετε (αν ναι). Γνωρίζοντας μια ιδέα της συνολικής εμφάνισης μαλλιών την ημέρα του γάμου σας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το σωστό headpiece.
  • Ταιριάξτε το νυφικό σας αξεσουάρ μαλλιών με το νυφικό και τα κοσμήματά σας. Λάβετε υπόψη το μοτίβο του φορέματός σας, τα υλικά – πέρλες, κρύσταλλα ή πολύτιμους λίθους. Καθώς και το χρώμα του μετάλλου των νυφικών σας αξεσουάρ. Ένα μινιμαλιστικό, διακριτικό φόρεμα μπορεί να ντυθεί με ένα statement αξεσουάρ μαλλιών.
  • Ενώ ένα πολυτελές νυφικό μπορεί να συνδυαστεί με ένα πιο λεπτό αξεσουάρ μαλλιών. Αξίζει να λάβετε υπόψη το μέγεθος του αξεσουάρ για τα μαλλιά του γάμου. Οι μεγαλύτερες τιάρες. Ή κλιπ θα φαίνονται ασυνήθιστες στα λεπτοκαμωμένα κορίτσια ή σε εκείνα με πιο λεπτά, πιο κοντά μαλλιά. Από την άλλη πλευρά, οι μικρές, λεπτές καρφίτσες μπορεί να «χαθούν» στον όγκο των μακριών, γεμάτα μαλλιά.

Μερικές φορές, το headpiece είναι αυτό που παίζει τον κεντρικό ρόλο. Αν πρόκειται να φορέσετε ένα οικογενειακό κοιμήλιο, φροντίστε να μιλήσετε για αυτό στην πρώτη κιόλας συνάντηση με τον hairstylist του γάμου σας.

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΕ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Για παράδειγμα, ένα από τα πρώτα πράγματα που ανέφερε μια από τις νύφες μου του 2020, όταν ρωτούσε για τα μαλλιά του γάμου της. Ήταν ότι θα φορέσει τη νυφική τιάρα της γιαγιάς της. Είναι μια οικογενειακή παράδοση: η μαμά και η αδερφή της φορούσαν αυτό το όμορφο vintage κομμάτι στους γάμους τους. Αυτή είναι μια ρομαντική παράδοση που θέλει κάποιον χαλαρό κότσο. Για να το κάνει να φαίνεται μοντέρνο αλλά επίσης να ταιριάζει με το vintage κομμάτι.

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΕ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΤΙΑΡΑ

Η τιάρα είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αξεσουάρ μαλλιών για μια νύφη ανά τους αιώνες. Είναι σύγχρονο και διαχρονικό, αναπνέει αυτά τα vibes της πριγκίπισσας και θυμίζει εμβληματικές νυφικές εμφανίσεις όπως της Grace Kelly ή της Miranda Kerr.

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΕ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Οι τιάρες θα ταιριάζουν σε κάθε χτένισμα που σας αρέσει, από έναν επίσημο κότσο μέχρι τα ίσια μαλλιά. Και θα φαίνονται υπέροχες συνδυασμένες με κάθε τύπο πέπλου. Αν θέλετε να απομακρυνθείτε από την πιο παραδοσιακή νυφική εμφάνιση, σκεφτείτε τα κομμάτια τα μοντέρνα, στέφανα.

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΕ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΥΦΕΣ ΜΕ HAIR VINES

Τα Hair vines έχουν γίνει εξαιρετικά δημοφιλή τον τελευταίο καιρό με το μποέμ θέμα. Υπέροχες και εκλεπτυσμένες, οι κληματαριές φαίνονται υπέροχες σε ελαφρώς λυμένα, αβίαστα χτενίσματα. Όπως χαλαρό κότσο, πλεξούδα boho ή μισό πάνω μισό χτένισμα με κοτσίδες.

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΕ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Ένα κομψό νυφικό χτένισμα για μεσαία μαλλιά μπορεί να δημιουργηθεί διακοσμώντας ένα κομψο boho twisted updo.

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΕ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Το ίδιο κλίμα μπορεί να φορεθεί με διάφορους τρόπους: τυλιγμένο γύρω από τον κότσο, «υφαντό» ή μπροστά σαν κορδέλα ή τιάρα.

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΕ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΕ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

ΝΥΦΙΚΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΧΤΕΝΕΣ & ΚΛΙΠ

Ένα νυφικό κλιπ μαλλιών ή χτένα είναι το πιο ευέλικτο αξεσουάρ για το γάμο – συμπληρώνει αβίαστα κάθε χτένισμα και δείχνει εκπληκτικό σε συνδυασμό με πέπλο ή μόνο του.

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΕ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Τα κλιπ στερεώνονται εύκολα και προσθέτουν αυτή τη λίγη λάμψη στα μαλλιά σας χωρίς να απομακρύνετε την προσοχή από το φόρεμα.

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΕ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΕ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΑΡΦΙΤΣΕΣ

Ένα σετ φουρκέτες είναι μια εξαιρετική επιλογή. Εάν θέλετε να δώσετε έμφαση στην υφή του χτενίσματος σας, να προσθέσετε διάσταση και να δώσετε πολλές πινελιές στο updo σας.

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΕ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Τρία έως πέντε κομψά νυφικά κοσμήματα στα μαλλιά προσθέτουν πολυπλοκότητα σε μια boho κοτσίδα ή σε ένα αβίαστο χτένισμα με πλεξούδα μισή προς τα κάτω.

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΕ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Οι περισσότερες από τις νύφες τείνουν να φορούν ένα πέπλο μόνο για το μυστηριο και να το βγάζουν για τη δεξίωση. Μπορείς να επιλέξεις ένα πέπλο μόνο στην εκκλησια και να το αλλάξεις με αστραφτερές καρφίτσες μαλλιών την δεξιωση.

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΕ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΕ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Τα πραγματικά λουλούδια φαίνονται απολύτως εντυπωσιακά ως αξεσουάρ για τα μαλλιά του γάμου σε ρουστίκ ή ρομαντικές εμφανίσεις. Ταιριάζουν με τη νυφική σας ανθοδέσμη, τα αληθινά λουλούδια θα προκαλέσουν αυτό το ρομαντικό, καλοκαιρινό συναίσθημα.

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΕ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Μεμονωμενα μπουμπουκια, δέσμες ή ολόκληρο στέμμα μαλλιών – τα λουλούδια στο χτένισμα του γάμου σας είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα.

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΕ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Μια άλλη φανταστική ιδέα είναι να φορέσετε ένα στεφάνι μαλλιών από αποξηραμένο λουλούδι. Το οποίο μπορεί να συμπληρώσει τέλεια ένα vintage εμπνευσμένο φόρεμα και να δώσει ένα νεύμα στη συνολική ρουστίκ ατμόσφαιρα του γάμου.

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΕ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΜΑΛΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΥΦΕΣ

Δεν έχετε αποφασίσει ακόμα για το χτένισμα του γάμου σας; Απλώς αφήστε την επιλογή μέχρι μετά το δοκιμαστικό νυφικό χτένισμα. Οι κομμωτές έχουν συχνά μια συλλογή από δείγματα για να δοκιμάσουν και να δουν τι ταιριάζει με το updo σας.

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΕ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΕ ΑΞΕΣΟΥΑΡΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΕ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΕ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΕ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΕ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΕ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΕ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΕ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΕ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΕ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΕ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΕ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΕ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΕ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Ελπίζω να το βρήκατε χρήσιμο. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε και να μοιραστείτε αυτό το άρθουρ με τις φίλες σας, για να βρουν κι αυτές το σωστό νυφικο χτενισμα με αξεσουαρ.

Επιμέλεια: Γ. Λορίνα