Παρακαλώ περιμένετε

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ 2023 ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ 2023 ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ

Νυφικο χτενισμα 2023; Οι τάσεις στα μαλλιά του γάμου, όπως και άλλες πτυχές ενός γάμου, από το φόρεμα μέχρι τη διακόσμηση, τη διασκέδαση και τα αξεσουάρ. Έρχονται και φεύγουν από χρόνο σε χρόνο. Και ενώ είναι σημαντικό να επιλέξετε το καλύτερο χτένισμα για το πρόσωπό σας, το στυλ του ντυσίματός σας, κ.λπ. Ορισμένες νύφες θα ήθελαν επίσης να ακολουθήσουν αυτό που είναι της τάσης εκείνη τη στιγμή.

Και έτσι, ενώ ψάχνετε στο διαδίκτυο για την ιδιαίτερη μέρα σας, δεν θα ήταν κακό να κοιτάξετε τις τάσεις στα νυφικά χτενίσματα του 2023 και να έχετε έναν οδηγό.

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ 2023 13 ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Εδώ έχουμε συλλέξει τα χτενίσματα και τα αξεσουάρ που μπορείτε να περιμένετε να δείτε περισσότερα κατά τη διάρκεια του υπόλοιπου έτους. Είτε χρειάζεστε νυφικά χτενίσματα για μακριά μαλλιά είτε νυφικά χτενίσματα για κοντά μαλλιά. Σίγουρα θα βρείτε κάτι που θα κάνει τέλεια εφαρμογή. Δείτε λοιπόν αυτά τα τελευταία εύκολα χτενίσματα 2023 για τη νύφη της νέας δεκαετίας.

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ 2023

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ 2023 ΓΙΑ ΑΝΑΛΑΦΡΟ ΣΙΝΙΟΝ

Αυτό το κλασικό και συνάμα απλό και γλυκό χτένισμα. Είναι αυτό που ταιριάζει στις περισσότερες δομές του προσώπου και φαίνεται υπέροχο σε κάθε νύφη. Το σινιόν είναι ρομαντικό και απλό ταυτόχρονα. Η χαλαρή έκδοση έχει απλώς αναιρεθεί λίγο. Γεγονός που προσθέτει ακόμη περισσότερο την ελαστικότητά της. Μπορεί να δημιουργηθεί ως κότσος με κόμπους, ή το κανονικό σινιόν, αλλά λίγο πιο χαλαρό από το συνηθισμένο για ένα διαφορετικό και πιο κομψό αποτέλεσμα.

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ 2023 ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ 2023 ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ 2023

ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΨΗΛΟΣ ΚΟΤΣΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΥΦΕΣ ΤΟΥ 23

Μια υπέροχη επιλογή χτενίσματος για νύφη με φόρεμα που έχει ψηλή λαιμόκοψη. Ο κλασικός ψηλός κότσος απομακρύνει τα μαλλιά από το πρόσωπο. Αυτό μπορεί να δώσει ένα όμορφο, κομψό φινίρισμα που μπορεί να φορεθεί με μια τιάρα, μια χτένα ή ακόμα και ένα barrette. Είτε χρειάζεστε χτενίσματα γάμου μεσαίου μήκους είτε χτενίσματα για μακριά μαλλιά. Ο κότσος είναι αρκετά εύκολος να δημιουργηθεί και να διατηρηθεί όλη την ημέρα του γάμου.

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ 2023 ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ 2023 ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ 2023

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΟΔΗΓΟΣ 2023 ΜΕ ΑΛΟΓΟΟΥΡΑ

Μια άλλη όμορφη επιλογή για νυφικά χτενίσματα για μακριά μαλλιά είναι η αλογοουρά. Ωστόσο, για έναν γάμο, μπορεί να θέλετε να το τζαζάρετε λίγο. Να δημιουργήσετε κάτι περισσότερο από το συνηθισμένο. Θα μπορούσατε να δοκιμάσετε ένα γαμήλιο χτένισμα με την αλογοουρά στο πάνω μισό του κεφαλιού. Ή να έχετε την κανονική αλογοουρά, αλλά δεμένη με φιόγκο ή ένα υπέροχο φουλάρι.

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ 2023

Εάν έχετε μαλλιά μέχρι τους ώμους και προτιμάτε μια πολύ πιο μακριά αλογοουρά, τότε σκεφτείτε τα extensions. Είτε έτσι είτε αλλιώς, η αλογοουρά είναι μια μακροχρόνια τάση που συνεχίστηκε και τη νέα χρονιά. Είναι ένα υπέροχο στυλ για τις νύφες την ημέρα του γάμου τους.

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ 2023 ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ 2023

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΕ ΜΑΚΡΙΑ ΠΛΕΞΟΥΔΑ

Μια άλλη τάση που συνεχίζει να είναι ισχυρή το 2023 είναι οι πλεξούδες για τα νυφικά χτενίσματα. Αν και οι κοτσίδες για γάμους δεν είναι καινούργια τάση, είναι υπέροχο να δούμε τους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους μπορούν να εφαρμοστούν. Από γαλλικές πλεξούδες που ρέουν στο πλάι, μέχρι φαρδιά πλεξούδα στεφάνι, μέχρι μισά πάνω μισά κάτω νυφικά χτενίσματα με ενσωματωμένες πλεξούδες.

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ 2023 ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ 2023

Υπάρχουν τόσοι πολλοί κομψοί τρόποι να χρησιμοποιήσετε τις πλεξούδες την ημέρα του γάμου σας. Είναι επίσης διασκεδαστικά αξεσουάρ. Για παράδειγμα, τα χτενίσματα γάμου στην παραλία με πλεξούδες μπορούν να διακοσμηθούν με κοχύλια, χτένες με ναυτικά μοτίβα, τιάρες, διαφάνειες, κλιπ και πολλά άλλα. Όπως και να έχει, φέτος, οι πλεξούδες ήρθαν για να μείνουν.

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ 2023

ΡΟΜΑΝΤΙΚΑ ΝΥΦΙΚΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ 2023

Η διασκέδαση των γαμήλιων χτενισμάτων είναι ότι υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές για να διαλέξεις. Από πλεξούδες, μέχρι αλογοουρές, μέχρι μπούκλες, ακόμα και ίσια μαλλιά πάνω. Υπάρχει μια ποικιλία από χτενίσματα που θα λειτουργήσουν με μισά επάνω, μισά κάτω μαλλιά, καθώς και μια ποικιλία από μήκη μαλλιών. Με τις σωστές πλεξούδες στα μισά μαλλιά, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα παραμυθένιο, ρομαντικό look που είναι ταυτόχρονα ένα σύγχρονο χτένισμα.

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ 2023 ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ 2023 ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ 2023

ΤΡΕΝΤΥ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΠΟΥΚΛΕΣ ΜΕ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΤΩ

Ενώ τα γαμήλια updos είναι υπέροχα και μπορούν να δώσουν σε μια νύφη μια αριστοκρατική εμφάνιση, υπάρχουν επίσης υπέροχοι τρόποι να φορέσετε τα μαλλιά σας κάτω για το γάμο σας. Εάν σκέφτεστε για κομψά μαλλιά, τότε ίσως σκεφτείτε ένα προσεγμένο και συμμετρικό κεντρικό μέρος. Αυτό το στυλ κάνει μια τεράστια επιστροφή φέτος και είναι μια υπέροχη εμφάνιση για διαφορετικά σχήματα προσώπου.

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ 2023 ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ 2023

Οι νύφες που παλεύουν να διατηρήσουν τις μπούκλες ή που απλά δεν τους αρέσει να κουλουριάζουν τα μαλλιά τους, μπορούν να επιλέξουν αυτήν την κομψή και απλή ποικιλία. Μια μινιμαλιστική νύφη θα το λατρέψει επίσης, καθώς δείχνει πολύ την ομορφιά στην απλότητα και δεν θα αφαιρέσει την προσοχή από το υπέροχο νυφικό της. Είτε ψάχνετε για νυφικά χτενίσματα για λεπτά μαλλιά είτε προσθεσετε γεμάτες τρέσες, αυτή είναι μια καλή επιλογή.

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ 2023 ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ 2023

ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ 2023 ΜΕ ΧΑΛΑΡΕΣ ΜΠΟΥΚΛΕΣ

Οι απαλές, χαλαρές μπούκλες είναι ταση στις μέρες μας, και κυρίως λόγω της κλασικής εμφάνισής τους. Μόλις αποκτήσετε τον τύπο μπούκλες που θέλετε, είτε είναι ανάγλυφες μπούκλες είτε κυματισμοί με τα δάχτυλα, μπορείτε να φορμάρετε τα μαλλιά σας είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω. Μπορείτε να το αφήσετε ετσι ή να χρησιμοποιήσετε κομψά αξεσουάρ, εξαρτάται από εσάς. Ένα πράγμα που γνωρίζουμε είναι ότι οι μπούκλες με καλή υφή προσθέτουν όγκο και βάθος στα μαλλιά σας όσο τίποτα άλλο, και κάθε νύφη που αναζητά λίγο glam την ημέρα του γάμου της και δεν θέλει κομψές και ίσιες, θα πρέπει να σκεφτεί προσθεσει μερικές αριστοκρατικές και υπέροχες μπούκλες.

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ 2023 ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ 2023 ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ 2023

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ 2023 ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΑΕΡΙΝΑ ΜΑΛΛΙΑ

Πολλές νύφες επιλέγουν να μην φτιάχνουν υπερβολικά τα μαλλιά τους και ακολουθούν τη φυσική υφή με την οποία γεννήθηκαν για την ημέρα του γάμου τους. Αυτό κάνει την όλη διαδικασία πιο εύκολη, και για να ταιριάζει με τη φυσική εμφάνιση. Είναι χαλαρά και αέρινα χτενίσματα που απλώς συμπληρώνουν τη χαλαρή ατμόσφαιρα που αυτός ο τύπος νύφης προσπαθεί να δημιουργήσει.

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ 2023

Υπάρχει μια σειρά από χτενίσματα που θα ταιριάζουν σε αυτή τη συνολική εμφάνιση. Από vintage χτενίσματα γάμου με μπούκλες και κοτσους. Ή ακόμα και χτενίσματα γάμου με μεγάλες, αλλά χαλαρές, αέρινες πλεξούδες που θα έδειχναν υπέροχα σε κάθε νυφη. Πάνω ή κάτω, πάνω από τον ώμο σου ή κατεβαίνοντας την πλάτη σου, σε κάθε περίπτωση, μπορείς να αποφασίσεις να κλέψεις την παράσταση με τις φυσικές σου μπούκλες και το χαλαρό χτένισμα σου.

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ 2023 ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ 2023

ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΓΙΑ ΝΥΦΕΣ ΜΕ ΛΕΠΤΑ ΜΑΛΛΙΑ

Αν και τα εξτένσιον είναι εξαιρετικά για να δώσουν όγκο στα μαλλιά. Ορισμένες νύφες θα προτιμούσαν να το κάνουν χωρίς αυτή την ταλαιπωρία. Έτσι, αν ψάχνετε για ένα updo που θα εξακολουθούσε να δείχνει υπέροχο με λεπτά μαλλιά, δοκιμάστε το νέο, χαλαρό και αέρινο γαλλικό twist. Αυτό είναι ένα παλιό κλασικό χτένισμα που ενσωματώνει αέρινη και αβίαστη εμφάνιση στο updo σας. Μπορείτε να κάνετε χαλαρές μπούκλες για αυτή την ελαφρώς ακατάστατη εμφάνιση. Αν και θα φαίνεται καλύτερα με γεμάτα μαλλιά, εξακολουθεί να φαίνεται υπέροχο σε μαλλιά που δεν είναι γεμάτες. Το τέλειο twist με υφή για χτενίσματα γάμου updo.

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ 2023 ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ 2023 ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ 2023

ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΑΤΗΜΕΛΗΤΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΓΙΑ ΝΥΦΕΣ

Αν σας κάνει κλικ αυτό το ανακατεμένο look "Μόλις ξύπνησα έτσι", τότε ίσως τα ατημέλητα μαλλιά είναι για εσάς. Ενώ κάποιοι μπορεί να πιστεύουν ότι δεν χρειάζεται προσπάθεια για να δημιουργήσετε ακατάστατα μαλλιά, αυτό είναι εντελώς λάθος. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να δημιουργήσετε το επιθυμητό χτένισμα, αλλά με πιο χαλαρό τρόπο. \Με τρίχες να ρέουν από μπροστά και στα πλάγια.

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ 2023 ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ 2023 ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ 2023

Αυτή η εμφάνιση θα ήταν εξαιρετική για μια χαλαρή, μποέμ νύφη, έναν γάμο σε νησι ή έναν γάμο στην παραλία. Ο τύπος εμφάνισης που θα εξακολουθεί να δείχνει υπέροχος μετά από ώρες μιας μέρας γεμάτη διασκέδαση, γιατί δεν ήταν πολύ σοβαρό, για αρχή.

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ 2023 ΓΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΛΙΑ

Η εύρεση γαμήλιων χτενισμάτων για μακριά μαλλιά δεν είναι τόσο δύσκολη όσο μπορεί να φαίνεται. Ενώ μπορεί να υπάρχουν περισσότερες επιλογές για κοντά ή μεσαίου μήκους μαλλιά. Υπάρχουν ακόμα πιο πολλά που μπορούν να επιτευχθούν με μακριά μαλλιά. Το υπέροχο με τα μακριά μαλλιά είναι ότι θα φαίνονται υπέροχα είτε σε γαμήλιο χτένισμα updo είτε με μισό πάνω μισό κάτω χτένισμα ή ακόμα και σε όλο του το μεγαλείο.

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ 2023 ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ 2023 ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ 2023

ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΕ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΥΦΕΣ

Τα αξεσουάρ για τα νυφικά χτενίσματα είναι υπέροχα για όλους τους τύπους και τα μήκη μαλλιών. Υπάρχει επίσης μια μεγάλη γκάμα για να διαλέξετε, ανάλογα με το χτένισμα που επιθυμείτε. Από κοσμήματα μαλλιών που θα ήταν υπέροχα με χτενίσματα για μεσαίου μήκους μαλλιά.Μέχρι εκείνα που θα δείχνουν όμορφα σε μακριά, γεμάτα μαλλιά. Από κομψά μαλλιά μέχρι μπούκλες και τρέσες, υπάρχει ένα αξεσουάρ για όλους τους τύπους.

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ 2023 ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ 2023 ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ 2023

Ελπιζουμε να σας βοήθησε έστω και στο ελάχιστο για την ιδανική επιλογή με τον τέλειο νυφικο χτενισμα 2023.

Επιμέλεια: Γ. Λορίνα