Παρακαλώ περιμένετε

Νυφικο μακιγιαζ και δέκα τρόποι να προσθέσετε glitter κατάλληλα.

Νυφικο μακιγιαζ και δέκα τρόποι να προσθέσετε glitter κατάλληλα.

Νυφικο μακιγιαζ; Το Glitter είναι παντού αυτή τη στιγμή, αλλά δεν είναι πάντα εύκολο να ενσωματωθεί στη μακιγιάζ σας και εδώ θα δούμε πως.

Η εύρεση τρόπων για να προσθέσετε λάμψη στο μακιγιάζ σας μπορεί να δημιουργήσει μια στιγμιαία πανέμορφη, λαμπερή νυφική εμφάνιση που σίγουρα θα τραβήξει την προσοχή κάποιου. Αλλά γνωρίζοντας πού να το εφαρμόσετε για το καλύτερο αποτέλεσμα μπορεί να είναι μια δύσκολη δουλειά. Έτσι εδώ έχουμε 10 κορυφαίες συστάσεις και φωτογραφίες σχετικά με τους τρόπους για να προσθέσετε λάμψη στο μακιγιάζ σας!

Νυφικο μακιγιαζ με glitter:

Glitter eyeliner.

Προσθέτοντας ένα eyeliner glitter πάνω από το κανονικό σας μαύρο στην πτέρυγα μπορεί να αλλάξει αμέσως το βλέμμα σας και να προσθέσετε μια λαμπερή λάμψη. Ιδανικό για κάθε εμφάνιση που θα μπορούσατε να φορέσετε εάν θέλετε ένα γεμάτο smoky μάτι και ένα καθαρό καπάκι, και το glitter liner είναι τέλειο για να καρφώσει το βλέμμα. Για ένα άγγιγμα λάμψης που δεν είναι πολύ συντριπτική για να φοράτε καθημερινά, αλλά ιδανική για νυφικό μακιγιαζ, είναι μια απλή επίστρωση με λάμψη.


νυφικο μακιγιαζ

Γυαλιστερή επένδυση.

Για όσους σε αυτό το κλασικό κομμάτι κοπής στο καπάκι του ματιού, με την προσθήκη ενός glitter κατά μήκος της πτυχή. Αυτός είναι ένας ακόμη τέλειος τρόπος για να προσθέσετε λάμψη στο νυφικο μακιγιαζ σας χωρίς να είναι υπερβολικά συντριπτική. Προσθέτοντας τον ορισμό στην πτυχή, προσθέτοντας κάποιο glitter liner είναι ένας απλός και εύκολος τρόπος για να ορίσετε την κοπή του καπακιού και να ολοκληρώσετε την εμφάνιση.

νυφικο μακιγιαζ

Glitter βλεφάρου.

Η προσθήκη λάμψης στο βλέφαρό σας θα το κάνει να γυαλίζει κάθε φορά που ανοίγετε τα μάτια σας νυφούλες μου. Αυτό είναι απλά ένα άλλο παράδειγμα των πολλών τρόπων να φορέσετε λάμψη! Χρησιμοποιώντας μια σκιά θα σας βοηθήσει να πετύχετε αυτό το όμορφο και λαμπερό βλέμμα. Για λίγο περισσότερο δράμα προσθέστε κάποια λάμψη για μια όμορφη γυαλαδα και στα ζυγωματικά.

νυφικο μακιγιαζ

Glitter cut crease.

Γιατί να μην αναβαθμίσετε το μακιγιάζ σας με κάποια λάμψη στο νυφικο μακιγιαζ; Βάλτε λάμψη σε όλο το βλέφαρο κάνοντας το λεγόμενο cut crease. Αυτός είναι ο τέλειος τρόπος για να ενσωματώσετε τα στοιχεία της λάμψης στο μακιγιάζ της νύφης.

νυφικο μακιγιαζ

Νυφικο μακιγιαζ με glitter στις εσωτερικές γωνίες.

Για λεπτότερους τρόπους να φορέσετε λάμψη, ανασηκώστε μερικές από τις εσωτερικές γωνίες αντί για το κανονικό σας highlight. Για λίγη επιπλέον διάσταση στην εμφάνιση των ματιών σας, η εσωτερική γωνία είναι ο τρόπος.

νυφικο μακιγιαζ

Glitter κάτω γραμμή βλεφαρίδων.

Η κατώτερη γραμμή των βλεφαρίδων είναι επίσης ένα εξαιρετικό μέρος όπου ανήκει η λάμψη. Εφαρμόζοντας κάποια λάμψη στην κατώτερη γραμμή βλεφαρίδων μπορεί να αναβαθμίσει αμέσως το βλέμμα σας και έναν τέλειο τρόπο για να προσθέσετε κάποιο χρώμα για να το δείτε χωρίς να είναι υπερβολικά συντριπτικό. Η επισήμανση της κατώτερης γραμμής βλεφαρίδων είναι επίσης ο καλύτερος τρόπος για να τονιστεί το σχήμα των ματιών σας και ποιος καλύτερος τρόπος για να κάνετε από ό, τι λάμπει;

νυφικο μακιγιαζ

Glitter χείλη.

Αν θέλετε να το ρίξετε έξω που λέμε, γεμίστε τα χείλη με λάμψεις. Να είστε δημιουργικοί με τους τρόπους να φορέσετε λάμψη! η συγκεκριμένη εμφάνιση συνιστάτε για την εκδήλωση δηλαδή στο πάρτι του γάμου και όχι στην τελετή, εκτός αν είστε τόσο τολμηρή νύφη.

νυφικο μακιγιαζ

Glitter στα ζυγωματικά.

Γιατί να μην ανταλλάξουμε το κανονικό σας highlight με κάποια λάμψη; Για τις νύφες που θέλουν μια δραματική εμφάνιση νεράιδας, στα ζυγωματικά σας! Υπάρχουν ατελείωτοι τρόποι να προσθέσετε λάμψη! Επίσης συνιστάται μόνο στην γαμήλια δεξίωση αλλά αν κάνετε τον γάμος σας στην παραλία είναι ιδανικό, όπως και το επόμενο στην λίστα.

νυφικο μακιγιαζ

Φρύδια με glitter.

Γιατί να μην αγγίξετε τα φρύδια σας αντί για τα μάτια σας; Αυτό το βλέμμα κρατά τα μάτια ματ και προσθέτει όλη τη λάμψη στο φρύδι. Αυτό είναι σίγουρα μια τολμηρή εμφάνιση για όσους θέλουν αυτό το δράμα και την προσοχή. Τέλεια για να φορέσετε στο γαμήλιο πάρτι το καλοκαίρι.

νυφικο μακιγιαζ

Glitter κάτω απ' τα μάτια.

Καλύψτε τα ελαττώματα των ματιών με κάποια λάμψη! Και πάλι, αυτό το βλέμμα είναι ιδανικό για γαμήλια δεξίωση αλλά αν κάνετε το πάρτι του γάμου σας στην παραλία, που διαρκεί όλη τη νύχτα. Αυτή είναι υπέροχη boho chic εμφάνιση για νυφικο μακιγιαζ.

νυφικο μακιγιαζ

Επιμέλεια: Λορίνα Γ.